buraksyhn1
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 164
Bu fiyata sıfır süper telefon
Babama alacaktım telefonu fakat nfc yokmuş sanırım, nfc yi kullanıyor keşke olsaydıCMF Phone 1 uzun bir aradan sonra bu fiyata indi.
NFC önemli değil ise bu cihaz 15 bin tl altına alabileceğiniz en iyi cihaz.
Anneye babaya cocuğa kasmayan donmayan bir cihaz arıyorsanız bundan iyisi yok. yazılımı temiz reklamsız. Dimensity 7300 işlemci.
n11
n11'de. modelleri, markaları, seçenekleri, özellikleri ve uygun fiyatları n11'de seni bekliyor!www.n11.com
Alıntıyı görüntüle
20 bin ödeyebilirim diyorsan 3a olanı al hocam çok süper cihaz. 1 haftadır kullanıyorum başka bir telefona geçemem artık büyük ihtimal. Keşke ekranı 6.1 - 6.3" arası olsaydıBabama alacaktım telefonu fakat nfc yokmuş sanırım, nfc yi kullanıyor keşke olsaydı
15 e birşeyler arıyorum20 bin ödeyebilirim diyorsan 3a olanı al hocam çok süper cihaz. 1 haftadır kullanıyorum başka bir telefona geçemem artık büyük ihtimal. Keşke ekranı 6.1 - 6.3" arası olsaydı
Dün ziraatbanka mobil’de nfc üzerinden kimliği doğrulayamadım. Sürekli okunamadı hatası aldım. Bunu E-devlette de yaşadım. Ama garantide ve akbankta yaşamadım. Yani telefonun nfc çalışıyor. Uygulama geliştiricileri nfc uyumunu daha iyi test etmesi gerekiyor. Üstelik benim başıma geldiği gibi nfc çalışmazsa kişisel bilgiler aracılığıyla işleminizi tamamlamanız mümkün. Nfc gerekli ama olmaz olmaz değil.Kullanışlı ve pratik bir özellik ama kesinlikle önemli bir özellik degil TR de de olmayacak
Kaç kişinin telefonunda NFC var? Bankalar en az 6 7 yıl geçmeden bunu zorunlu kilmayacak, kılamaz çünkü kullanan az. Sadece banka hesabı açarken NFC istiyor onun dışında kartını çekerek de hallediyorsun
Ödeme konusunda da cebimden kartı çıkarmak ile telefonu çıkarmak arasında bir fark görmüyorum. Ben NFC kullanıyorum ama olmasa da olur fazla abartmissin