Gigabyte Aorus Anakartlar Kaliteli mi?

Reaksiyon skoru
155
Bütçe
10000
Mevcutta asus tuf b650m-e kullanıyorum armoury canı sıkıldıkça çöküyor ve asus'dan kurtulmak istiyorum indirimde gigabyte aorus denk geldi renkten bağımsız yapı ve yazılım kalitesi nasıl?

Ekler

• 1000108864.webp
    1000108864.webp
    67.5 KB · Hit: 37
Mevcutta asus tuf b650m-e kullanıyorum armoury canı sıkıldıkça çöküyor ve asus'dan kurtulmak istiyorum indirimde gigabyte aorus denk geldi renkten bağımsız yapı ve yazılım kalitesi nasıl?
kalitesi güzelde rgb yazılımı asus kadar iyi değil klasik 3 5 mod var sarmıyor bende z790 D var rgb kısıtlı

kalitesi güzelde rgb yazılımı asus kadar iyi değil klasik 3 5 mod var sarmıyor bende z790 D var rgb kısıtlı
Renk modlarında değilim kaliteli olsun istiyorum zaten birtek ram ve ekran kartımda rgb var kartıda galax'ın yazılımından ayarlıyorum 🙏🏻

Ne zaman PC toplasam hep Gigabyte anakart tercih ederim, daha 1 kere bile hata arıza verdiğine şahit olmadım

Renk modlarında değilim kaliteli olsun istiyorum zaten birtek ram ve ekran kartımda rgb var kartıda galax'ın yazılımından ayarlıyorum 🙏🏻
valla kaliteli hacı ya bundan önce b550 aorus elite v2 kullandım ondan önce b450m s2h nerdeyse hep msi gigabyte kullandım asus anakarttan memnun olmadım şöyle yazılımı cacık kuruyorsun sistem kasıyor silsen gitmiyor arkada bir yerlerde kalıyor üst segment rog anakartları güzel b550f rog ta kullandım ama aorus daha güzeldi bana göre kesinlikle öneririm yani şuanda da baya sağlam z790D ddr4 gigabyte anakartım var canavar gibi hacı ekran kartımda gigabyte SFF 5070 kullanmayan elemanlar SFF kartlar ateş atar diyor :D benim kart furmarkta 68 i geçmiyor fan hızı 1200 1400 rpm de kullanmayan sallar kullanan aşık olur hep kullanır öyle bir marka

valla kaliteli hacı ya bundan önce b550 aorus elite v2 kullandım ondan önce b450m s2h nerdeyse hep msi gigabyte kullandım asus anakarttan memnun olmadım şöyle yazılımı cacık kuruyorsun sistem kasıyor silsen gitmiyor arkada bir yerlerde kalıyor üst segment rog anakartları güzel b550f rog ta kullandım ama aorus daha güzeldi bana göre kesinlikle öneririm yani şuanda da baya sağlam z790D ddr4 gigabyte anakartım var canavar gibi hacı ekran kartımda gigabyte SFF 5070 kullanmayan elemanlar SFF kartlar ateş atar diyor :D benim kart furmarkta 68 i geçmiyor fan hızı 1200 1400 rpm de kullanmayan sallar kullanan aşık olur hep kullanır öyle bir marka
SFF kartı en iyi zotac yapıyor pcb tasarımı sayesinde onun dışında asus cidden pişmanlık aldığıma alacağıma pişman ediyor

Yıllardır gigabyte kullanırım olm defa Asus kullandım giga arayüzü basit ve akıcı çoğu zaman kızardım çok özensiz bu nasıl arayüz diye ama meğersem rahatmışım rgb fusion uygulamasında her şeyi kontrol edebiliyorum ekran kartı rgb anakart güç kabolusu rgb ssd soğutucu rgb ekran kartı tutacağı rgb anakart rgb kasa fanlari rgb ekran kartı kablosu rgb Ram rgb bunların hepsini hiç bir sorun yaşamadan tek tıkla istediğimi yapıyordum Asus geçtiğimden beri rezilim örneğin Ram rgb görmüyor anakart güç kablosu rgb görmüyor ayrıca o kadar ağır ki çok şaşırdım görev yöneticisini açtığımda zibilyon tane başlatma var direk tek renk ayarlayıp silip kurtuldum Bi bakıyorsun çalışıyor Bi bakıyorsun çalışmıyor Asus bu yazılım konusunda sanırım berbat not:aorus b450 elite kullanicisiydim.

Anakartta güvenirim genel dereceleri çok iyi olmasa da. Yazılımı da berbat değil. İş yapacak seviyede. En azından saçma sapan şeylerden kafasına göre çökmüyor.

SFF kartı en iyi zotac yapıyor pcb tasarımı sayesinde onun dışında asus cidden pişmanlık aldığıma alacağıma pişman ediyor
Yok ben zotac denedim leş gibi tecrübeyle sabit
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim kart rahat rahat takılıyor keyfi yerinse bunu arkadaşa aldım onun zotac 73 74ten aşağı inmiyor aynı şartlarda denedim odada terliyorum onun ki pubg de olsun warzone bf v beamng drive da 74 75 görüyor bayada ısı yayıyor benim kart 65 i geçmiyor bu oyunlarda ztn blok farkını vs koy diye bıraktım Gigabyte tek geçerim Sff de

Ekler

• IMG_3572.webp
    IMG_3572.webp
    1.2 MB · Hit: 12
  • IMG_3571.webp
    IMG_3571.webp
    883 KB · Hit: 10
  • IMG_3573.webp
    IMG_3573.webp
    1.8 MB · Hit: 8
  • IMG_3568.webp
    IMG_3568.webp
    1.2 MB · Hit: 10
  • IMG_3561.webp
    IMG_3561.webp
    423.4 KB · Hit: 9
  • IMG_3618.webp
    IMG_3618.webp
    492.3 KB · Hit: 12
Baya kaliteli hemde beyaz hoş mukemmel

Baya kaliteli hemde beyaz hoş mukemmel
cenaze arabasında arkada oturup sonraki sahnede ön kapıdan inmiş gibi gözükmeyelim sonra?

Yok ben zotac denedim leş gibi tecrübeyle sabit

Benim kart rahat rahat takılıyor keyfi yerinse bunu arkadaşa aldım onun zotac 73 74ten aşağı inmiyor aynı şartlarda denedim odada terliyorum onun ki pubg de olsun warzone bf v beamng drive da 74 75 görüyor bayada ısı yayıyor benim kart 65 i geçmiyor bu oyunlarda ztn blok farkını vs koy diye bıraktım Gigabyte tek geçerim Sff de
ikinci elde zar zor galax hof 5070 ti black bulup aldım rtx 7000 ailesi çıkana kadar degiştirmeyi düşünmüyorum ama gigabyte beyaz kartlarını çok iyi yapıyor son zamanlarda

B450 ve b650 olmak üzere iki nesildir kullanıyorum, arayüzü basit ve kullanışlı, senelerdir en ufak bir sıkıntı yaşatmadı.

Öneririm. Pişman etmez.

Gelecekteki sistemimde de gigabyte kullanmayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,305
Üyeler
202,569
Son üye
ahmet_enes
Geri