Hocam yanlış anlama ama istanbulda 150klık araba daha sıkıntı daha tehlikeli bencede ya motor yada elektrikli aletler anca. Ekonomi belliİstanbul trafiğinde sıkıntı ya biri gelip çarpacak sakat kalıcam sonra ele ayağa bakamam
Hocam illaki vardır ya başka şahire de gidip teslim alabilirim herkesin bütçesi 1-2 milyon değilHocam yanlış anlama ama istanbulda 150klık araba daha sıkıntı daha tehlikeli bencede ya motor yada elektrikli aletler anca. Ekonomi belli![]()
Hocam 150 gerçekten az bekleyip 300 400 yapmak lazım en az 150 ye tofaş bile satmıyolar artık maalesefHocam illaki vardır ya başka şahire de gidip teslim alabilirim herkesin bütçesi 1-2 milyon değil
Hocam yani benim baktığım ve araştırdığım dış kozmetiği iyi olmasada motoru yürüyeni sağlam TOFAŞlar bulunuyor 130-150 arası reno 9 var ki zaten sağlam araba kendisi yılların göz bebeği deniliyor onun haricinde uno gibi araçlar vs hiç mi biri idare etmezHocam 150 gerçekten az bekleyip 300 400 yapmak lazım en az 150 ye tofaş bile satmıyolar artık maalesef
Niye hocam herşeyi mükemmel olmak zorunda değil otobüsden kurtulayım yer ve ter kokusu çekmek istemiyorum artık açıkçası150 ye çok zor hocam
Brodwaylar iyi gibilada samara veya brodwey
ben lada tercih ederdim ikisinide 4 er yıl kullandımHocam yani benim baktığım ve araştırdığım dış kozmetiği iyi olmasada motoru yürüyeni sağlam TOFAŞlar bulunuyor 130-150 arası reno 9 var ki zaten sağlam araba kendisi yılların göz bebeği deniliyor onun haricinde uno gibi araçlar vs hiç mi biri idare etmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Niye hocam herşeyi mükemmel olmak zorunda değil otobüsden kurtulayım yer ve ter kokusu çekmek istemiyorum artık açıkçası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Brodwaylar iyi gibi
hocam bakımlarını iyi yapsam yağını vs o tarz şeylerini sürekli gerekli bakımlarını yapsam bazen uzun yola da gidebilirim hangisini önerirsinizben lada tercih ederdim ikisinide 4 er yıl kullandım
haklısınız hocamkenarda biraz daha paran varsa idare eder masraf çıkınca yolda kalınca karşılayabilmen lazım