Öneri 150 Bin TL Öğrenci İçin Araba

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,095
Arkadaşlar 150k Max bütçem var ayağımı yerden kessin misali arabam olsun yeter yani demek istediğim en masrafsız sorun çıkartmayacak arabaları önerir misiniz

İstanbul trafiğinde sıkıntı ya biri gelip çarpacak sakat kalıcam sonra ele ayağa bakamam
Hocam yanlış anlama ama istanbulda 150klık araba daha sıkıntı daha tehlikeli bencede ya motor yada elektrikli aletler anca. Ekonomi belli :PeepoLeave:

Hocam yanlış anlama ama istanbulda 150klık araba daha sıkıntı daha tehlikeli bencede ya motor yada elektrikli aletler anca. Ekonomi belli :PeepoLeave:
Hocam illaki vardır ya başka şahire de gidip teslim alabilirim herkesin bütçesi 1-2 milyon değil

Hocam illaki vardır ya başka şahire de gidip teslim alabilirim herkesin bütçesi 1-2 milyon değil
Hocam 150 gerçekten az bekleyip 300 400 yapmak lazım en az 150 ye tofaş bile satmıyolar artık maalesef

Hocam 150 gerçekten az bekleyip 300 400 yapmak lazım en az 150 ye tofaş bile satmıyolar artık maalesef
Hocam yani benim baktığım ve araştırdığım dış kozmetiği iyi olmasada motoru yürüyeni sağlam TOFAŞlar bulunuyor 130-150 arası reno 9 var ki zaten sağlam araba kendisi yılların göz bebeği deniliyor onun haricinde uno gibi araçlar vs hiç mi biri idare etmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

150 ye çok zor hocam
Niye hocam herşeyi mükemmel olmak zorunda değil otobüsden kurtulayım yer ve ter kokusu çekmek istemiyorum artık açıkçası

lada samara veya brodwey
Brodwaylar iyi gibi

kenarda biraz daha paran varsa idare eder masraf çıkınca yolda kalınca karşılayabilmen lazım

Hocam yani benim baktığım ve araştırdığım dış kozmetiği iyi olmasada motoru yürüyeni sağlam TOFAŞlar bulunuyor 130-150 arası reno 9 var ki zaten sağlam araba kendisi yılların göz bebeği deniliyor onun haricinde uno gibi araçlar vs hiç mi biri idare etmez

Niye hocam herşeyi mükemmel olmak zorunda değil otobüsden kurtulayım yer ve ter kokusu çekmek istemiyorum artık açıkçası

Brodwaylar iyi gibi
ben lada tercih ederdim ikisinide 4 er yıl kullandım

ben lada tercih ederdim ikisinide 4 er yıl kullandım
hocam bakımlarını iyi yapsam yağını vs o tarz şeylerini sürekli gerekli bakımlarını yapsam bazen uzun yola da gidebilirim hangisini önerirsiniz

kenarda biraz daha paran varsa idare eder masraf çıkınca yolda kalınca karşılayabilmen lazım
haklısınız hocam

Tamam da kardeşim 150 bine butcen var hadi. Bunun sigortasi vergisi ne olacak. Hadi geçtim. 150 bine alacagin arabanin yurutme masraflari ne olacak hepsini hesaba kat. Vazgeç arabadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,871
Üyeler
202,423
Son üye
Ölücü54
Geri