- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam micro atx olması lazım o kasanın yoksa alacaktım cuma günügeçen cuma lianli o 11 vision digital(ekranlı model) incehesapta 7bin küsüre satıldı sanrım takibe alın isterseniz
hocam micro atx olması lazım o kasanın yoksa alacaktım cuma günügeçen cuma lianli o 11 vision digital(ekranlı model) incehesapta 7bin küsüre satıldı sanrım takibe alın isterseniz
hocam akşam bi yere ödeme yapmam gerekti sabah alrım dedim 3bin lira fiyatı yükselmiş şansa bakar mısınızMSI MAG X870E TOMAHAWK WIFI Anakart, ATX - AMD Ryzen 9000/8000 / 7000 İşlemcileri, AM5-80A SPS VRM, DDR5 Bellek Arttırma 8400+ MT/s (OC), PCIe 5.0 x16, M.2 Gen5, Wi-Fi 7, 5G LAN'ı destekler : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG X870E TOMAHAWK WIFI Anakart, ATX - AMD Ryzen 9000/8000 / 7000 İşlemcileri, AM5-80A SPS VRM, DDR5 Bellek Arttırma 8400+ MT/s (OC), PCIe 5.0 x16, M.2 Gen5, Wi-Fi 7, 5G LAN'ı destekler : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Magic Teknoloji tarafından Amazon üzerinden satılıyor, fiyat fazla mı sizin için bilmiyorum ama Bonusa 9 taksidi var. Magic Teknoloji satıcısı güvenilirdir, işlemci almışlığım var ve sorunsuz kullanıyorum hali hazırda. Kupon vs de denk getirirseniz değerlendirebilirsiniz.
Şanssızlık hocam. Bence acele etmeyin ederi 20k altı bi kart. Biraz bekleyin stoğa gelince çekersiniz. Ya da Edge Ti sırıtmaz derseniz onu da alabilirsiniz.hocam akşam bi yere ödeme yapmam gerekti sabah alrım dedim 3bin lira fiyatı yükselmiş şansa bakar mısınız
9 taksit olayı bitmeden anakartı çözmek istiyorum renk sırıtır muhtemelen bunun gelip gelmeyeceğini bi bilsem keşkeŞanssızlık hocam. Bence acele etmeyin ederi 20k altı bi kart. Biraz bekleyin stoğa gelince çekersiniz. Ya da Edge Ti sırıtmaz derseniz onu da alabilirsiniz.
hocam şu ana kadarKonuya maliyetleride yazarmısın bende toplayacağımda![]()
Şanssızlık hocam. Bence acele etmeyin ederi 20k altı bi kart. Biraz bekleyin stoğa gelince çekersiniz. Ya da Edge Ti sırıtmaz derseniz onu da alabilirsiniz.
Alınır hocam. C1000 CWT üretimi, Cratos SANR üretimi. PSU larda üreticilerin sıralaması da görseldeki gibi. Ha bu SANR yi kötü yapmıyor ama CWT daha köklü bir firma. Core olan HEC üretimi.hocam şu ana kadar
4 ağustos gigabyte windforce 5080 72k ( 6 taksit )
18 ağustos 2x16gb 6000mhz cl30 patriot viper 23.8k ( 9 taksit )
29 ağustos r9 9950x3d 33.3k ( 6 taksit )
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
NZXT C1000 Altın Çekirdek - 1000W ATX 3.1 Güç Kaynağı - 80 PLUS Altın - Cybenetics Platinum - Tamamen Modüler - PCIe 5.1 600 W 12 V-2x6 - Sıfır RPM Fan - 10°C Kondansatörler - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
NZXT C1000 Altın Çekirdek - 1000W ATX 3.1 Güç Kaynağı - 80 PLUS Altın - Cybenetics Platinum - Tamamen Modüler - PCIe 5.1 600 W 12 V-2x6 - Sıfır RPM Fan - 10°C Kondansatörler - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
hocam fiyatı düşmüş biraz şuan raijintekle arasında 2.4k var bu core modeli de değil sizce aradaki farka değer mi ?
satıcı hakkında olumsuz bir görüşünüz var mıdır ?Alınır hocam. C1000 CWT üretimi, Cratos SANR üretimi. PSU larda üreticilerin sıralaması da görseldeki gibi. Ha bu SANR yi kötü yapmıyor ama CWT daha köklü bir firma.
Alıntıyı görüntüle
Anda Gruptan Plat Corsair PSU aldım, sıkıntı olmadı ancak PSU'yu Amerikan prizle göndermişler ben de harici güzel bir kablo almak durumunda kaldım. Yorumlarda buna dair bir şey belirtilmediyse alın geçin. Paketlemesi vs iyiydi yani.satıcı hakkında olumsuz bir görüşünüz var mıdır ?
satıcı hakkında olumsuz bir görüşünüz var mıdır ?
hocam kablo çözülür gerekirse paketleme kargo iyi olsun daAnda Gruptan Plat Corsair PSU aldım, sıkıntı olmadı ancak PSU'yu Amerikan prizle göndermişler ben de harici güzel bir kablo almak durumunda kaldım. Yorumlarda buna dair bir şey belirtilmediyse alın geçin. Paketlemesi vs iyiydi yani.
duruma göre bu kablodan alacağım hocam kaydettim teşekkürlerAnda Gruptan Plat Corsair PSU aldım, sıkıntı olmadı ancak PSU'yu Amerikan prizle göndermişler ben de harici güzel bir kablo almak durumunda kaldım. Yorumlarda buna dair bir şey belirtilmediyse alın geçin. Paketlemesi vs iyiydi yani.
PrimeX PX-P418 1.5 Metre Lüks Power Kablosu, 3x1.5mm Kalın Full Bakır PSU Güç Kablosu, PC Power Supply Monitör Mining Sistemleri İçin Siyah Enerji Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
PrimeX PX-P418 1.5 Metre Lüks Power Kablosu, 3x1.5mm Kalın Full Bakır PSU Güç Kablosu, PC Power Supply Monitör Mining Sistemleri İçin Siyah Enerji Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Kablo olarak da bunu almıştım, baya kalın bi kablo idi.
Rica ederim, hayırlı olsun.hocam kablo çözülür gerekirse paketleme kargo iyi olsun daben bunu alıyım bencede en azından 2k gibi bir farka gayet iyi bir psu hem gözüm arkada kalmaz .D
duruma göre bu kablodan alacağım hocam kaydettim teşekkürler
Anakart olarak msi almayın.Selamlar uzun süredir kafamda 9950x3d ve 5080 üzerine bir sistem kurma planım vardı ve geçen hafta 5080'i satın aldım diğer parçaları da zamanla alacağım ve ilk etapta seçtiğim parçalar hakkında tavsiye almak istiyorum.
İşlemci 9950x3d
Anakart msi x870e tomahawk wifi
Ekran kartı gigabyte 5080 ( alındı )
Ram Patriot 6000mhz cl30 16gb x 2adet ( alındı )
Psu Raijintek Cratos 1000w
Soğutucu Corsair Nautilus 360mm
Kasa lian li o11 vision
Kasa fanları x4 asiahorse nyota 120mm
güncellemeler yaptım şuanki hali için yorumlarınızı bekliyorum.
Anakart olarak msi almayın.
Onun dışında tüm parçaları ben beğendim.
Normalde bu kadar pahalı anakart önermem ama tercih ettiğiniz anakart 20k civarında olduğu için bunu size attım yoksa daha düşük fiyatlı önerirdim
psuyu nzxt c1000 olarak sipariş geçtim hocam az önce valla çok cazip geldiAnakart olarak msi almayın.
Onun dışında tüm parçaları ben beğendim.
Normalde bu kadar pahalı anakart önermem ama tercih ettiğiniz anakart 20k civarında olduğu için bunu size attım yoksa daha düşük fiyatlı önerirdim