Montech Xr Wood Alınır mı?

feiseN

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
3500
Merhaba arkadaşlar.
Aktif olarak 8 yıldır Aerocool Aero 300 kasasını kullanıyorum ve artık kasa değiştirmeye ihtiyacımın olduğunu düşünüyorum. Sistemim DDR4 ve ileri safhada DDR5 upgrade yapmayı düşündüğüm için bir bakıma kasanın da potansiyeli olmalı. Montech XR Wood kasasını gördüm ve hoşuma gitti ama bu bütçelerde daha iyi muadil var mıdır, veya bu kasa genel olarak nasıldır bilgi almak istiyorum.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

sağlam kasa, siyah olanını 2. sistemde kullanıyorum, ürün sayfasında yorumum da var, 4 tarafında dust filter var, 4x12 cm fanlar ile geliyor ( sessiz ) 42cm ekran kartı desteği ve 175mm kule tipi desteği ile bence baya f/p ve gözden kaçırılan bir kasa xr wood.

sağlam kasa, siyah olanını 2. sistemde kullanıyorum, ürün sayfasında yorumum da var, 4 tarafında dust filter var, 4x12 cm fanlar ile geliyor ( sessiz ) 42cm ekran kartı desteği ve 175mm kule tipi desteği ile bence baya f/p ve gözden kaçırılan bir kasa xr wood.
Kasaya genel baktığımda bende dolu dolu bir içerik ile karşılaştım. Marka hakkında güzel yorumları görünce bu kadar içerik boşuna koyulmamıştır hissine kapıldım. Genel olarak piyasaya baktığımda da "bu bütçeye alternatif ne alınabilir?" diye sorulduğunda başka ne vardır pek emin olamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,692
Üyeler
202,686
Son üye
kuyumcumehmet
Geri