Bu ülkede bu kadar cahil vatanperver varken bu ülkenin düşmana ihtiyacı yok. Siz maaşınızı dolarlamı alıyorsunuz diyinde tam olsun
Türk kahvesini bile Starbucks'dan içen ekonomi kötü diye orada burada zırlamasın. Yazdığım birilerinin nefsini rahatsız etmişte,
gediğine oturmuş galiba herkes cevapla atıyor.
Hadi yolunu al şimdi. Boş boş telefonunu çıkarcık taslama tanımadığın kişilere. Boykot indirimlerini fırsat zannederek fiyatı düşen ürünleri alan tiplere bir şey anlatılamaz sâfi vakit israfı. Ne tarih bilirsiniz, ne israil'i tanırsınız, ne yerli sermaye bilirsiniz. Yarın bir gün çocukların Türkiye'de kafaya İsrail'den füze yediği zaman patlamış mısırınla ımdb 9 verip bak bunun parasında benimde katkım var diyerek izlersin, heyecanlı olur senin için. Ülkede mermi sesi duysan havalimanında izdiham çıkarırsın
Ben boykot mesajını, yerli markalara yönlendirmeyi Müslüman'lara ve Türklere yazıyorum. Olmayanlar, görüşü farklı olanlar beni ilgilendirmiyor.
gediğine oturmuş galiba herkes cevapla atıyor.
Şu yazın bile ne kadar sığ bir kafa yapın olduğunu gösteriyor. Müslümansan veya Türksen direk ideolojisine ters. Değilsen beni ilgilendirmiyor zaten istediğini yapabilirsin.hocam boykotcular kendilerini ozel biri saniyor bir seyleri degistirebilecegini dusunuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende tutankamon memnun oldum.Yalnız starbucks filistin taraflı
Röportajda telefonunu çıkar diyen tiplerden hiçbir farkın yok.yanlış anlamayın ama bu boykot işinin BU HALİYLE tutulabilir hiçbir yanı yok. netanyahu açıktan "tüm telefonlardaki çiplerin mimarisi bize ait. bizim sayemizde üretiliyor ve tüketiciye sunuluyor" dedi. neden akıllı telefonları tamamen boykot uğruna bırakmıyorsunuz? google mesela; açıktan destekliyor bu politikaları neden google kullanıyorsunuz? konu sadece yeme içme mi? microsoft misal netanyahu tarafında neden windows kullanıyorsunuz? neden linkedin hesabınız var? elon musk filistinlilerden yana mı yoksa israile mi yakın? neden bu boykotçuların X hesabı var?
Google'ın tüm yazılımlarının güvenli alternatiflerini önerebilir misiniz?.
Google altyapısından kurtulabildiğim kadar kurtulmak istiyorum.
Yazılımlarda google'dan daha iyi verim alabileceğim yazılımlar olursa hatta çok daha iyi olur.
Chrome alternatifim var fakat harici platformlarda daha önceden kullanmış kişilerin önerileri değerli olucaktır.
Google altyapısından kurtulabildiğim kadar kurtulmak istiyorum.
Yazılımlarda google'dan daha iyi verim alabileceğim yazılımlar olursa hatta çok daha iyi olur.
Chrome alternatifim var fakat harici platformlarda daha önceden kullanmış kişilerin önerileri değerli olucaktır.
- Rickkyy
- Cevap: 11
- Forum: Genel Yazılım
Amazon project nimbus'a 7.2 milyar dolarlık yatırım yaptı. Hali hazırda google'ında fonladığı bir proje.
Bu proje masum filistinlileri yasa dışı olarak gözetlemek ve hedef almak amaçlı kullanılan bir teknolojiyi finanse etmek ve geliştirmek amacıyla israil tarafından kullanılıyor. Bu proje aynı zamanda israilin işlediği savaş suçlarının toplanmasının engellenmek amacıyla vb. alanlarda kullanılıyor.
Google'ın çalışanları protestolar yapmasına, bu projede yer almak istemiyoruz demesine rağmen google umursamamış, google'ın askeri anlaşmalar yaptığını topluma açıklayan çalışanlarını susturmak...
Bu proje masum filistinlileri yasa dışı olarak gözetlemek ve hedef almak amaçlı kullanılan bir teknolojiyi finanse etmek ve geliştirmek amacıyla israil tarafından kullanılıyor. Bu proje aynı zamanda israilin işlediği savaş suçlarının toplanmasının engellenmek amacıyla vb. alanlarda kullanılıyor.
Google'ın çalışanları protestolar yapmasına, bu projede yer almak istemiyoruz demesine rağmen google umursamamış, google'ın askeri anlaşmalar yaptığını topluma açıklayan çalışanlarını susturmak...
Son düzenleme: