ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,787
150k fiyat etiketiyle bakışırsın18 serisi kapıdayken 17 alan var yani![]()
150k fiyat etiketiyle bakışırsın18 serisi kapıdayken 17 alan var yani![]()
kanka 17 pro üzerine kaç ister eskiyi al yeni götür felan yada 2. el cielre satıp üste kaç eklenir yani fiyat orlk18 pro 256 130-150kdan başlayacak zaten
alacak 17 pro gümüş alsın diyecektim sadece gümüş renk indirim almamış![]()
bence düz 18 lerde gelecek . Yoksa yeni yılda yeni yasalar yürürlüğe girecek ve apple buna takılmak istemez.Düz 18 gelmeyecek sene içine kaldı bahar döneminde falan gelir. Sadece pro ve katlanır geliyor
14 en çok tutulan serilerden bu nasıl kafaİphonelarda çiftler tutmuyor 12 - 14 - 16 tekler gidiyor 11 - 13 - 15 - 17böyle bi teori var
Ne yasası ahahwlfkdls appleın umrunda mısın sence? Tüm dünyada düz 18 eylülde gelmeyecek bahar döneminde gelecek. 18 pro gelecek sadece bu hafta bir de katlanır iphonebence düz 18 lerde gelecek . Yoksa yeni yılda yeni yasalar yürürlüğe girecek ve apple buna takılmak istemez
Şaka mısın sen hacı? Düz 14 belki en az satan telefon. 13 ün birebir kopyası neredeyse hiç fark yok14 en çok tutulan serilerden bu nasıl kafa![]()
Apple'ın umrunda mı şöyle açıklayalım. Seve seve Type-c getirdiler o telefonlara bunuda seve seve yapacaklarNe yasası ahahwlfkdls appleın umrunda mısın sence? Tüm dünyada düz 18 eylülde gelmeyecek bahar döneminde gelecek. 18 pro gelecek sadece bu hafta bir de katlanır iphone
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şaka mısın sen hacı? Düz 14 belki en az satan telefon. 13 ün birebir kopyası neredeyse hiç fark yok
Etrafında kaç kişi de 14 gördün hacımbence düz 18 lerde gelecek . Yoksa yeni yılda yeni yasalar yürürlüğe girecek ve apple buna takılmak istemez.
14 en çok tutulan serilerden bu nasıl kafa![]()
Kardeş ne anlatıyorsunuz siz o avrupa birliği diretmesi sebebiyle oldu. Avrupa birliği ne kadar büyük haberiniz var mı? Yasadan kastınız ne anlamadım halenApple'ın umrunda mı şöyle açıklayalım. Seve seve Type-c getirdiler o telefonlara bunuda seve seve yapacaklar![]()
çevremdeki çoğu kişide 14 var hacım
14 den kastım 14 proydu yanlış olmasınNe yasası ahahwlfkdls appleın umrunda mısın sence? Tüm dünyada düz 18 eylülde gelmeyecek bahar döneminde gelecek. 18 pro gelecek sadece bu hafta bir de katlanır iphone
Şaka mısın sen hacı? Düz 14 belki en az satan telefon. 13 ün birebir kopyası neredeyse hiç fark yok
Düz model konuşuyoruzçevremdeki çoğu kişide 14 var hacım
14 den kastım 14 proydu yanlış olmasın
Düz modellerin her sene hepsi birbirine çok benzer çok az fark vardır. Bu zamana kadar en çok tutan düz ise iphone 11 ve iphone 17 bence. Bu modeller çıktığı yıldan ziyade sonradan daha çok satılmış ve satılacaktır diye öngörüyorum. Bu arada son çıkan pro serileri de çok farklı değil bence 16 pro var bende 17 pro beğenmediğim için almadım 18 pro ve ya 18 düz bekleyeceğimİphonelarda çiftler tutmuyor 12 - 14 - 16 tekler gidiyor 11 - 13 - 15 - 17böyle bi teori var
18 in 17 den çok farklı olacağını sanmıyorum ya fiyata göre alınabilir benceDüz modellerin her sene hepsi birbirine çok benzer çok az fark vardır. Bu zamana kadar en çok tutan düz ise iphone 11 ve iphone 17 bence. Bu modeller çıktığı yıldan ziyade sonradan daha çok satılmış ve satılacaktır diye öngörüyorum. Bu arada son çıkan pro serileri de çok farklı değil bence 16 pro var bende 17 pro beğenmediğim için almadım 18 pro ve ya 18 düz bekleyeceğim