🔥İndirim Iphone 17 Pro 103.949 TL

Düz 18 gelmeyecek sene içine kaldı bahar döneminde falan gelir. Sadece pro ve katlanır geliyor
bence düz 18 lerde gelecek . Yoksa yeni yılda yeni yasalar yürürlüğe girecek ve apple buna takılmak istemez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İphonelarda çiftler tutmuyor 12 - 14 - 16 tekler gidiyor 11 - 13 - 15 - 17 :D böyle bi teori var
14 en çok tutulan serilerden bu nasıl kafa :D

bence düz 18 lerde gelecek . Yoksa yeni yılda yeni yasalar yürürlüğe girecek ve apple buna takılmak istemez
Ne yasası ahahwlfkdls appleın umrunda mısın sence? Tüm dünyada düz 18 eylülde gelmeyecek bahar döneminde gelecek. 18 pro gelecek sadece bu hafta bir de katlanır iphone

Şaka mısın sen hacı? Düz 14 belki en az satan telefon. 13 ün birebir kopyası neredeyse hiç fark yok

Ne yasası ahahwlfkdls appleın umrunda mısın sence? Tüm dünyada düz 18 eylülde gelmeyecek bahar döneminde gelecek. 18 pro gelecek sadece bu hafta bir de katlanır iphone

Şaka mısın sen hacı? Düz 14 belki en az satan telefon. 13 ün birebir kopyası neredeyse hiç fark yok
Apple'ın umrunda mı şöyle açıklayalım. Seve seve Type-c getirdiler o telefonlara bunuda seve seve yapacaklar :)

Apple'ın 17 pro çıkış fiyatından küçük bir hesaplama yaparsak; ABD çıkış fiyatı $1,099'imiş, Avrupa ise €1,299. Söylentiler ve Amerikan zincir mağazalarındaki sistem sızıntılarına göre 18 pro ABD'de $1,299 civarından çıkacakmış. Düz hesap €1,499 veya $1,740 dolar falan yapıyor. O da 1 TBlık 17 pro'ya denk geliyor. Kabaca 130 bin lira civarı ediyor. Yani en iyi ihtimalle 130 binden gelecek, kötüsü artık size kalmış. Bana kalırsa bu paraları hiç bir telefon hak etmiyor :kekw: Ama yine de almak istiyorsanız 103 bin lira çok iyi, dinamik ada küçülecekmiş, kamera lensine ayarlanabilen zımbırtı eklenecekmiş falan aradaki fark etmiyordur.

bence düz 18 lerde gelecek . Yoksa yeni yılda yeni yasalar yürürlüğe girecek ve apple buna takılmak istemez.

Etrafında kaç kişi de 14 gördün hacım :D

00eab7708f091365adee45c9a6f883a9.webp

Apple'ın umrunda mı şöyle açıklayalım. Seve seve Type-c getirdiler o telefonlara bunuda seve seve yapacaklar :)
Kardeş ne anlatıyorsunuz siz o avrupa birliği diretmesi sebebiyle oldu. Avrupa birliği ne kadar büyük haberiniz var mı? Yasadan kastınız ne anlamadım halen

Etrafında kaç kişi de 14 gördün hacım :D

Alıntıyı görüntüle
çevremdeki çoğu kişide 14 var hacım

14 den kastım 14 proydu yanlış olmasın

İphonelarda çiftler tutmuyor 12 - 14 - 16 tekler gidiyor 11 - 13 - 15 - 17 :D böyle bi teori var
Düz modellerin her sene hepsi birbirine çok benzer çok az fark vardır. Bu zamana kadar en çok tutan düz ise iphone 11 ve iphone 17 bence. Bu modeller çıktığı yıldan ziyade sonradan daha çok satılmış ve satılacaktır diye öngörüyorum. Bu arada son çıkan pro serileri de çok farklı değil bence 16 pro var bende 17 pro beğenmediğim için almadım 18 pro ve ya 18 düz bekleyeceğim

Oo hocam zenginsiniz bana yok mu

Düz modellerin her sene hepsi birbirine çok benzer çok az fark vardır. Bu zamana kadar en çok tutan düz ise iphone 11 ve iphone 17 bence. Bu modeller çıktığı yıldan ziyade sonradan daha çok satılmış ve satılacaktır diye öngörüyorum. Bu arada son çıkan pro serileri de çok farklı değil bence 16 pro var bende 17 pro beğenmediğim için almadım 18 pro ve ya 18 düz bekleyeceğim
18 in 17 den çok farklı olacağını sanmıyorum ya fiyata göre alınabilir bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,250
Üyeler
202,552
Son üye
Ardapines
Geri