İşlemcin ne?Başlıkta olduğu gibi 10-12 bin TL civarında bir bütçem var ve 2. el ekran kartı almayı düşünüyorum. Nelere dikkat etmeliyim, hangi modellere para harcamam en mantıklısı olur.
ryzen 5 2600 var elimde ama onuda 5000 serisi bir işlemci ile değiştirmeyi düşünüyorum yakında zamanda kısa vadede darboğaz olması sorun değil o kadar.İşlemcin ne?
1080p için mi 2K için mi kullancaksınız?ryzen 5 2600 var elimde ama onuda 5000 serisi bir işlemci ile değiştirmeyi düşünüyorum yakında zamanda kısa vadede darboğaz olması sorun değil o kadar.
1080p1080p için mi 2K için mi kullancaksınız?
Sıfır tek seçenek B580.Başlıkta olduğu gibi 10-12 bin TL civarında bir bütçem var ve 2. el ekran kartı almayı düşünüyorum. Nelere dikkat etmeliyim, hangi modellere para harcamam en mantıklısı olur.
Görseli paylaşır mısın? Hotspottan bahsediyorsun muhtemelen kart 95 dereceye çıkmaz limiti var.Şuanda bölgemde 10 bin liraya rtx 3070 8gb bulmuştum. Ancak furmakta 95 derece peak görüyor 15 dakika sonrasında. Alıp bakımını falan yapsam mantıklı bir seçenek mi?
5600 işlemci ile b580 kullanılmaz darboğaz yaparSıfır tek seçenek B580.
İkinci elde 3070, rx 6800 gibi seçeneklere bakabilirsin.
Görseli paylaşır mısın? Hotspottan bahsediyorsun muhtemelen kart 95 dereceye çıkmaz limiti var.
Sıfır tek seçenek B580.
İkinci elde 3070, rx 6800 gibi seçeneklere bakabilirsin.
Görseli paylaşır mısın? Hotspottan bahsediyorsun muhtemelen kart 95 dereceye çıkmaz limiti var.
İlk çıktığı gibi değil durumlar.5600 işlemci ile b580 kullanılmaz darboğaz yapar
Fanlar neredeyse full çalışıyorum hocam hoş değerler değil.Alıntıyı görüntüle
kalite biraz düşük videodan ss aldığım için hotspot 94 derece ekran kartıda video içerisinde 70-74 arası git gel yapıyor
3070 tiBaşlıkta olduğu gibi 10-12 bin TL civarında bir bütçem var ve 2. el ekran kartı almayı düşünüyorum. Nelere dikkat etmeliyim, hangi modellere para harcamam en mantıklısı olur.