Çözüldü✓ Steelseries Rival 3 Wireless Gen 2 Alınır mı?

bu civarlar hocam 1500 falan

Buna bakabilirsin Rival 3 arasında birkaç hat farkı dışında aşırı bir farkı yok. Donanım olarak çok daha üst düzey.

Buna bakabilirsin Rival 3 arasında birkaç hat farkı dışında aşırı bir farkı yok. Donanım olarak çok daha üst düzey.
güzel duruyor ama Xhero AI tam olarak nedir anlamadım birde dongle ile geliyor değil mi?

Belki adam marka ürün istiyor bu olabilecek bir şey, bende Asus Rog klavye aldım 5k ya alınmaz dediler ben aldım çok da memnunum

Belki adam marka ürün istiyor bu olabilecek bir şey, bende Asus Rog klavye aldım 5k ya alınmaz dediler ben aldım çok da memnunum
Ohh bir de rx switchse değme keyfine. Garanti bittikten 1 hafta sonra bozulan rgbler mi dersin çift tıklayan hotswap olmayan tuşlar mı

Hocam wraith fazla oyuncu odaklı ben çok oyun oynayan birisi değilim.
Oyuncu odaklı olması sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda ürün satmadığı anlamına gelmez hocam.

Mouse 800mAh bataryası var sizi normal kullanımda 1 aydan fazla şarja bile taktırmaz, kaplaması ve malzeme kalitesi oldukça başarılı. Bu fiyat bandında alabiliceğiniz en iyi mouselardan .

Ohh bir de rx switchse değme keyfine. Garanti bittikten 1 hafta sonra bozulan rgbler mi dersin çift tıklayan hotswap olmayan tuşlar mı
Hocam insanların kendi tercihlerine karışmayın derim bende aklımda hala Rival 3 wireless almayı planlıyorum ama diğerinin tasarımıda aklıma yatıyor.

hocam aynısının kablolu gen 1 modelini kullandım eminsiniz değil mi bu sorunlardan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam wraith fazla oyuncu odaklı ben çok oyun oynayan birisi değilim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sebebini de söylerseniz daha iyi olur bence.
fazla oyuncu odaklı ne demek oluyor tamam sensoru guclu mouse hafif o zaman oyuncu mousesimi kim koyuyor bu kuralı al ofisinde kullan kimene kanka kac yıllık mouse bes para etmez yeni nesillerin yanında konu acıyorsun oneri icin sonra bu cok oyuncu mousesi diyorsun sesli guldum yeminle

fazla oyuncu odaklı ne demek oluyor tamam sensoru guclu mouse hafif o zaman oyuncu mousesimi kim koyuyor bu kuralı al ofisinde kullan kimene kanka kac yıllık mouse bes para etmez yeni nesillerin yanında konu acıyorsun oneri icin sonra bu cok oyuncu mousesi diyorsun sesli guldum yeminle
İnsan kendini avutmak için sebep aradı mı buluyor, elbette tekel ve overpriced markalar da kazanacak alan birileri olacak

ofiste parıldayan bir şey kullanmak saçma olur bence lütfen şu konuyu bırakında mouse önerisi yapın.

Hiçbirini yaşamadım hurafe laflar. Rx switch ömrü 100 milyon araştırıp bakabilirsin average atk user
Bir tane bile atk malım yok kulaklığım rog delta II :D mouseum razer viper v3 pro. Forumda konu açan arkadaşları sen görmüyorsun ama ben görüyorum. Rgb bozuldu penta teknoloji ilgilenmiyor diye kaç tane konu okudum haberin var mı? Yıl olmuş 2026 hotswap olmayan klavyeye 5k para vermişsin bir de övünüyorsun. Bozulsun da buraya konu açarsın

Bir tane bile atk malım yok kulaklığım rog delta II :D mouseum razer viper v3 pro. Forumda konu açan arkadaşları sen görmüyorsun ama ben görüyorum. Rgb bozuldu penta teknoloji ilgilenmiyor diye kaç tane konu okudum haberin var mı? Yıl olmuş 2026 hotswap olmayan klavyeye 5k para vermişsin bir de övünüyorsun. Bozulsun da buraya konu açarsın
Bozulmaz merak etme, gidip yetkili satıcıdan alsaymış ben amazon.com.tr den aldım bir şey olsa direkt iade edebilirim. Bende de logitech superlight var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,692
Üyeler
202,686
Son üye
kuyumcumehmet
Geri