bu civarlar hocam 1500 falan
güzel duruyor ama Xhero AI tam olarak nedir anlamadım birde dongle ile geliyor değil mi?![]()
VXE Dragonfly V3 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Buna bakabilirsin Rival 3 arasında birkaç hat farkı dışında aşırı bir farkı yok. Donanım olarak çok daha üst düzey.
Ohh bir de rx switchse değme keyfine. Garanti bittikten 1 hafta sonra bozulan rgbler mi dersin çift tıklayan hotswap olmayan tuşlar mıBelki adam marka ürün istiyor bu olabilecek bir şey, bende Asus Rog klavye aldım 5k ya alınmaz dediler ben aldım çok da memnunum
Oyuncu odaklı olması sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda ürün satmadığı anlamına gelmez hocam.Hocam wraith fazla oyuncu odaklı ben çok oyun oynayan birisi değilim.
Hocam insanların kendi tercihlerine karışmayın derim bende aklımda hala Rival 3 wireless almayı planlıyorum ama diğerinin tasarımıda aklıma yatıyor.Ohh bir de rx switchse değme keyfine. Garanti bittikten 1 hafta sonra bozulan rgbler mi dersin çift tıklayan hotswap olmayan tuşlar mı
fazla oyuncu odaklı ne demek oluyor tamam sensoru guclu mouse hafif o zaman oyuncu mousesimi kim koyuyor bu kuralı al ofisinde kullan kimene kanka kac yıllık mouse bes para etmez yeni nesillerin yanında konu acıyorsun oneri icin sonra bu cok oyuncu mousesi diyorsun sesli guldum yeminlehocam aynısının kablolu gen 1 modelini kullandım eminsiniz değil mi bu sorunlardan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam wraith fazla oyuncu odaklı ben çok oyun oynayan birisi değilim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sebebini de söylerseniz daha iyi olur bence.
İnsan kendini avutmak için sebep aradı mı buluyor, elbette tekel ve overpriced markalar da kazanacak alan birileri olacakfazla oyuncu odaklı ne demek oluyor tamam sensoru guclu mouse hafif o zaman oyuncu mousesimi kim koyuyor bu kuralı al ofisinde kullan kimene kanka kac yıllık mouse bes para etmez yeni nesillerin yanında konu acıyorsun oneri icin sonra bu cok oyuncu mousesi diyorsun sesli guldum yeminle
Hiçbirini yaşamadım hurafe laflar. Rx switch ömrü 100 milyon araştırıp bakabilirsin average atk userOhh bir de rx switchse değme keyfine. Garanti bittikten 1 hafta sonra bozulan rgbler mi dersin çift tıklayan hotswap olmayan tuşlar mı
ofiste parıldayan bir şey kullanmak saçma olur bence lütfen şu konuyu bırakında mouse önerisi yapın.fazla oyuncu odaklı ne demek oluyor tamam sensoru guclu mouse hafif o zaman oyuncu mousesimi kim koyuyor bu kuralı al ofisinde kullan kimene kanka kac yıllık mouse bes para etmez yeni nesillerin yanında konu acıyorsun oneri icin sonra bu cok oyuncu mousesi diyorsun sesli guldum yeminle
Bir tane bile atk malım yok kulaklığım rog delta IIHiçbirini yaşamadım hurafe laflar. Rx switch ömrü 100 milyon araştırıp bakabilirsin average atk user
Bozulmaz merak etme, gidip yetkili satıcıdan alsaymış ben amazon.com.tr den aldım bir şey olsa direkt iade edebilirim. Bende de logitech superlight varBir tane bile atk malım yok kulaklığım rog delta IImouseum razer viper v3 pro. Forumda konu açan arkadaşları sen görmüyorsun ama ben görüyorum. Rgb bozuldu penta teknoloji ilgilenmiyor diye kaç tane konu okudum haberin var mı? Yıl olmuş 2026 hotswap olmayan klavyeye 5k para vermişsin bir de övünüyorsun. Bozulsun da buraya konu açarsın