Yardım Asus Tuf Vg27aql5a Kronik Coilwhine Sorunu

Eray2727

80+
Reaksiyon skoru
40
Başlıktada belirttiğim gibi bu model monitörü dün vatan üzerinden aldım ışık sızması veya herhangi bir şekilde ölü pixel ile karşılaşmadım gayet görüntüsüde hoşuma gitti lakin bugün sessiz şekilde kullanırken bariz gelen bir cil whine sorunu mevcut olduğunu fark ettim ve gün içerisinde vatandan aynı monitörün tekrar değişimin yaptım fakat eve gelip kurduğumda aynı şekilde bu modeldede bariz bir coilwhine mevcut ekran kapanınca kesiliyor açılınca tekrar başlıyor ne yapmam gerekiyor sizce ?

Başlıktada belirttiğim gibi bu model monitörü dün vatan üzerinden aldım ışık sızması veya herhangi bir şekilde ölü pixel ile karşılaşmadım gayet görüntüsüde hoşuma gitti lakin bugün sessiz şekilde kullanırken bariz gelen bir cil whine sorunu mevcut olduğunu fark ettim ve gün içerisinde vatandan aynı monitörün tekrar değişimin yaptım fakat eve gelip kurduğumda aynı şekilde bu modeldede bariz bir coilwhine mevcut ekran kapanınca kesiliyor açılınca tekrar başlıyor ne yapmam gerekiyor sizce ?
Olmayanı bulana kadar değişime devam et - Orada kontrol etmiyorlar mı ? Olmayan bir tane bulana kadar izin vermiyorlarsa iade et seni rahatsız edecekse

Mesajı okumadım ama cw olmasının bir zararı yok. Rahatsız oluyorsan iade et olmuyorsan dursun. Azaltmanın yolu daha az güç harcamasını sağlamak.

mağazadan aldıysan uzun bir servis sürecine hazır ol

tamamen iade edip farklı monitör bak.
coil whine monitör ömrüne etki etmez. farklı prizde dene, elektrik akımı dalgalanma yapıyor olabilir.

Olmayanı bulana kadar değişime devam et - Orada kontrol etmiyorlar mı ? Olmayan bir tane bulana kadar izin vermiyorlarsa iade et seni rahatsız edecekse
Kontrol ettim fakat ortam gürültüsünden çok fazla bir şey anlamadım evde kontrol edince aynı sorun olduğunu fark ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesajı okumadım ama cw olmasının bir zararı yok. Rahatsız oluyorsan iade et olmuyorsan dursun. Azaltmanın yolu daha az güç harcamasını sağlamak.
O şekilde azalıyor ama kullandığım ayarları uygulayınca rahatsız edici oluyor

mağazadan aldıysan uzun bir servis sürecine hazır ol
Bugün öncekini anında değişim yaptılar inşallah bunda uğraştırmazlar

Şansızlığa bak ya.
harbiden ya 2 kere denk gelirmi

tamamen iade edip farklı monitör bak.
coil whine monitör ömrüne etki etmez. farklı prizde dene, elektrik akımı dalgalanma yapıyor olabilir.
2 defa değiştim prizi olmadı

O servis sürecinden sonra da mis gibi monitör problem yok desinler.
bu problemden korkuyorum bende

Bugün öncekini anında değişim yaptılar inşallah bunda uğraştırmazlar

harbiden ya 2 kere denk gelirmi

2 defa değiştim prizi olmadı

bu problemden korkuyorum bende
İnternetten almak o yüzden daha güvenli 14 gün cayma hakkından dolayı. Süreç uzasa da elinde patlamıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,926
Üyeler
202,432
Son üye
EminY
Geri