Dostlar Furmark Sonucum Nasıl Sizce ?

Ceesry

80+
Reaksiyon skoru
35
xfx swfit 9070xt işe fuırmark yaptım hiçbir overclock falan yok bios ayarları bile tam değil daha 14339 score 238 fps aldım 2k da

xfx swfit 9070xt işe fuırmark yaptım hiçbir overclock falan yok bios ayarları bile tam değil daha 14339 score 238 fps aldım 2k da
Furmark ile performans testi yapamazsın. 3Dmark kullanarak test et sonra çıkan sonucu benzer modeller ile kıyasla.

Bu testte score'un çok bir anlamı yok, ekran kartın ne kadar sağlıklı ve stabil çalışıyor onu anlamana yardımcı olur.

tamamdır hocam bakıcam ssd çok sıcak çalışıyor bu neden olur veya normal mi bakabilir misiniz 63 derece
Üzerinde soğutucu yoksa, ekran kartının ısısına maruz kalıyorsa, kasa içi fan devirleri düşük, kasa içi sirkülasyon azsa derece yükselir. Eğer boşta sıcaklık 63c ise evet yüksek sayılır ama havalarda sıcak.

Üzerinde soğutucu yoksa, ekran kartının ısısına maruz kalıyorsa, kasa içi fan devirleri düşük, kasa içi sirkülasyon azsa derece yükselir. Eğer boşta sıcaklık 63c ise evet yüksek sayılır ama havalarda sıcak.
hocam ekran kartının üzerinde lexar nq790 model kasa da xpg defender pro hava 27 derece şu an dışarda

Resim atsana ya tahmin mi edecez

Sen ne istiyorsun şimdi dostum? Bana tam sorunu yaz elimden geldiğince yardımcı olayım.
hocam kısaca özet geçeyim ilk defa pc topladım kendime ssd sağlığına bakarken sıcaklığı fark ettim konu açtım forumda fan devirlerini yükseltmek benim de aklıam geldi ama sisteme zarar veririm diye bilmiyorum tam neyi ne kadar arttırayım falan gibisinden ekran kartından ısınması benim de aklıma geldi ama ssd üstünde ekran kartının o yüzden çok sanmıyorum onun ısısını alacağını sıcaklığın yüksek olması sağlığını hızlı bitirir ve sıkıntı olur diye düşündüm o yüzden düşürmek istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,285
Üyeler
202,558
Son üye
rec9
Geri