Öneri Havit Fuxi H3 1300 Liraya Alinir mi

alınır kral güzel ama 1600 e 2000 e fuxi h6 pro da alınır ama fuxi h3 pro da güzel kötü değil kullanıoyurm

Bu kulaklik iyi mi? Pcde kullanacagim. 1000 tl butcem vardi da 300 daha ekleyecegim iyiyse. Cok asiri oyun oynamiyorum.

Ben 3 hafta önce kendi sitesinden aldım. Salı günleri akşam 18.00 indirim yapıyorlar. 999 TL'ye satın aldım valorant ve cs2 oynuyorum ses kasma konusunda baya memnunum. Hafifliği falan baya iyi. Şarjıda iyi gidiyor bazen oyunda bitiyor direk kabloyu bağlayıp devam ediyorum. Fakat malzeme kalitesi iğrenç. Plastik kalitesi kağıt gibi ve gıcırdama yapıyor. Ben bunları bilerek aldığım için fazla takmıyorum. Fakat benim bu dediklerime bakıo alacaksan ben öneriyorum. Ve tekrar söylüyorum malzeme kalitesi berbat.

Ben 3 hafta önce kendi sitesinden aldım. Salı günleri akşam 18.00 indirim yapıyorlar. 999 TL'ye satın aldım valorant ve cs2 oynuyorum ses kasma konusunda baya memnunum. Hafifliği falan baya iyi. Şarjıda iyi gidiyor bazen oyunda bitiyor direk kabloyu bağlayıp devam ediyorum. Fakat malzeme kalitesi iğrenç. Plastik kalitesi kağıt gibi ve gıcırdama yapıyor. Ben bunları bilerek aldığım için fazla takmıyorum. Fakat benim bu dediklerime bakıo alacaksan ben öneriyorum. Ve tekrar söylüyorum malzeme kalitesi berbat.
Farkli oneriniz olur mu

H3 ü 2 yıldır kullanıyorum plastık kablo kısımları parçalandı sadece hala kullanıyorum

Bu kulaklik iyi mi? Pcde kullanacagim. 1000 tl butcem vardi da 300 daha ekleyecegim iyiyse. Cok asiri oyun oynamiyorum.

Alacaksan havitin salı günleri gerçekten güzel indirimleri oluyor belirli ürünlerde takip et uygun gelen bir şey görürsen al geç malzeme kalitesi olarak bi nebze dandik oluyor bende fuxi h7 vardı ss arctis nova 7x e geçtim ses kalitesi olarak uçurum hissetmedim baya kaliteliydi ama bağlantı yerinden kırıldı değiştirmek zorunda kaldım garantiye sordum kasa değişimi için kulaklığın 0 parası kadar fiyat çektiler velhasıl indirim bekle alırken güzel indirim yapıyorlar bende powerbank alcam 1300 tl lik powerbank 800 tl mi ne oluyor onu bekliyorum bakalım aynı zamanda 1000 2000 tl arasında başka denk kulaklık yok havitin kulaklıklarına bi tane gamepower vardı o kaç paraydı hatırlamıyorum o güzel duruyordu

öneri olarak kabul edersen birkaç model önercem bütce ne bilmiyoum ama
gamepower aero ultra
wraith eva
fantech stellar
havit fuxi h7 alabilirsin ses kalitesi iyi indirimle salı günleri 1300 tl mi ne oluyor olması lazım
havit h2015 güzel geldi gözüme sağlam duruyor
havit h3 ses kalitesi bence yetersiz tavsiye etmem ama fiyata göre iyi
havit 2002d pro
bu modeller gözüme güzel geldi aklıma ilk gelen modeller illaki başka modeller de vardır ama bi incele araştrı

öneri olarak kabul edersen birkaç model önercem bütce ne bilmiyoum ama
gamepower aero ultra
wraith eva
fantech stellar
havit fuxi h7 alabilirsin ses kalitesi iyi indirimle salı günleri 1300 tl mi ne oluyor olması lazım
havit h2015 güzel geldi gözüme sağlam duruyor
havit h3 ses kalitesi bence yetersiz tavsiye etmem ama fiyata göre iyi
havit 2002d pro
bu modeller gözüme güzel geldi aklıma ilk gelen modeller illaki başka modeller de vardır ama bi incele araştrı
Butce 1000 aslinda ama 200 300 eklerim sorun yok. Bu attiklariniza bi bakcam hocam sagolun

Butce 1000 aslinda ama 200 300 eklerim sorun yok. Bu attiklariniza bi bakcam hocam sagolun
O bütçede bence en mantıklı indirimli fuxi h7 alırdım ben ses kalitesi için 1300 1400 bandına düşüyor ama baştan diyim kulaklığa çok narin davranman gerekiyor dışarıda kesinlikle kullanma ben tahminimce o şekilde kırdım al bilgisayar masanda dursun sağa sola götürme çok esnetme dikkatli kullan seni tatmin edecektir ses kalitesi bence gerçekten güzel kulaklığın maksimum ses belki yetersiz gelir bana yetiyordu ben şuanda da yarım ses seviyelerinde kullanıyorum bana rahatsız geliyor full ses güzel günlerde kullanırsın umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,157
Üyeler
203,343
Son üye
MuratWinchester
Geri