Mehmet6399
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Geçen sefer termal macununu kendim yeniledim ilk defa yenilediğim için vidaları yanlışlıkla mahvettim kullanılmaz durumda ve bana küçüklü büyüklü vida lazım ve tornavida
nasıl sıktın vidaları çok yalama olduyda sökerken sıkıntı yaşama ihtimalinde varGeçen sefer termal macununu kendim yeniledim ilk defa yenilediğim için vidaları yanlışlıkla mahvettim kullanılmaz durumda ve bana küçüklü büyüklü vida lazım ve tornavida
Çıkarırım ama takamam yani yenisi lazım link şeklinde bulabilecek kişi yokmunasıl sıktın vidaları çok yalama olduyda sökerken sıkıntı yaşama ihtimalinde var
Çıkarırım ama takamam yani yenisi lazım link şeklinde bulabilecek kişi yokmu
Evet ama stokta yok hiçbir yerde bulamadım bulabilir misinizJINTAI Dizüstü bilgisayar için vida kiti için HP Victus 16-D 16-E TPN-Q263 TPN-Q264 M54730-001 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
JINTAI Dizüstü bilgisayar için vida kiti için HP Victus 16-D 16-E TPN-Q263 TPN-Q264 M54730-001 : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
bu mu
Peki ya vidalar vidalar olmadan bir işe yaramaz![]()
Kitchen Beauty Özel Kutulu 25 Parça Mini Tornavida Seti Profesyonel Masa Telefon Gözlük Saat Tamir Seti Yıdız - Fiyatı, Yorumları
Özel Kutulu 25 Parça Mini Tornavida Seti Profesyonel Masa Telefon Gözlük Saat Tamir Seti Yıdız yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
yani aga hangi ölçü bilmiyoz ki onnu için alcan vidaları bi git nalbura filan ayınısını iste en fazla 50 lira verirsinPeki ya vidalar vidalar olmadan bir işe yaramaz