❌İndirim Bitti! Coca Cola 450 Ml 11 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu mesajım geçerlidir, bu memleketin evladı israil ile anlaşma yapmaz.
Bizim ülke kadar vatan haini olan başka ülke zor bulunur.
ee sen şimdi yüce devletimizde vatan hainimi var diyorsun anlaşmayı yapanlara çok ayip senin gözünde kola içen tüü kaka (ama diğer ticari ürünler vs) kullananlar kral mi oluyor ?

Coca-Cola İsrail'e silah yardımı yapıyor ya da çocuk ölümleri ile ilintilemek cehaletten başka bir şey degil, tek sshibi yok merkezi Amerika da İsrail'e 1960 ların sonunda giriyor, bir sürü ortagi var, hatta son olaylardan önce ramallah, eriha ve gazze de Coca-Cola şişeleme fabrikaları vardı
Artık her kola başlığına üşüşen siyasal İslamcılardan gına geldi, isteyen alır isteyen boykot eder sizene bizene

Hala telefon diyorsun hala anlamıyorsun işte , sokak röportajlarında ekonomi kötü diyenler olduğunda dayılar gelip çıkar bakalım telefonunu ,ekonomi kötüyse neden tuşlu telefon kullanmıyorsun diyorlardı ya . Hani temel ihtiyaç olan bir ürünü kullanma demiş oluyor ya hani. Ben de diyorum ki senin madem boykot ediyorsun bilgisayarda kullanma o zaman demenle aynı mantık diyorum. Telefonun boykotla alakası yok yani. Hala mesajları anlamayıp snapdragonlu telefon ne kadar ihtiyaç diyorsun :D
Gayet de var, ben sen telefon dedin diye telefon kullanma demedim. Genel olarak pek çok kullandığınız yüksek değere sahip teknolojik ürünler yahudi, İsrailli elinden çıkma. Oyun bilgisayarının nesi ihtiyaç? Öbür arkadaşa olan alıntımda da belirttim git RISC-V'lı bir board al Ubuntuyla kullan. Oyun mu ihtiyacın oluyor bu durumda? Koladan ne farkı kaldı o zaman? Adam kolayı keyfi içiyor, sen oyunu keyfi oynuyorsun. Saçma sapan örnek verip maydonoz olmaktan başka bir şey yaptığın yok. Kola içmeyin diyip oyun bilgisayarında oyun oynayan birini tanımlayan sözlükte çok güzel bir sıfat var.

Gayet de var, ben sen telefon dedin diye telefon kullanma demedim. Genel olarak pek çok kullandığınız yüksek değere sahip teknolojik ürünler yahudi, İsrailli elinden çıkma. Oyun bilgisayarının nesi ihtiyaç? Öbür arkadaşa olan alıntımda da belirttim git RISC-V'lı bir board al Ubuntuyla kullan. Oyun mu ihtiyacın oluyor bu durumda? Koladan ne farkı kaldı o zaman? Adam kolayı keyfi içiyor, sen oyunu keyfi oynuyorsun. Saçma sapan örnek verip maydonoz olmaktan başka bir şey yaptığın yok. Kola içmeyin diyip oyun bilgisayarında oyun oynayan birini tanımlayan sözlükte çok güzel bir sıfat var.
Dediğin şey doğru oyun bilgisayarı almak ile aynı şey. piyasada ne yazık ki parçalarıın alternatifi yok.

Ekonomi kötüyse bu cebinde ki telefon neden var kullanma diyen dayılardan hiçbir farkın yok, ihtiyaçtan dolayı kullanılan bir ürünü madem boykot kullanma diyen biriyle tartışmaya bile girmem.
Madem bu kadar Müslümansınız, neden adamların malını kullanıyorsunuz? Adamlar Hristiyanların malını bile kullanmıyor. Onların ihtiyacı yoksa sizin de olamaz bu teknolojik ürünlere. Siz de kendinizi Allah'a verip sürekli ibadet edebilirsiniz. Hanginiz GTA 6 çıktığında "Bunda çıplaklık var, ben oynamıyorum." diyebilecek? Ya da GTA 5 bile oynamadınız mı? Oyunlar ihtiyaç mı? Samsung ve Iphone akıllı telefonlar ihtiyaç mı? Neden General Mobile, Reeder ya da Vestel telefonları almıyorsunuz? Sonuçta fotoğraf çekme, Whatsapp ve arama işini görüyor hepsi. Tofaş ve Anadol niye sürmüyorsunuz? Onlar da ayağınızı yerden kesiyor.

Al sana ilgili sahnenin görüntüsü buyur.
Alıntıyı görüntüle
Peri bacalarında fotoğraf çekinenler de arka planda kilise var diye Hristiyan oldu o zaman.

Sen 3 yaşındaymışsın da ben de anasınıfı ögretmeninmişim gibi anlatacağım şimdi sana yoksa anlamıyorsun, telefon dedim diye telefon kullanma dedim diyorsun çünkü okumuyorsun konunun telefonla alakası yoktu orada temel ihtiyaç olan bir şeyi kullanma demenle eşder olan bir örnek vermiş oldum. İkinci olarak oyun oynamak ihtiyaç mı diyorsun evet ihtiyaç , senin mantıkla televizyon da izlemesinler kitap okusunlar o da ihtiyaç değil lükse girer sana göre :D. Üçüncü olarak da hala ben kola içme demişim ya da boykot yapıyormuşum gibi kendince algı yapıyorsun ben sadece senin verdiğin mantıklı olmayan bir cümleyi alıntılayıp mantıklı olmadığı söyledim bu kadar kudurmana gerek yok mesajları okuyup anlayamıyorsun bile :D

Telefonunu çıkar benzetmesindense su 10 lira içme benzetmesini daha mantıklı buluyorum. Örneğin bir bilgisayar mühendisi için bilgisayar almak zorunludur ve başka da seçenek yoksa mecburi bir şekilde almak zorunda kalır. İSTESE DE İSTEMESE DE. Ancak coca-cola, mcdonals vb. firmalar yerine tercih edilebilecek pek çok alternatif olan firmalar. Göz göre göre itrail ordusuna finansman sağlayan bu firmalardan alışveriş yapmak, ürünlerini tüketmekte bu noktada hatalı. İnsanların insanlık için bir utanç kaynağı olan bu soykırımı izlerken içinin cız etmemesi ve rahatça hala bu tarz ürünleri KENDİ TERCİHLERİ olarak tüketmesi toplumdaki İNSANİ DUYGULARIN KAYBOLMASINI gözler önüne seren bir durum. Bebeklerin ve kadınların on binlercesinin dünyanın gözü önünde katledilmesinden rahatsız olan insani duyguları kaybolmamış birkaç insan duruma tepki gösterince de sanki kendi firmalarına sallamışlar gibi çıldırmışsınız.

Boykot olayına herkes bir seviyede dikkat etmeli bence, mesela bana göre CocaCola ve Pepsi (nadir içsemde) muadili yok diğerlerinin ne asidi ne tadı güzel bu yüzden kola alırken bu iki markayı tercih ederim ama başka ürünlerin alternatifi varsa gider Türk veya başka ülkenin malı olan ürünleri alırım.

ee sen şimdi yüce devletimizde vatan hainimi var diyorsun anlaşmayı yapanlara çok ayip senin gözünde kola içen tüü kaka (ama diğer ticari ürünler vs) kullananlar kral mi oluyor ?
Evet, yok diyen ya ağır saftır yada aynı gruba dahildir.

Kardeş, bu boş bir argüman. Kendini tamamen izole edemezsin. Kullanmak zorunda olduğun şeyi kullanırsın. Kola bunlardan biri değil.
"O zaman biygisayay da kullanma"
Yürü işine bak. Kola içmezsen ölmezsin zira çok yakın alternatifleri var. Bilgisayar kullanmama şansın yok. Benim gözümde rezil bir davranışı savunmaya çalışan rezil cümleler bunlar. Acıyorum sadece, yazık..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rezil ve boş bir argüman. Cola içmeden yaşarsın işlemci olmadan hiçbir şey yapamazsın. Boykot edebildiğin herşeyi etmen lazım.
Yav birde savunuyorlar bu durumu ya.

Komik olan şu 1 tane delikanlı tassaklı biri çıkıp "SEVİYORUM, İÇİYORUM" demiyor. Yok işlemci alma, yok pc kullanma, yok telefon kullanma.
Ya git boş boş mesajlar atma. Delikanlı olun!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tarihe not düşülsün.
@yunusemre. @Hüsnü Çoban @WhoCares
Bu 3 kişi çocukların öldürülmesi gibi rezalet bir duruma gülücük attı. Keser döner sap döner, son gülen iyi güler. Herşeyi şaka sanın siz,
Alıntıyı görüntüle
bir daha attım

Boykot olayına herkes bir seviyede dikkat etmeli bence, mesela bana göre CocaCola ve Pepsi (nadir içsemde) muadili yok diğerlerinin ne asidi ne tadı güzel bu yüzden kola alırken bu iki markayı tercih ederim ama başka ürünlerin alternatifi varsa gider Türk veya başka ülkenin malı olan ürünleri alırım.
aynen zaten birkaç ayda bir içiyorum pahalı diye. şu indirim tam parayı almak yerine gerçek indirim olsa alacaktım tadı çok güzel bayılıyorum da işte

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,692
Üyeler
202,686
Son üye
kuyumcumehmet
Geri