Öneri Kendime OLED Monitör Arıyorum

Sadece şunu söyleyebilirim mükemmel bir hdr performansı için böbreği bırakman gerekiyor. Ama ilk oled monitörünse en dandiği bile mükemmel görünecek orası ayrı. 27" 4k fiyat farkına değmeyebilir. Boyut değişirse çözünürlük algısı da tamamen değişir, boyutta bağımsız x çözünürlük gereksiz diyemem.

Sadece şunu söyleyebilirim mükemmel bir hdr performansı için böbreği bırakman gerekiyor. Ama ilk oled monitörünse en dandiği bile mükemmel görünecek orası ayrı. 27" 4k fiyat farkına değmeyebilir. Boyut değişirse çözünürlük algısı da tamamen değişir, boyutta bağımsız x çözünürlük gereksiz diyemem.
Anladım, 4K'yı salıyorum. Peki öneri monitörün var mı?

https://www.akakce.com/monitor/en-u...t-280-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1318744879.html 27-28k bandına düşüyor arada tandem woled sağlam monitör kullanan tanıdığım var diğer oledlere göre daha az grey uniformity ve bantlanma sorunu yapıyor.
Bunun QD-OLED eşdeğeri varmış (XG27ACDMS) , onunla farkı nedir? Bir de WOLED yeni bir teknoloji olduğundan güncel olarak çok güvenmemek lazım birkaç yılı var diyorlar. Ne düşünüyorsun bu konuda

yorumlarda arkadaşların dediği gibi sağlam bir kasan yoksa 4k almak sana bir fayda sağlamaz.
ben bu modelin konusu açmıştım
2 gün önce kendimde aldım tek kelimeyle harika bir monitör. aslında planım 4-5 gün kullanır en ufak bir kusurda iade ederimdi ama monitörde öyle güzel çıktı ki beni geri verme diyor.
woled panel alacaksanız iyi araştırın, sonradan pisman olmayın .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,496
Üyeler
202,627
Son üye
emre2746
Geri