MSI Laptop Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe bu civarlarda sizce bu laptop alınır mı ? Üniversite için kullanıcam 16inc 2.3 kg özellikleride güzel oyunlarda pil ömrü kısa olabilir belki bide ram sıkıntı 2x8 16gb sizce alınır mı ?
İşlemcisi nasıldır bu işlemciyi kullanan çok laptop görmedim bide bu laptopun incelemesini veya kullanıcı deneyimleri falanda yok bunlar aklıma takıldı yardımcı olursanız sevinirim

Bence alınır hocam, donanım olarak gayet güçlü. 8840HX de güçlü bir işlemci, çok yaygın olmadığı için hakkında fazla kullanıcı deneyimi olmaması normal. 2.3 kg üniversite için biraz ağır ama 16 inç gaming laptop için normal sayılır. Pil konusunda da oyun laptoplarında zaten çok uzun süre beklememek lazım. 16 GB RAM şimdilik yeterli, ileride yetmezse 2x16 yaparsınız. Ben olsam almadan önce sadece 5070'in watt değerine ve cihazın soğutmasına bakardım, onlar da iyiyse bu fiyata tercih edilebilir bence.

Bence alınır hocam, donanım olarak gayet güçlü. 8840HX de güçlü bir işlemci, çok yaygın olmadığı için hakkında fazla kullanıcı deneyimi olmaması normal. 2.3 kg üniversite için biraz ağır ama 16 inç gaming laptop için normal sayılır. Pil konusunda da oyun laptoplarında zaten çok uzun süre beklememek lazım. 16 GB RAM şimdilik yeterli, ileride yetmezse 2x16 yaparsınız. Ben olsam almadan önce sadece 5070'in watt değerine ve cihazın soğutmasına bakardım, onlar da iyiyse bu fiyata tercih edilebilir bence.
12 GB VRAM 115W 5070 var hocam. Üstüne CPU ve GPU 190W alabiliyor laptop özellik olarak dolu. Tek sorunu RAM ama 12 GB 5070 için değer.

Ekran kartının 12GB oluşu RAM'in 32GB olmasından daha iyi bence. Ekran özellikleri güzel görünüyor. Normalde MSI'in birkaç tane giriş-orta seviye modelleri var ve onlar her zaman önerilmiyor ancak Crosshair'in bu tarz modelleri alınabilir. Fiyat bakımından en ideali bu mu bilmiyorum ancak buna yakın bir şeylerdir. MSI olsun, 12GB VRAM olsun dersen alınır.

Ram’in 32’ye yükseltildiği bir senaryoda çok başarılı cihaz. Msi Crosshair iyidir

Geri