Çözüldü✓ Atk A9 Plus Mouse Şarjı Hızlı Bitiyor ?

wasq22

80+
Reaksiyon skoru
2
dragonfly atk a9 plus mouse satın aldım 5 6 gün önce mouse 240 saate kadar şarjının gidebildiği söyleniyor ama 2 gün önce %100 şarjı olan mouse bugün %52 şarjı var bu durum normal mi ? desteğe mail atıp değişim yaptırmalımıyım?

1000hzde hemen düşüyorsa sorun olabilir. kaç saat kullanıyorsunuz günde

1000hzde hemen düşüyorsa sorun olabilir. kaç saat kullanıyorsunuz günde
1k hz de mouse evet 1k dan fazla desteklemiyor zaten kabloluda 1k kablosuzda 2 günde %50 şarjının gitmesi normal değil ama normalde 240 gittiğini düşünürsek 2 gün pc yi hiç kapatmasam bile %20 azalması gerekmiyor mu

1k hz de mouse evet 1k dan fazla desteklemiyor zaten kabloluda 1k kablosuzda 2 günde %50 şarjının gitmesi normal değil ama normalde 240 gittiğini düşünürsek 2 gün pc yi hiç kapatmasam bile %20 azalması gerekmiyor mu
Anormal düşüşüyor hocam ben geçen sene almıştım 1 1.5 ay da bir takıyorum sarja

dragonfly atk a9 plus mouse satın aldım 5 6 gün önce mouse 240 saate kadar şarjının gidebildiği söyleniyor ama 2 gün önce %100 şarjı olan mouse bugün %52 şarjı var bu durum normal mi ? desteğe mail atıp değişim yaptırmalımıyım?
2 3 gün önce mi ne sarj ettim hâla %73

desteğe yazdım 4 5 kere pili bitirip doldurmamı istediler bu aşamadan sonra sorun devam ederse değişim yapacaklar sanırım

Geri