❌İndirim Bitti! Gigabyte Radeon RX 9070 XT 40.403,09 TL

Yonetici bir sahsin actigi sapphire pulse 9070 xt yi 3 ay once 32binliraya pesine 6 taksit aldim. Bir arkadas bana oglum daha dusecek eskidi bunlar ne salaksin demisti:)
O yonetici arkadasa selam olsun.

6000 serisi ne zaman çıkarmve bu artışlar devam mı edecek kasımda falan düşmez m yada düşerse şimdiki fiytlara mı gelir en fazla
Nvidia 3 kere zam açıkladı , sen yine de beklemek istersen :) sadece şöyle söyleyim MSRP fiyatı 2000 olan rtx 5090 ekran kartı , 6000 dolara çıktı fiyatı

6000 serisi ne zaman çıkarmve bu artışlar devam mı edecek kasımda falan düşmez m yada düşerse şimdiki fiytlara mı gelir en fazla
Step step 9070xt ve 5070 i 55bin üstüne taşıyacaklar, nereye kadar gider bilmiyorum ama umarım karaborsa fiyatlaması olmaz, 6000 serisi için henüz cok erken, kasım indirimlerinde bugünkü fiyatların yakınına bile gelmesi imkansız

Belki indirim olur belki olmaz, belki vatan yine dip fiyat çeker ama sen kaçırırsın kafayı yersin. Bu saatten sonra aldın aldın, alamadın 50 binden alacaksın.

Düşer düşer bekle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gaming oc nin rakibi değil ki hocam farklı segment kartlar aynı fiyat olamaz zaten
Nitro+ ve XFX Mercury dışında hepsi aynı şeyin pembesi benim gözümde ya

ekleme: hadi bir de taichi olsun

Geçen sene 34k ucuzdu demek yanlış, enflasyon ve para değerine bakılınca şu indirimde 40k geçen senenin 34k'sından daha uygun olmuş oluyor. Burada daha dip fiyat beklemek ölücülük olur, keşke yetişebilseydim işimden dolayı bakamadım umarım 40a düşen başka indirim denk gelir. Unutmayın Türkiye'de yaşıyoruz vade farksız taksitle çekilen her ürün yatırım değerindedir iyi forumlar.

6000 serisi 2027'de de gelmeyecek, 5000 super çıkarma fikri rafa kaldırıldı. Adamlar ellerindeki tüm vramleri AI kartlarına takıp satıyor. Daha 1 hafta önce Amazon, Nvidia'dan 2 milyon tane gpu aldı. Nvidia ise RTX 4000 serisinden bir yılda iş istasyonları, laptoplar, oyuncu kartları dahil 20-25 milyon adet üretiyordu. 2025'te RTX 5000 ile katlandı fakat 2026 başında 5000 serisinin üretimini %30-%40 düşürdüler. SK Hynix ve diğer üreticilerden aldıkları her hbm ve dram AI sunucu kartlarına gidiyor. Adamın sana ayıracağı 1 gb drami bile yok, Jensen zırt pırt Kore'ye gidip adamlara yalvarıyor. RTX PRO 6000 ekran kartında 3GB'ten 32 adet bellek modülü var, 2 milyon tane satıldığını hesaba katarsan tek bir firmaya toplamda 16 milyon adet 5070 attaaa gitmiş oluyor :kekw: Şimdi ilk bahsettiğim meseleye dönelim, 4000 serisinden her şey dahil yılda 20-25 milyon üreten nvidia, 2026'da tek bir firmaya senin istediğin kartlarda kullanılabilecek potansiyel vram'i sattı. Bu saatten sonra yok şu firma bizi kurtaracak, yok AI balonu patlayacak ucuza biz almayacağız gibi fantezileri olan arkadaşlar üzülür. Umut bağladıkları CXMT, rakiplerinden daha yüksek fiyat çekiyor. Micron ve SK Hynix daha temelini atmadıkları üretim tesislerinin kapasitelerini çoktan sattı. 2030'a kadar tüm stoklar satıldı, üretilmeyenler dahil. Şimdi 2030 gelince firmalar, yok kardeşim biz daha almıyoruz mu diyecek? Hayır, daha iyi gpuları almak isteyecekler hurraa yeniden satışlar.

Nitro+ ve XFX Mercury dışında hepsi aynı şeyin pembesi benim gözümde ya

ekleme: hadi bir de taichi olsun
Gaming oc gayet kaliteli diğerlerine göre. Vapor chamber vs vs diğerleriyle atnı kefeye konulmaz.

6000 serisi 2027'de de gelmeyecek, 5000 super çıkarma fikri rafa kaldırıldı. Adamlar ellerindeki tüm vramleri AI kartlarına takıp satıyor. Daha 1 hafta önce Amazon, Nvidia'dan 2 milyon tane gpu aldı. Nvidia ise RTX 4000 serisinden bir yılda iş istasyonları, laptoplar, oyuncu kartları dahil 20-25 milyon adet üretiyordu. 2025'te RTX 5000 ile katlandı fakat 2026 başında 5000 serisinin üretimini %30-%40 düşürdüler. SK Hynix ve diğer üreticilerden aldıkları her hbm ve dram AI sunucu kartlarına gidiyor. Adamın sana ayıracağı 1 gb drami bile yok, Jensen zırt pırt Kore'ye gidip adamlara yalvarıyor. RTX PRO 6000 ekran kartında 3GB'ten 32 adet bellek modülü var, 2 milyon tane satıldığını hesaba katarsan tek bir firmaya toplamda 16 milyon adet 5070 attaaa gitmiş oluyor :kekw: Şimdi ilk bahsettiğim meseleye dönelim, 4000 serisinden her şey dahil yılda 20-25 milyon üreten nvidia, 2026'da tek bir firmaya senin istediğin kartlarda kullanılabilecek potansiyel vram'i sattı. Bu saatten sonra yok şu firma bizi kurtaracak, yok AI balonu patlayacak ucuza biz almayacağız gibi fantezileri olan arkadaşlar üzülür. Umut bağladıkları CXMT, rakiplerinden daha yüksek fiyat çekiyor. Micron ve SK Hynix daha temelini atmadıkları üretim tesislerinin kapasitelerini çoktan sattı. 2030'a kadar tüm stoklar satıldı, üretilmeyenler dahil. Şimdi 2030 gelince firmalar, yok kardeşim biz daha almıyoruz mu diyecek? Hayır, daha iyi gpuları almak isteyecekler hurraa yeniden satışlar.
Her ne kadar ic karartici da olsa hastayim bilgi veren iceriklere. Elimizdekilerin kiymetini bilelim.

Geri