Rog-Thor-1200p3-Whıte-Gamıng 22.267 TL

Olm tamam a tier psu ya güveniyosun tam anlamıyla

Ama bu parayı ödemeye gerek yok Bize de bi ateşle bari 10k Kasa fan değişcem

Daha önce yine thor kullanmış ordan devam etmiş. Psuda öyle biraz. Önceki kullandığı memnun olduğu neyse ondan devam edesi geliyor insanın. Malum senelerce seninle gelecek 😅

Benim önceki psu seasonicti ama türkiyede artık yok. Dedim uçak bileti pasaportu alıp polonyaya gidip hem bi gezip görüp hemde alıp gelsem mi dedimde üşendim. Seasonic muadil ne alabilirim dedim baktım bu seasonic prime serisi üretimi gittim bende aldım. Hadi bide asus rog deneyimleyim demiş oldum

Seasonici 7 sene kullandım 🙏

Fiyat pahalı evet yurtdışında bile pahalı hocam onlarda aynı fikirde. Rog ekosistem tam cüzdan sömürücü 👍

Beyaz kasada böyle duruyor. Ben alırken türkiyeye beyazı gelmemişti henüz;

IMG_3538.webp

IMG_3534.webp

Vay vay vay Almışsın hayırlı olsun

Taş gibi. İnci beyazı gibi kutuda resmen ahahah

Kibarca aç güzelce kur hocam kasaya sokarken çizme hakkaten uzun psu.

watt göstergesinin ordada koruyucu film var ama onu tırnakla çıkarma maket bıçağı gibi bişey bul çok ince bi ekran kağıdı yoksa gelmiyor çizersin dikkat et

Hocam psu montaj öncesi kutunun üzerine koy sağını solunu fotoğrafla derim

Köşedeki rgb şeffaf ROG kısmındada film var onlarıda unutma hocammm
Saol başkan diğerini iade ettim düz rog la çözeriz dediydim artık böyle olacak psu montaja hazır şuanda ben hazır değilim sök tak sök tak oldu banada rog da kutudan cıkan psu tetik almayınca şok oldum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce yine thor kullanmış ordan devam etmiş. Psuda öyle biraz. Önceki kullandığı memnun olduğu neyse ondan devam edesi geliyor insanın. Malum senelerce seninle gelecek 😅

Benim önceki psu seasonicti ama türkiyede artık yok. Dedim uçak bileti pasaportu alıp polonyaya gidip hem bi gezip görüp hemde alıp gelsem mi dedimde üşendim. Seasonic muadil ne alabilirim dedim baktım bu seasonic prime serisi üretimi gittim bende aldım. Hadi bide asus rog deneyimleyim demiş oldum

Fiyat pahalı evet yurtdışında bile pahalı hocam onlarda aynı fikirde. Rog ekosistem tam cüzdan sömürücü 👍

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Birazdan bende foto eklerim dostum sistemde 1200 thor p2 cıkarcam şimdi harika bi psuyfu ama foto ekleyince arkadaşlar neden aldığımı anlar :) bende corsair rmx ciydim 1000w olanı 6 yıl kullandım banamısın demedi hatta ve hatta 1 yılda mining yaptı psu halen verimliydi

Ram+İşlemci+Anakart parasına psu :D
Valla bendeki anakart işlemci ramler psu dan 3 tane alır başkan 😂

Saol başkan diğerini iade ettim düz rog la çözeriz dediydim artık böyle olacak psu montaja hazır şuanda ben hazır değilim sök tak sök tak oldu banada rog da kutudan cıkan psu tetik almayınca şok oldum

Birazdan bende foto eklerim dostum sistemde 1200 thor p2 cıkarcam şimdi harika bi psuyfu ama foto ekleyince arkadaşlar neden aldığımı anlar :) bende corsair rmx ciydim 1000w olanı 6 yıl kullandım banamısın demedi hatta ve hatta 1 yılda mining yaptı psu halen verimliydi

Nasıl sen sök taka hazır değilsin? Bişey mi oldu yoruldun mu?

Hatta ben senin yerinde olsam thor p2 ile şuankini şöyle yanyana koyar sağdan soldan fotoğraflarım 😄

Çünkü kasaya takıldıktan sonra artık sağını solunu göremeyecen senelerce.

Hayırlı olsun tekrardan

Nasıl sen sök taka hazır değilsin? Bişey mi oldu yoruldun mu?

Hatta ben senin yerinde olsam thor p2 ile şuankini şöyle yanyana koyar sağdan soldan fotoğraflarım 😄

Çünkü kasaya takıldıktan sonra artık sağını solunu göremeyecen senelerce.

Hayırlı olsun tekrardan
Yoruldum sök tak derken hocam birazdan fotolar gelir yanyana çekerim inşallah buda thor p2 gibi sorunsuzdur coil whine hiç dayanamam bide thor p2 yi 2. Elden almıştım şahane cıktı

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Bizde napak minnak garibim asus lokiyi kullanıyoz

Ama bana çok iyi fiyata geldi 4k-6k mı ne yani sudan ucuz kapalı kutu garanti fatura cillop yeni

Bizde napak minnak garibim asus lokiyi kullanıyoz

Ama bana çok iyi fiyata geldi 4k-6k mı ne yani sudan ucuz kapalı kutu garanti fatura cillop yeni

Lokide iyiydi diye hatırlıyorum. Üzmez

Mevzu başladı 😂

Dikine olan 3 lü fan ile ekran kartının altındakiler aynı konumda. 6 sıda intake yapıyor değil mi? Senin fanlarda bi gariplik sezdim hocam. Yanılmıyorsam sen full exhaust gitmişsin kasa içerisinde

Hocam senin ramlerin konumu çok sıkıntıymış be. Extreme overclock yapmıyosan sorun yokta

Lokide iyiydi diye hatırlıyorum. Üzmez

Dikine olan 3 lü fan ile ekran kartının altındakiler aynı konumda. 6 sıda intake yapıyor değil mi? Senin fanlarda bi gariplik sezdim hocam. Yanılmıyorsam sen full exhaust gitmişsin kasa içerisinde

Hocam senin ramlerin konumu çok sıkıntıymış be. Extreme overclock yapmıyosan sorun yokta
Bu anakartı denemek için aldım hocam alttaki fanları ters çevirirsem görüntüden yiyom reverse midir nedir ondan lazım esasen belki fanlarıda elden geçiririm

Ortam şuan şahane 😂

Ekler

• IMG_4648.webp
    IMG_4648.webp
    934.8 KB · Hit: 18
  • IMG_4649.webp
    IMG_4649.webp
    1 MB · Hit: 16
  • IMG_4646.webp
    IMG_4646.webp
    1,010 KB · Hit: 18
  • IMG_4650.webp
    IMG_4650.webp
    924.8 KB · Hit: 20
Bu anakartı denemek için aldım hocam alttaki fanları ters çevirirsem görüntüden yiyom reverse midir nedir ondan lazım esasen belki fanlarıda elden geçiririm

Ortam şuan şahane 😂

Elden geçir mutlaka bi ara hocam çünkü alttakiler kasanın altına doğru üflüyor halbuki kasa altından çekmesi lazım fanı ve gpuya doğru üflemesi lazım. Yandaki dikine 3 lü fanda dışardan içeriye hava alması lazım. Kasa içerisine şuanda hava çeken fan göremiyorum 😄

Çok güzel. İkisi yanyana harika olmuş. İşaretlediğim yerde jelatin var bilginiz olsun 👍

IMG_3543.webp

En güzelide watt göstergesini sağınada solunada takabiliyosun kasaya nasıl monte edeceksen. Fakat sanırım psuyu görme ihtimalin yok akvaryum olduğundan dolayı

🧿

Ben asus armory create midir nedir o yazılıma ihtiyaç duyan hiçbir donanım almıyorum. Nefret ediyorum o yazılımdan. Rog psu yu da yazılım gerekmediği için aldım.
Rog gözünü bantladım fanlar için fan controlden devam. Lanet bir yazılım ama katılıyorum.

Elden geçir mutlaka bi ara hocam çünkü alttakiler kasanın altına doğru üflüyor halbuki kasa altından çekmesi lazım fanı ve gpuya doğru üflemesi lazım. Yandaki dikine 3 lü fanda dışardan içeriye hava alması lazım. Kasa içerisine şuanda hava çeken fan göremiyorum 😄

Çok güzel. İkisi yanyana harika olmuş. İşaretlediğim yerde jelatin var bilginiz olsun 👍

Alıntıyı görüntüle

En güzelide watt göstergesini sağınada solunada takabiliyosun kasaya nasıl monte edeceksen. Fakat sanırım psuyu görme ihtimalin yok akvaryum olduğundan dolayı

🧿
Görünmüyor hocam belki kasayı değişirim oda belirsiz henüz bi 3-4 ay böyle kullanırım birazdan startı vericem inşallah sorun olmaz

Ekler

• C24ED7F3-C527-4DD4-90BD-F777ADEB643A.webp
    C24ED7F3-C527-4DD4-90BD-F777ADEB643A.webp
    827.6 KB · Hit: 21
  • 06860AC7-BDCD-46A7-B06F-62CE3C3A7F45.webp
    06860AC7-BDCD-46A7-B06F-62CE3C3A7F45.webp
    794.3 KB · Hit: 27
  • 1A3E9DDE-A1B3-4CFB-BF00-F75742DF95A7.webp
    1A3E9DDE-A1B3-4CFB-BF00-F75742DF95A7.webp
    679.6 KB · Hit: 19
Görünmüyor hocam belki kasayı değişirim oda belirsiz henüz bi 3-4 ay böyle kullanırım birazdan startı vericem inşallah sorun olmaz

Voltage stabilizatör o pembe uçlu şeyi gpu için takarken sakın yanlış takma

Ben ilk başta öyle bi hata yaptım 1 hafta öyle kullandım sonra kart bozuldu yenisini gönderdiler 😄

Kabloyu düz zemine yatırıp fotoğraf atarsan yardımcı olurum. Çünkü psuda nasıl takılcağıyla ilgili yönerge yapmamışlar karta zarar vermiştim

Son düzenleme:
Evet hocam videosunuda cektim hatta da biraz argo kullanmışım yüklemedim buraya ataç falanda yaptık kısa devre çalışmadı bende bunu aldım birazdan gelecek gibi buda

O kadar sistemi söktüğümle kaldım psu yüzünden

Thordan cok memnundumda sistemim beyaz bendeki thor siyah 1200w platinum 2 bendekide şimdi bunla güncellemiş oldum ömürlük kullanurım artık
Corsair ax1200i 12 yıldır kullaniyoruz, miras bırakırız artık 🤔😁

Ekler

• IMG_3283.webp
    IMG_3283.webp
    1.4 MB · Hit: 12
Geri