🔥İndirim R5 7500f 16gb Rx9060xt 16gb 1tb 63.999 TL

80 dereceyi sadece battlefield 6'da aşmış o da 1-2 derece. Ben stok soğutucu ile kullanırdım.

Bazı kartlara 9 taksit var fiyat hesabı yaparken onu da hesaplayın - parçalara bakmadım tek tek ama 9 taksit büyük olay

Soğutucu wraith stealth değil wraith prism bence tutar 7500f i ama kule tipi yada sıvı soğutucu kadar olmaz tabi .
Edit: Video da oyunlarda ortalama 70-75 arası gösteriyor çok iyi değil gibi idarelik olabilir .

Soğutucu wraith stealth değil wraith prism bence tutar 7500f i ama kule tipi yada sıvı soğutucu kadar olmaz tabi .
Edit: Video da oyunlarda ortalama 70-75 arası gösteriyor çok iyi değil gibi idarelik olabilir .
hocam videoyu atabilir misiniz? pbo acilmamistir diye tahmin ediyorum. yoksa cift kule sogutucu+7500f ile 80 derece gormek mumkun.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece hepsiburadaya özel olması sıkıntılı

80 derecede çalışınca işlemciniz bozulmuyor, fps kaybı olmuyor. Gereksiz yere soğutmayı gömmeyin.

80 derecede çalışınca işlemciniz bozulmuyor, fps kaybı olmuyor. Gereksiz yere soğutmayı gömmeyin.
Benim her gün 9800x3d en fazla 85 derce olarak 78 ile 85 arası geziyor tabi oyun oynarken bu normal mi bilmiyorum ama

Benim her gün 9800x3d en fazla 85 derce olarak 78 ile 85 arası geziyor tabi oyun oynarken bu normal mi bilmiyorum ama
Gayet normal hocam, kafa şişirip boş yere fan sesi dinlemeyin. Bu işlemciler 95 C'ye kadar kendini boostlayabilecek şekilde tasarlanıyor. Forumlarda çok fazla sıcaklık tellallığı yapılıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Xeal
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,304
Üyeler
202,849
Son üye
Yck^