Lost_Dragon
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,179
80 dereceyi sadece battlefield 6'da aşmış o da 1-2 derece. Ben stok soğutucu ile kullanırdım.
Sadece premium worldcard 9 taksit gördüm ben sanki.Bazı kartlara 9 taksit var fiyat hesabı yaparken onu da hesaplayın - parçalara bakmadım tek tek ama 9 taksit büyük olay
62k ya güzel parçalarka 5060 ti 16gb var
hocam videoyu atabilir misiniz? pbo acilmamistir diye tahmin ediyorum. yoksa cift kule sogutucu+7500f ile 80 derece gormek mumkun.Soğutucu wraith stealth değil wraith prism bence tutar 7500f i ama kule tipi yada sıvı soğutucu kadar olmaz tabi .
Edit: Video da oyunlarda ortalama 70-75 arası gösteriyor çok iyi değil gibi idarelik olabilir .
Benim her gün 9800x3d en fazla 85 derce olarak 78 ile 85 arası geziyor tabi oyun oynarken bu normal mi bilmiyorum ama80 derecede çalışınca işlemciniz bozulmuyor, fps kaybı olmuyor. Gereksiz yere soğutmayı gömmeyin.
Gayet normal hocam, kafa şişirip boş yere fan sesi dinlemeyin. Bu işlemciler 95 C'ye kadar kendini boostlayabilecek şekilde tasarlanıyor. Forumlarda çok fazla sıcaklık tellallığı yapılıyor.Benim her gün 9800x3d en fazla 85 derce olarak 78 ile 85 arası geziyor tabi oyun oynarken bu normal mi bilmiyorum ama
Malesef büyük firmalarda vade farksız 6 9 taksit oluyor sadeceMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sadece hepsiburadaya özel olması sıkıntılı
Konudaki vok videosuna baktım sadecehocam videoyu atabilir misiniz? pbo acilmamistir diye tahmin ediyorum. yoksa cift kule sogutucu+7500f ile 80 derece gormek mumkun.