Redmagic Astra 2 Hakkında (Fiyasko)

Hem karşılaştırma diyorsun hem de yorumun devamında iki tableti karşılaştırıyorsun kafa bomboş
En başta karşılaştırmak da saçma yazdım da daha yazdığımı okumadan cevap yazıyorsun bı firt çek de kendine gel kafa açma şurada daha da cevap yazmayacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok hepsi zam yedi f/p bi yoga tab kaldı honorun stoklar bitti samsunglar uzaya cikti
Tamamdır fanboyum benim ♥️

bende tab s9 ultra var ilk aldığımda elimde s20 fe vardı güncellemesi bitmişti yazılımları aynı olsun diye tableti güncellemiyordum. şuan elimde s25 var aldığım gibi tableti güncelledim tabi oneui7 bi 6 ay sonra gelmişti. bendeki de böyle bir takıntı ikisinin yazılımı ve görünüşü vs aynı olsun istiyorum.
Zevkler

• Hahaha
Reaksiyonlar: ghnn
Ben geldim.
Redmagic Astra 1 16+512gb kullanıyorum. Cİhaz donanım olarak mükemmel ötesi. Fakat yazılımı keyifsiz. Bir diğer konu da cihazın android 15te kalmış olması. Android 16 hala bize gelmedi. Avrupaya da geçen hafta geldi.

Diğer konu da astra 2 nin pahalı görülmesi. Pahalı değil arkadaşlar. Şimdi ticaret bilmeyenler bol olduğu için fiyat hesaplamasını da bilmiyor.

biz de yurtdışından ticaret yapıyoruz. Parayı peşin ödersin mal uçağa yüklenir 2 güne istanbula gelir ve sonra neredeyse 1ay gümrükte bekler. 1 ayın faiz yükü %4.5, bir de ardiye var. Ne kadar az adet getirirsen o kadar cok birim başı ardiye çıkar. e 700 dolarlık cihazı da 10bin tane getirmek yemez.

Bence marka elinden gelen fiyatı yapmış. Bu arada tabletlerde sadece KDV yok bir de %4 TRT var.
artı maliyete forward döviz kuru da eklenir. Servis maliyetleri pazarlama maliyetleri vs fiyat makul geldi bana.

ha pahalı mı evet. ama bu fiyata bu donanımda telefon alamayacağınız için alınabilir güçlü bir cihaz.

başka android tablet kalmadı ki hocam. bir tek xiaomi kaldı sanırım onu da hiç görmedim. alan ya samsung yada apple alıyor. bazı anarşistler de huawei honor falan alıyor
olur mu hiç, lenovolar var (legion'lar dahil), huawei'nin %90'ı var, xiaomi'ler var, honor magic pad 2 sonrası tüm seriler var; honor non-magic'ler var, iPad mini ve ipad air'lar var da var. Çok var.

OLED ekrana sahip ülkede satılan 4-5 model tablet var arkadaşlar; abartmayın.

Red magic ise tek mini boyuttaki oled cihaz ülkemizde.

Ben geldim.
Redmagic Astra 1 16+512gb kullanıyorum. Cİhaz donanım olarak mükemmel ötesi. Fakat yazılımı keyifsiz. Bir diğer konu da cihazın android 15te kalmış olması. Android 16 hala bize gelmedi. Avrupaya da geçen hafta geldi.

Diğer konu da astra 2 nin pahalı görülmesi. Pahalı değil arkadaşlar. Şimdi ticaret bilmeyenler bol olduğu için fiyat hesaplamasını da bilmiyor.

biz de yurtdışından ticaret yapıyoruz. Parayı peşin ödersin mal uçağa yüklenir 2 güne istanbula gelir ve sonra neredeyse 1ay gümrükte bekler. 1 ayın faiz yükü %4.5, bir de ardiye var. Ne kadar az adet getirirsen o kadar cok birim başı ardiye çıkar. e 700 dolarlık cihazı da 10bin tane getirmek yemez.

Bence marka elinden gelen fiyatı yapmış. Bu arada tabletlerde sadece KDV yok bir de %4 TRT var.
artı maliyete forward döviz kuru da eklenir. Servis maliyetleri pazarlama maliyetleri vs fiyat makul geldi bana.

ha pahalı mı evet. ama bu fiyata bu donanımda telefon alamayacağınız için alınabilir güçlü bir cihaz.
Anlamazlar hocam piyasada 40k altına amiral gemisi tablet yok bı magic pad 4 var alınabilir gerisi s11 falan satıyor 40k ya evet çok bı indirim değil ama fahiş de değil biraz pahalı
Keşke sadece yüzde 20 KDV alsak arkadaşın yaptığı gibi operasyonel maliyetlerin ülkedeki pahalılığı ve fiyatların şimdinin baskılanmış dolarına göre degil sürekli zam yapmamak için dönemlik beklentiye göre hesaplandigini ve dediğin diğer seyleri hesap etmezler

Anlamazlar hocam piyasada 40k altına amiral gemisi tablet yok evet çok bı indirim değil ama fahiş de değil biraz pahalı
Keşke sadece yüzde 20 KDV alsak arkadaşın yaptığı gibi operasyonel maliyetler ve fiyatların şimdinin baskılanmış dolarına göre degil sürekli zam yapmamak için dönemlik beklentiye göre hesaplandigini hesap etmezler
Ben hala 45 lira fiyatı çok buluyorum red magic astra 2 için. Bence 38.999 ya 39.999 tatlı bir nokta olurmuş.

Ama o fiyattan satmaları için de hükümete yakın eski bir içişleri bakanı korumasıyla ürünleri eşekle sokmaları gerek sanırım; bilemiyorum.

Ben hala 45 lira fiyatı çok buluyorum red magic astra 2 için. Bence 38.999 ya 39.999 tatlı bir nokta olurmuş.

Ama o fiyattan satmaları için de hükümete yakın eski bir içişleri bakanı korumasıyla ürünleri eşekle sokmaları gerek sanırım; bilemiyorum.
Biraz pahalı zaten 42 44 olsa güzel olurdu
Karşılaştırmayı mevcut piyasaya göre yapmak lazım fena zam yedi tabletler bu ara

Uygunsuz davranış
Anlamazlar hocam piyasada 40k altına amiral gemisi tablet yok bı magic pad 4 var alınabilir gerisi s11 falan satıyor 40k ya evet çok bı indirim değil ama fahiş de değil biraz pahalı
Keşke sadece yüzde 20 KDV alsak arkadaşın yaptığı gibi operasyonel maliyetlerin ülkedeki pahalılığı ve fiyatların şimdinin baskılanmış dolarına göre degil sürekli zam yapmamak için dönemlik beklentiye göre hesaplandigini ve dediğin diğer seyleri hesap etmezler
Hocam bakın ben sizi anladım fakat siz hala beyinsizmişiz gibi yorum yapıyorsunuz benim cihaza bir lafım yok sadece fiyatını pahalı buluyorum beni anladıysanız sevinirim

Biraz pahalı zaten 42 44 olsa güzel olurdu
Karşılaştırmayı mevcut piyasaya göre yapmak lazım fena zam yedi tabletler bu ara
Bak mesela çok güzel huawei pad mini (oled) ve honor pad mini (oled) çıktı; bizim ülkeye sokmadılar.

Halbuki mini oled cihazlar kapış kapış satılıyor ülkede.

Onlar girse rekabet ile biraz daha zorlanır bir şeyler. Ama red magic şu an tek. Karşısında 2 ürün var; ipad mini ve xiaomi pad mini. Ipad'i ele, 60 hz. Xiaomi ise OLED olmayan ekranı beni düşündürüyor, MTK işlemcisi ile de emülasyon yapmak isteyen oyuncuları.

Hocam bakın ben sizi anladım fakat siz hala beyinsizmişiz gibi yorum yapıyorsunuz benim cihaza bir lafım yok sadece fiyatını pahalı buluyorum beni anladıysanız sevinirim
Ben ucuz mu dedim dostum? Piyasaya göre biraz pahalı 42 44 olsa fiyatını hakeder dedim zaten
Bak mesela çok güzel huawei pad mini (oled) ve honor pad mini (oled) çıktı; bizim ülkeye sokmadılar.

Onlar girse rekabet ile biraz daha zorlanır bir şeyler. Ama red magic şu an tek. Karşısında 2 ürün var; ipad mini ve xiaomi pad mini. Ipad'i ele, 60 hz. Xiaomi ise OLED olmayan ekranı beni düşündürüyor, MTK işlemcisi ile de emülasyon yapmak isteyen oyuncuları.
Honor Türkiye'ye gelse de Globaldeki gibi güncelleme vermiyor tabletleri çok güzel ve f/p özellikle ses kalitesine en kotu tabletlerinde bile aşırı önem veriyorlar da 3 yıl güncelleme yakışmıyor. Huawei de beni her elime aldığımda cezbeder hatta yasak gelmeden önce ekosistemini bile kurmuştum da güncelleme olarak yine arkasında durmuyor maalesef
Şuan bu tabletin rakibi yok 50 ye de koysalar alan dolu insan çıkar muhtemelen

Kimse beni yanlis anlamasin yani yaniliyorda olabilirim ama ''BENCE'' zaten bir tablete 40-50K veren kisiler enayidir

yani mesela bir insan tablete neden o kadar para veriri ki

Yani bence tammen tuketim cilginligi baska aciklamasi yok

Hocam xiaominin pad 9 serisine göz atabilirsiniz Çin fiyatı kur ile çevirdiğiniz zaman sanırım 35 bin TL idi pro Max modeli için bu fiyat

Kimse beni yanlis anlamasin yani yaniliyorda olabilirim ama ''BENCE'' zaten bir tablete 40-50K veren kisiler enayidir

Parası çok vardır işi budur gibi gibi

Apple değilseniz emin olun kimse pahalıya cihaz satma sevdasında değil. Şu cihaz şu fiyata satılıyor ise maks %5 karı vardır. Piyasanın ne kadar kötü olduğunu anlayamazsınız.

Az önce alışverişten geldim. Kız arkadaşımla alışverişe çıktık.
Üst düzey bir marka ayakkabıya indirim yapmış 1299tl ye. Şaka gibi arkadaşlar. Bakın ekonomi böyle gitmez. Bu kadar devasa indirimle hala mağazalar bomboş. 25 dolara inanılmaz güzellikte bir ayakkabıyı avrupada göremezsin.

Şu anda herkes satayım hemen nakite döneyim derdinde.

Ya ben de öyle diyordum, bilgisayarım arıza yaptı bir ara. Tekrar toplamam o ayda sıkışıktım 1 ay sürdü. O süreçte tabletle takıldım hep. Tabletten online oyunlar falan indirdim rpg tarzı. Emulatöre falan giriştim.

Yahu dedim, bilgisayar kullanmak hamallıkmış meğer; NE BU KEYİF BEEE, UZANIYORUM, OYUN OYNUYORUM, NE BU KEYİF NE!

Sonra PC'yi toplayınca unuttum tableti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,584
Üyeler
203,189
Son üye
Corvea
Geri