Yeterli Miktarda Termal Macun Sürmüş Müyüm?

En kötü ihtimalle işlemcinin dört köşesi hafif açık kalmıştır ama haricinde her yerine yayılmıştır. Dert etme. Ha olur da bakarsın sıcaklıklar kullandığın kasa ve soğutucuya göre anormal derecede, o zaman açar bakarsın.

En kötü ihtimalle işlemcinin dört köşesi hafif açık kalmıştır ama haricinde her yerine yayılmıştır. Dert etme. Ha olur da bakarsın sıcaklıklar kullandığın kasa ve soğutucuya göre anormal derecede, o zaman açar bakarsın.
Hocam teşekkürler takarken yorgunluktan fark edemedim, yazın tekrar değiştireceğim

Hocam teşekkürler takarken yorgunluktan fark edemedim, yazın tekrar değiştireceğim
Ben sorun olacağını şahsen sanmıyorum. Sen soğutucunu taktığında arada kalan boşluğun neredeyse tamamında termal macun vardır zaten. Sıcaklık konusunda 1-2 derece anca değişir gibime geliyor. Yazın değil de 2027'nin kışı-ilkbaharı tekrar bakım yapıp emin olarak düzeltebilirsin, aciliyeti yok yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazın değil de 2027'nin kışı-ilkbaharı tekrar bakım yapıp emin olarak düzeltebilirsin, aciliyeti yok yani.
Kafa gitti iyice. 2027'nin kışı 3 ay sonrası oluyor zaten :D 2028'in diye düzelteyim.

Alıntıyı görüntüle
Bu kadar sürdümde sonradan az gibi geldi yeterli mi bu arkadaşlar.

6.30 saattir uğraşıyorum pc'yi ancak topladım. Hayatta bir daha sökmem. Aklıma takılan tek yer burası oldu
işlemcinin her tarafına yaydır gec hocam.
zamanında termal yokken pentium ve q6600 lere diş macunu bile cektik.
1.webp

Son düzenleme:
Pt 7950 yi türkiyede nerden buldunuz hocam? Burda getiren bir distribütör yok çünkü
Sarı siteden alıyorum, orijinal değilse de yapacak bir şey yok. Laptop'a uygulamıştım bir kaç hafta önce memnun kaldım.

Laptop'da 13700H var, yeni aldığımda cpu-z'de 83 derece 6050 puan almıştı şuan 86 derece 6100 puan.

Fabrikasyon macunla hemen hemen aynı oldu, sıcaklık değerlerinin oturması yaklaşık 10 döngü sürüyor. İlk denemelerde bu kadar iyi sonuç alamamıştım. Bugün kargo gelecek inşallah bu sefer becerebilirim

PTM7950 geldi, uygulamayı yaptım.

İlk başta sürdüğüm az miktarda termal macun.

1789150200870.webp
1789150217185.webp

PTM'yi uygularken çok üst düzey bir zekaya sahip olduğum için eksik kesmişim, mecburen totalde 3 parça oldu. Aşağı tarafta eksik kaldığı için oraya kapatmak adına 2 ek parça kestim.

1789150286435.webp

Geri