🔥İndirim Msi B850m Gaming Plus Wifi 6e 8317 TL

Son 1 ayın en süşük fiyatı

İleride yükseltme yapıcaksan gel buny al
Şimdi yükseltme yapıyorum zaten 9070xt 7800x3d yapıcam bayağı uygun geldi fiyatı bunu alıcaktım tam ödemeye geçtim kuzen diğerini attı yoksa bunun rengi falan çok beğendim ama money money money bide 750w psu yeter mi aldım ben ama sorim dedim

Şimdi yükseltme yapıyorum zaten 9070xt 7800x3d yapıcam bayağı uygun geldi fiyatı bunu alıcaktım tam ödemeye geçtim kuzen diğerini attı yoksa bunun rengi falan çok beğendim ama money money money bide 750w psu yeter mi aldım ben ama sorim dedim
Ucu ucana ydtebilir 750w ileride 9800x3d düşünüosan bunu al derim

Beyler ben 9070xt ve 9850x3d takmaya anakart bakıyodum. Bu anakart sanırım cuk diye oturur değil mi dezavantajı ne olur bana? Eğer sorun olmaz derseniz çekeceğim bu fiyata

Zamanında bundan aldım.Anakart değişmek istesemde boşuna masraf gibi gelip değişemiyorum.

140409-1_large.webp

Amazonda b850 force 6400 dü aldım az önce mantıklımı sence böcü
hocam bende 7k ya force wifi modelini aldım ryzen 7 x3d kullanacaksanız force yeterli olur çok fazlasıyla msi ın artısı daha fazla usb girişi ama zaten kasanızın önünde de usb olduğu için bence yeterli bide force 3 m2 ssd girişi msi 2

hocam bende 7k ya force wifi modelini aldım ryzen 7 x3d kullanacaksanız force yeterli olur çok fazlasıyla msi ın artısı daha fazla usb girişi ama zaten kasanızın önünde de usb olduğu için bence yeterli bide force 3 m2 ssd girişi msi 2
Teşekkürler hocam ethernet bağlayacağım için almadım ben oda 7400tü bütçeyide korumak adına 150 lirada kupon vardı 6250 e geldi

Geri