ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,909
Nesi iyi peki bununparayla csgo sitelerinde kasa açsın daha iyi
Nesi iyi peki bununparayla csgo sitelerinde kasa açsın daha iyi
Şu açıklanan fiyatlar gerçekse 15 bile zor o paraya.biraz daha birikim veya borç veya aile desteği ile düz 17 al
Şuan 17 e var bu fiyata kpşbütçem 1 ay sonra tam iphone 16 ya denk olucak şuan 67k 16 12. sınıfa gidiyorum staja başliyacam iphone 16 mı alıyım 15 mi uzun ömürlü ve teknolojisi çok olsun istiyorum
Asimov veya bic çıkarsa iPhone 17 alır iPhone 13 almanın hiç bir mantığı yokNesi iyi peki bunun
Kesin çıkar kanki sen tüm hayat birikimini basAsimov veya bic çıkarsa iPhone 17 alır iPhone 13 almanın hiç bir mantığı yok
Şöyle diyim bunu yapmak bile iPhone 13 almaktan daha mantıklıKesin çıkar kanki sen tüm hayat birikimini bas
İkinci elde düzgün fiyatta bulursan niye alınmasınŞöyle diyim bunu yapmak bile iPhone 13 almaktan daha mantıklı
onlarda etkileniyor zamdan 2.elde deli gibi etkilenicek y.d lardaya bence bu paraya 60hz kötü perfomansı hissedemezsin 15pro bakabilirsin bence
Adam 67 bütçem var diyor sen parayi cebine köy iPhone 13 al diyorsan hepsini cebine koysun Nokia alsınİkinci elde düzgün fiyatta bulursan niye alınmasın
Ben demiyorum öyle bir şeyAdam 67 bütçem var diyor sen parayi cebine köy iPhone 13 al diyorsan hepsini cebine koysun Nokia alsın