Iphone 16 Şuan Alınır mı?

Hymuss

80+
Reaksiyon skoru
33
bütçem 1 ay sonra tam iphone 16 ya denk olucak şuan 67k 16 12. sınıfa gidiyorum staja başliyacam iphone 16 mı alıyım 15 mi uzun ömürlü ve teknolojisi çok olsun istiyorum

İkisi de saçma. e serisi kullanmam diyorsan bu bütçeye direkt iPhone alma.

e serisinden hangisini önerirsin yada iphone 18 e ne zaman çıkar?
Ara modeller genelde yıl ortasında duyuruldu. Bu yıl 18e diye bir şey gelir mi bilmiyorum ama gelecekse de 17e'den "Oha baya iyiymiş." dedirtecek bir fark olacağını sanmıyorum. Yine de şansını denemek istiyorsan bekle ama fiyatının memnun etmeme ihtimali var. Senin bütçen ve amacın doğrultusunda 17e 256GB mantıklı. Haricinde hiçbir iPhone modeli mantıklı değil.

Yani 17e almam diyorsan Samsung falan bakman daha mantıklı olur. Zaten bu fiyata alacağın Samsung vb. telefon da 17e'den daha iyi olacak, orası ayrı bir konu.

bütçem 1 ay sonra tam iphone 16 ya denk olucak şuan 67k 16 12. sınıfa gidiyorum staja başliyacam iphone 16 mı alıyım 15 mi uzun ömürlü ve teknolojisi çok olsun istiyorum
16 o konuda çok iyi bence, 128GB olması sorun olmayacaksa alabilirsin. 15 genel olarak iyi ama işlemcisi eski, uzun vadede üzebilir.

Yalnız an itibariyle Apple lansman yapıyor satışlar kapalı lansman sonrası Apple fiyatlara güncelleme yapacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,898
Üyeler
203,003
Son üye
Iniustus
Geri