Forumun Yeni Hali İyi Olmuş

Arkadaşlar güvenlik nedeniyle Xenforo yeni sürümüne geçiş yapmak durumunda kaldık hızlıca. Yeni sürümde ise eski eklenti maalesef uyumsuz. Bu da üstünde bir süredir çalıştığımız bir eklenti. Çoğu kişi alıştığının dışına çıktığı için başta beğenmiyor. Biz zaten diğeriyle büyük ölçüde benzer bir düzene getirdik bunu.

Arkadaşlar güvenlik nedeniyle Xenforo yeni sürümüne geçiş yapmak durumunda kaldık hızlıca. Yeni sürümde ise eski eklenti maalesef uyumsuz. Bu da üstünde bir süredir çalıştığımız bir eklenti. Çoğu kişi alıştığının dışına çıktığı için başta beğenmiyor. Biz zaten diğeriyle büyük ölçüde benzer bir düzene getirdik bunu.
konu dışı sekmesi yok gelcekmi o

Abi bence mobil görünümde ana menüdeki konuların altındaki konu sahibinin ismi, tarih ve saat bilgisini kaldırıp sadece başlık ve konu sahibinin profil fotoğrafı yapın. Ekranda biraz fazla yazı var gibi gözüküyor böyle. Bir de mümkünse bilgisayardaki gibi sabit konuların üstüne sabit konular yazmak yerine başına raptiye koyulursa daha hoş olur. Bu sayede "Son mesajlar" ve "Sabit konular" başlığına da gerek olmaz ekran baya ferahlar.

Kötü değil bence zaten sadece eksikmiş gibi hissettiriyor, zamanla alışırız ama bazı eski özellikleri de geri getirseniz güzel olur gibi.
konu dışı sekmesi yok gelcekmi o
var bu arada sadece seçmen lazım artık.

Beğenmeyene Banı yapıştır abi ben arkandayım. 🤣

Abi bence mobil görünümde ana menüdeki konuların altındaki konu sahibinin ismi, tarih ve saat bilgisini kaldırıp sadece başlık ve konu sahibinin profil fotoğrafı yapın. Ekranda biraz fazla yazı var gibi gözüküyor böyle. Bir de mümkünse bilgisayardaki gibi sabit konuların üstüne sabit konular yazmak yerine başına raptiye koyulursa daha hoş olur. Bu sayede "Son mesajlar" ve "Sabit konular" başlığına da gerek olmaz ekran baya ferahlar.
IMG_2159.webp
Böyle değil mi sende? Bende raptiyeli gözüküyor

Böyle değil mi sende? Bende raptiyeli gözüküyor
Kanka tam olarak 1 dakika önce düzeldi. Bende daha demin yeşil dikdörtgen içinde "Sabit konular" ve altında o 3 tane konu, konuların hemen altında "Son mesajlar" ve onun da altında normal akıştaki konular vardı.

Şu an güncellemeler devam ediyor arada ufak bozulmalar görebilirsiniz. Bahsettiğiniz bazı sorunları hallettim.
Konu postlarında Son Konular'da konu sahibi fotosu varken Son Mesajlar'da son mesaj atanın fotosu oluyor. Biraz kafa karışıklığı olabilir bence.

Bir de Son Gezilenler ile Son Mesajlar hemen hemen aynı tab gibi duruyor. İkisini aynı anda görmek pek mantıklı gelmedi. Kapatma opsiyonu güzel olmuş ama, istediğim tab i görebiliyorum istediğim yerde. Bunları hesap bazlı kaydediyorsa ayarlarımı güzel ama browser sıfırlayınca gidiyorsa yandık :kekw: düzelt babam düzelt olur

Popüler Konular Tab'i gitti mi hocam bu arada? Bulamadım onu. Amazon Depo konusuna bakacaktım.

Şu an güncellemeler devam ediyor arada ufak bozulmalar görebilirsiniz. Bahsettiğiniz bazı sorunları hallettim.
hocam konu dışı kalkmasın ya geri gelecek mi? :peeposad2: Ana sayfa kategorileri değişmeyecekse arayüze alışılır dert değil, elinize sağlık.

Geri