İlanlarda Fiyatların Açıkça Belirtilmesi Talebi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
115
Son zamanlarda ilanlarda fiyat bilgisinin belirtilmemesi oldukça arttı. Fiyat öğrenmek için satıcıya özel olarak mesaj atmamız isteniyor. İlanlarda fiyatların açık ve net bir şekilde belirtilmesi, hem alıcılar hem de satıcılar açısından daha şeffaf ve adil bir alışveriş ortamı oluşturacaktır.

Fiyatın ilan içerisinde belirtilmemesi, aynı ürün için farklı kişilere farklı fiyatlar verilmesine de yol açabilir. Bu nedenle ilanlarda fiyat bilgisinin zorunlu olarak ve açık bir şekilde paylaşılması gerektiğini düşünüyorum. Konuyla ilgili gerekli düzenlemelerin ve denetimlerin yapılmasını rica ediyorum.

@Mehmet Yılmaz

Son düzenleme:
Knk bide bence belli bi mesajşar ve reaksiyon skoru olanlar açabilisin adam geliyo ilan açmak için hesap açıp gidiuo yazıncada 10 yıl sonra cevap veeiyoe
@Mehmet Yılmaz

Knk bide bence belli bi mesajşar ve reaksiyon skoru olanlar açabilisin adam geliyo ilan açmak için hesap açıp gidiuo yazıncada 10 yıl sonra cevap veeiyoe
Kesinlikle katılıyorum bence de belirli bir mesaj sayısına veya reaksiyon puanına ulaşmış hesapların ilan açabilmesi daha mantıklı olur. Sadece ilan vermek için hesap açıp sonra bir daha foruma girmeyen çok kişi var. Hem ilanların kalitesi açısından hem de iletişimin daha sağlıklı olması açısından böyle bir sistem getirilebilir.

asil ozel hastanelere el atilmali. fiyat soylenmesi icin orada fiziksel bulunmam gerekiyor. neymis politikalari geregi oyleymis.

asil ozel hastanelere el atilmali. fiyat soylenmesi icin orada fiziksel bulunmam gerekiyor. neymis politikalari geregi oyleymis.
Yüz yüzeyken sana düşünme fırsatı tanımadan duygusal manipülasyonla kazığı çakıp, 500 sayfa kağıt imzalatıp sonra da ağlayan annen için de bir sigorta yapalım mı diyecekler de o yüzden fiziki olarak orada bulunman gerekiyor.

Bir şey derdim de neyse... Sanki ülkede ki tüm kurumlar vatandaşların hakaret etmesi için birlik olmuş gibi davranıyor.

Bir süredir yapılan ilanları silip uyarı gönderiyorum farkındayım durumun. 2 kere ban yiyen bile oldu. Fiyat bilgisi rastgele/temsili girilmiş ilanları raporlayabilirsiniz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,297
Üyeler
203,387
Son üye
Yang
Geri