AMD Ryzen 7 7800x3d'yi İade Edip 8000 TL Farkla 9800x3d Almaya Değer mi?

hocam bende 9800x3d alıcaktım ama 9700x de kaldım 7800x3d'ye de o kadar para verilmez 9700x'e overclock yapıldığında bi nebze yakın oluyor 7800'e aradaki fiyat farkını bence vermeyin. %15 fps artışı için 8 bin tl gereksiz

Şunu anladım kendimce yazıyorum ikide bir klavye kulaklık değiştiren biriyim ekstradan donanım takıyorum kasaya nihayetinde baktığımda haftada 2 3 saat oyun oynuyorum daha yeni ekran kartı değiştirdim benim sorunum ben sıkılmışım pc açıp 10 15 takılıp kapatıyorum eskiden soluğu kesilen cihazlarla ne oyunlar oynardık kısacası bu donanım değiştirme yetmediginden değil sıkılmaktan kaynaklı özet gerek yok ama sırf iyi hissedeyim diye değiştiriyorsan durumun varsa ne ala. Eski günleri özledim

Merhaba elimde 7800x3D var tray olarak iade edip 8K farkla 9800x3D tray alınır mı? Rust ve Valorant oynuyorum genelde. Ya da başka tavsiyeniz var mı?
bence 8k lık bir fark yok zaten alacağınız fps yi monitörün hz i iki işlemcidede fps hzin hep daha üstünde olacak o yüzden gerek yok kaça aldınız geçen hafta 14 buçuklara kadar düştü bende alacaktım ayarlayamadım

bence 8k lık bir fark yok zaten alacağınız fps yi monitörün hz i iki işlemcidede fps hzin hep daha üstünde olacak o yüzden gerek yok kaça aldınız geçen hafta 14 buçuklara kadar düştü bende alacaktım ayarlayamadım
hocam 15500 hepsiburadada yapış bence ben dfs bilgisayardan 15000 e aldım hepsiburada daha güvenli

hocam 15500 hepsiburadada yapış bence ben dfs bilgisayardan 15000 e aldım hepsiburada daha güvenli
acelesi yok hocam yavaş yavaş topluyorum elimde zaten sistem var şu an

Geri