1080p de bariz fark belli olur sadece ama 8k değecek bi fark yok onun haricinde video eski rust rust güncellediler şuanki hali daha optimizehocam bu farka değermi
bence 8k lık bir fark yok zaten alacağınız fps yi monitörün hz i iki işlemcidede fps hzin hep daha üstünde olacak o yüzden gerek yok kaça aldınız geçen hafta 14 buçuklara kadar düştü bende alacaktım ayarlayamadımMerhaba elimde 7800x3D var tray olarak iade edip 8K farkla 9800x3D tray alınır mı? Rust ve Valorant oynuyorum genelde. Ya da başka tavsiyeniz var mı?
anlamadımhocam 3 mü 2 mi
hocam 15500 hepsiburadada yapış bence ben dfs bilgisayardan 15000 e aldım hepsiburada daha güvenlibence 8k lık bir fark yok zaten alacağınız fps yi monitörün hz i iki işlemcidede fps hzin hep daha üstünde olacak o yüzden gerek yok kaça aldınız geçen hafta 14 buçuklara kadar düştü bende alacaktım ayarlayamadım
acelesi yok hocam yavaş yavaş topluyorum elimde zaten sistem var şu anhocam 15500 hepsiburadada yapış bence ben dfs bilgisayardan 15000 e aldım hepsiburada daha güvenli