Yardım RTX 5080 İçin 4k Monitör Mü 2k Monitör Mü ?

eğer sadece hikayeli oyun oynayacaksan odanda yer varsa tv almak daha mantıklı olur bu bütçede, 48 inç c6 falan alabilirsin ama 1 metre mesafe gerekiyor rahat fov için
Alıntıyı görüntüle
bence 65-15 olarak bölsen daha iyi olur bütçeyi, tabi diğer monitörü ips koyarsan oledin yanında sırıtır ama oledi korumak için çok kullanışlı olur.
ya sırıtsın oledin yanında sorun değil takmıyorum ben öyle şeylere onda açarım discordu spotifyt veya tarayıcıdan bir şey falan durur öyle dert değil. TV almak gibi bir planım yok yer de yok zaten belki ileride ayarlarım onu ama dediğim gibi şuanda değil, 4k 32" monitör yeterli şuanda bana.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu an forumda ulaşamazsın malesef :/
geri dön şef ordunun sana ihtiyacı var

5070ti 2k ile kullanıyorum dlss den çözünürlük düşürmeden. 4k akıcı oynamak istesen dlss kalite veya balans moda çekmen lazım oda yetmeyebilir yani gerçek native 4k kartı değil bence gereksiz yük.
Native oynamak gereksiz 4Kda upscale harika çalışıyor. Ben CP77 4K Ultra RT Sayko için quality yetiyor PT acacaksam Balanced alıyorum o da yetiyor.

Son düzenleme:
ağam aman aman bi fark yok dediğin fark %15-20 arası falan daha güçlü he dersen o fiyata değer mi o kadar fark orasını bilemem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada öneriniz varsa 4k monitörlerden öneriye de açığım neler iyi neler kötü hangisinin paneli sağlam vs pek bilmiyorum daha araştırmadım da hiç
Paran varsa 4K Oled al geç. Ne zamandır RX 5700XT ile 4K monitör kullanıyorum bir sorun olmadı yani 5080 olsa yüzüne bakmam 2K nın.

Native oynamak gereksiz. Ben CP77 4K Ultra RT Sayko için quality yetiyor PT acacaksam Balanced alıyorum o da yetiyor.
Tamam da usta quality ye alınca farkı göremiyor musun ben fark ediyorum direkt o yüzden native kullanıyorum.

Noldu arkadaşını çağırıp tezimi mi çürütceniz :D

Dlss 5 i hesaba katarsak 4k kartı değil hiç bir şekilde.
ustam bu mantıklı 5090 harici hiç bir kart 4k kartı değil biraz garip bir iddia dediğin.

Geri