❌İndirim Bitti! Waspco Protein Bar 24 Adet 311tl

Tanesi 32 liraya gelen ve 20 gram protein içeren protein ocean barları çok fazla stoklamak lazımmış... Daha iyisi gelmez.
Onu da biz paylaştık reis 😁 bu da mantıklı tat olarak daha iyi hem

fiyat olarak iyi, eğer diyetteyken falan tatlı krizine girerseniz araya yemelik gider ama spordan sonra beni tok tutsun derseniz kurtarmaz öyle bişi işte, genel olarak protein barlar öyle

İşte bilmeyen enayilere itelerler anca. Bunu alana kadar oturup şerefinle tavuk pilav yersin.
ben kimsenin bu ürünü günlük protein ihtiyacını karşılasın diye aldığını düşünmüyorum. şu ürünle tavuk pilavı karşılaştırmak daha büyük bir enayilik bence. "ulan bugün canım tavuk pilav istemiyor gideyim de şu bardan alıp karnımı doyurayım nasıl olsa şu kadar protein var içinde yerim 5-6 tane günü kurtarırım" gibi bir düşünceye sahip bir insan varsa zaten mağaradan gelmiştir o. bunları da aynı kefeye koyan da bir o kadar mağaradan gelmiştir.

2 al 1 ödeyi ben niye göremedim ya

bitmiş sanırım

ben kimsenin bu ürünü günlük protein ihtiyacını karşılasın diye aldığını düşünmüyorum. şu ürünle tavuk pilavı karşılaştırmak daha büyük bir enayilik bence. "ulan bugün canım tavuk pilav istemiyor gideyim de şu bardan alıp karnımı doyurayım nasıl olsa şu kadar protein var içinde yerim 5-6 tane günü kurtarırım" gibi bir düşünceye sahip bir insan varsa zaten mağaradan gelmiştir o. bunları da aynı kefeye koyan da bir o kadar mağaradan gelmiştir.
Zaten öyle ama unuttuğun şey 8 gramın tamamını vücut enzim etmeyecek ki. yarısını atsa 4-5 gram kalıyor verdiği gereksiz kalori de cabası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,616
Üyeler
203,199
Son üye
TaiLong
Geri