🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

Telefonda kredi katına taksit yok. Alışveriş kredisiyle taksit yapabilirsin ama hepsiburada faiz alıyordu sanki. A101 ve vatan bilgisayar fibabank kredisi faizsiz taksit yapıyor diye biliyorum eğer taksitle alacaksan. Ama onların değiş tokuşu da pek mantıklı değil
baktım şimdide 51 sayıyor amazon 56 saymıştı benim teli

Şükür alacak param var ama 2 sene önce 27K ya kayıtlı aldığım S23 ultra dan sonra tam olarak ne katacak bana? 138K...

15 Pro Max sadece 34 bin kayıt ücretinden devam 😅 (beleşe geldi elime )

Alacak param olsa da bu kazık fiyatlara asla almam.

Bu yurtdışı modelleri burada trade yapamıyoruz değil mi resmi yerlerde?

Asgari ücretliler bu şaheser için banka kapılarında bekliyorlar, mobilden krediyi alan vatandaşlarımız ön siparişlerini vermiştir :D şaka bir yana Amerika'da yaşasam alırdım çünkü eskisini de iyi paraya alıyorlar onlara pek koymuyor kazandıkları para ile ama bizim için bu telefonlar ütopik pahalı geliyor çok yazık.

Asgari ücretliler bu şaheser için banka kapılarında bekliyorlar, mobilden krediyi alan vatandaşlarımız ön siparişlerini vermiştir :D şaka bir yana Amerika'da yaşasam alırdım çünkü eskisini de iyi paraya alıyorlar onlara pek koymuyor kazandıkları para ile ama bizim için bu telefonlar ütopik pahalı geliyor çok yazık.
Bir telefona bu kadar vermek mantıksız bence neredeyse motor parası

Bir telefona bu kadar vermek mantıksız bence neredeyse motor parası
Yani bize aşırı mantıksız zaten, Amerikada aylık 3 bin dolar alıyosan en az ve elinde 16 17 pro falan varsa gider onu verip iphone duo veya 18 pro serisi alırsın hocam koymaz o fark, ama bizim gibi 5 bin dolarsa bi telefon ve aylık 600 dolar kazanıyosan delilik tabii :D

ben şunu atmaya utanırdım bu fiyata senle alakalı değil konu ayfon fanboyları için diyorum yeni olan bir bok yok huwaeiden xiaomiden samsungdan ne gördüyse o

Çankayadaki suriyeli ahmad kardeşim getirirse 18 pro alıcam inşallah

IMG_5608.webp

HB de indirime girmiş 154.999,00 dan 154.998,98 e düşmüş ihtiyacı olan değerlendirsin.

Geri