🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

17 pro max devam 165K vermeye gerek yok harbi kazık

ben şunu atmaya utanırdım bu fiyata senle alakalı değil konu ayfon fanboyları için diyorum yeni olan bir bok yok huwaeiden xiaomiden samsungdan ne gördüyse o
O kadar cahil bir yorum olmuş ki helal olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Usta şaka maka utanmıyorlar ya. Bunu satan hatta satandan daha çok alan utansın.
Yanıtladığın adam alacak yalnız

17 ile aynı görünüm, elinizde en yeni, en son iphone'u tuttuğunuz anlaşılmaz., almanıza gerek yok.

Renkleri değişmiş ama kılıfsız kullanacaksanız farkedilir muhakkak alan alsın.

Son düzenleme:
covid zamanında vivo y16 daha yeni çıkmıştı sanırsam 5k gibi bir fiyatı vardı o zamanlar iyi gibiydi tabi üstünden kaç yıl geçti hala bunu kullanıyorum hiçbir derdi sorunu yok ama oyun performansı olarak artık yetmiyor kamerası ve pili olsun gayet sağlam inşallah biz de güzel bir telefona geçiş yapacağız bir ara alacaklara hayırlı olsun ne diyelim

300kya macbook 100kya ipad 12kya airpod 60kya saat de eklenir :ROFLMAO: :ROFLMAO:
300K ya MacBook gerekirse alırım da şuna yine bu paraları vermem ya 😀

Bir de saate asla o paraları vermem verenleri de anlamıyorum. Param olsa alayım desem maks SE modelini veya en güncelin bir eskisi düz modeli alırım Ultraya kim şu paraları veriyor ve verenlerin kaçı dağda taşta kullanıyor şunu çok merak ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

17 pro'ya acaba ekranı modlanır mı? Bir de vapor chamberı :kizginpeepo:
Ekran modlanmaz vapor chambere de gerek yok 17 Proda da iyi o.

Dışarıda insanların ellerinde gördüğünüz ve görecek olduğunuz çoğu üst segment iphone cihazların hepsi yd cihaz arkadaşlar. Yani örneğin 17 pro max kullananların yarısından daha azı gidip tr cihaz alıyor, gidip bu paraları vermiyorlar sizin anlayacağınız. Yılın 4 ayı ikinci cihaz taşırım diyene yd cihaz çok çok çok mantıklı bilginiz olsun.

ya röportaj yapan dayılar gibi düşünmeye başladım. bu ülkede açlık falan yok mu acaba ? ben bireysel bir sıkıntı mı yaşıyorum ? :D

17 pro maxten devam ya, ben bunu 1 tur batarya değiştirir kafadan 5-6 sene kullanırım

böyle bir fiyat olacağını tahmin ettiğim için 2 ay önce 17pm çektim, kafa yıllarca rahat
Kanka bende ip 15 var batarya %84 e düştü, pili nerde değiştireyim?

ya röportaj yapan dayılar gibi düşünmeye başladım. bu ülkede açlık falan yok mu acaba ? ben bireysel bir sıkıntı mı yaşıyorum ? :D
Bugün konusu vardı adam kredi çekip alayım mı diye sormuş sence parasıyla mi alıyor alan garibanlar
Hadi gitti parasıyla aldı (çoğu yurt dışı alıyor) telefon almak niye zenginlik olsun yurt dışından 2 maasa aliyorsun

Geri