- Reaksiyon skoru
- 67
Usta şaka maka utanmıyorlar ya. Bunu satan hatta satandan daha çok alan utansın.Alıntıyı görüntüle
HB de indirime girmiş 154.999,00 dan 154.998,98 e düşmüş ihtiyacı olan değerlendirsin.
Usta şaka maka utanmıyorlar ya. Bunu satan hatta satandan daha çok alan utansın.Alıntıyı görüntüle
HB de indirime girmiş 154.999,00 dan 154.998,98 e düşmüş ihtiyacı olan değerlendirsin.
O kadar cahil bir yorum olmuş ki helal olsun.ben şunu atmaya utanırdım bu fiyata senle alakalı değil konu ayfon fanboyları için diyorum yeni olan bir bok yok huwaeiden xiaomiden samsungdan ne gördüyse o
Yanıtladığın adam alacak yalnızUsta şaka maka utanmıyorlar ya. Bunu satan hatta satandan daha çok alan utansın.
300K ya MacBook gerekirse alırım da şuna yine bu paraları vermem ya300kya macbook 100kya ipad 12kya airpod 60kya saat de eklenir![]()
![]()
Ekran modlanmaz vapor chambere de gerek yok 17 Proda da iyi o.17 pro'ya acaba ekranı modlanır mı? Bir de vapor chamberı![]()
cahilce olan kısmını açıklaO kadar cahil bir yorum olmuş ki helal olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yanıtladığın adam alacak yalnız
Kanka bende ip 15 var batarya %84 e düştü, pili nerde değiştireyim?17 pro maxten devam ya, ben bunu 1 tur batarya değiştirir kafadan 5-6 sene kullanırım
böyle bir fiyat olacağını tahmin ettiğim için 2 ay önce 17pm çektim, kafa yıllarca rahat
Bugün konusu vardı adam kredi çekip alayım mı diye sormuş sence parasıyla mi alıyor alan garibanlarya röportaj yapan dayılar gibi düşünmeye başladım. bu ülkede açlık falan yok mu acaba ? ben bireysel bir sıkıntı mı yaşıyorum ?![]()