Satın alacak arkadaşlar için; anahtarın tipi retail ise tamamen size ait oluyor hesabınıza tanımlanıyor daha aktivasyonla uğraşmıyorsunuz, eğer volume mak ise girdiğiniz cihazda kitleniyor ve formatta vs. siliniyor. Ayrıca hesabınızla da bağdaştırılmıyor. Retail garantili satan bir yerden satın almaya çalışın çoğu mağaza önce mak atıyor sonra itiraz ederseniz retail atıyorlar.
Hayır, hiçbir sorun yok.
Key de guvenlik sorunu olmaz.
Script veya rxe çalıştırmıyor.
Key kabul olmazsa Microsoft sunucuları sana “onay kimliği” verip etkinleştirme yapmaz.
20 yıla yakın Windows ve office olsun free retail kullanıyoruz, sorunsuz.
Zamanında korsan w7 leri bile, w10 a orjinal olarak yükseltti Microsoft.
Bunlar genelde oem/retail manuel etkinleştirme anahtarlarıdır.
1 kereye mahsus manuel etkinleştirme yaparsınız Microsoft uzerinden.
Keyinizi girince hata kodu sonu 08/20 ise key aktif etkinlrştirilir.
03/60 ise key bloke dir.
Bu keyleri bazı çin ve vietnam forumlarda da free olarak bulunabiliyor.
Satın alacak arkadaşlar için; anahtarın tipi retail ise tamamen size ait oluyor hesabınıza tanımlanıyor daha aktivasyonla uğraşmıyorsunuz, eğer volume mak ise girdiğiniz cihazda kitleniyor ve formatta vs. siliniyor. Ayrıca hesabınızla da bağdaştırılmıyor. Retail garantili satan bir yerden satın almaya çalışın çoğu mağaza önce mak atıyor sonra itiraz ederseniz retail atıyorlar.
Mac key bunlar, yani yüzlerce şirket bilgisayarı için üretilen tek kodu veriyor herkese. Çalışmak çalışıyor. Ama kod limiti aşılırsa kod iptal ediliyor.
Ama işin güzel tarafı format atana kadar aktif ettiğin kod geçerli oluyor.
bunlar nasıl satış yapabiliyor hala anlamıyorum. Geçen yıl birisini şikayet edecektim bunu da satıcıya bildirdim seni şikayet edeceğim diye. Bana diyor trendyol bizi resmi satıcı gösteriyor istediğin yere edebilirsin dedi.
Bunlardan alıpta faturası kesilen ve fatura da ne ürün yazdığını çok merak ediyorum ticaret bakanlıgına bildirmek için
Etmişler zaten geçen sene trendyolda onlarca satanı varken şimdi hepsi kapatılmış 1 2 tane yeni açılan var sadece
Dikkatli bak hiçbirinde yorum yok çünkü sürekli yeni ilan açılıyor sürekli silindiği için
bunlar nasıl satış yapabiliyor hala anlamıyorum. Geçen yıl birisini şikayet edecektim bunu da satıcıya bildirdim seni şikayet edeceğim diye. Bana diyor trendyol bizi resmi satıcı gösteriyor istediğin yere edebilirsin dedi.
Bunlardan alıpta faturası kesilen ve fatura da ne ürün yazdığını çok merak ediyorum ticaret bakanlıgına bildirmek için
nesi var anlamadım?
Mesela micropzort sana aynı anahtarı 9800 TL'ye satarkende şikayet ettin mi ohaa çüşşş bilgisayarın yanında alsak 500tl tutarken neden bize 6500-9800 arası paralara satılır diye?
Ben yıllardır alıyorum en son aldığım bilgisayara 2 yıl önce aldım sorunsuz kullnıoyurm 250 tl verdi sağlam yada hepsilinsans neyse
Benim 250tlye verdiğimi adamlar neden 10 tl vermesin? Gidip krek falan mı kullansınlar?
Son dönemde forumda sıkça "Windows'u veya Office'i ücretsiz nasıl etkinleştiririm?" gibi sorular geliyor. Bu rehberle, herkesin kolayca uygulayabileceği açık kaynaklı bir çözümü paylaşmak istiyorum. Ayrıca, GitHub sayfasını da ekliyorum girip repo'ya bakabilirsiniz.
Microsoft Activation Scripts (MAS) Nedir?
Açık kaynaklı bir Windows ve Office etkinleştirici olan MAS, HWID, Ohook, KMS38 ve Online KMS gibi etkinleştirme yöntemlerini destekler. Ayrıca gelişmiş sorun giderme özellikleri sunar. Windows 11 Iot LTSC sürümünü bile bununla etkinleştirdim henüz bir sorun da olmadı...