Rıdvan şengül
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
şimdi alsam ilerleyen zamanlarda kullanılabilir mi?
Windows, ofis hangisi?2 kod aldım ikiside çalışmadı
Aynı sekilde 20 yıldan fazladır kullanıyoruz.Ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum. Hem ofis hem windows. Bir sıkıntı yaşamadım.
ben satıcıya sordum windows pro keylerin süresi 15 günlükmüş.şimdi alsam ilerleyen zamanlarda kullanılabilir mi?
Durum şu:Office 2024 sorunsuz aktifleştirdim. Whatsapp canlı destekten çok yardımcı oldular.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben satıcıya sordum windows pro keylerin süresi 15 günlükmüş.
En çabuk bloke olan keyler:Office 2024 sorunsuz aktifleştirdim. Whatsapp canlı destekten çok yardımcı oldular.
ben satıcıya sordum windows pro keylerin süresi 15 günlükmüş.
21 proplus ltsc kur, mak key bulunurOffice programı keyini nasıl kullanabilirim? Nerden indiriyoruz link atıyor mu
Nasıl anladın?Çalışmayan kodu göndermişler
MAS varken para vermeye gerek yok
Doğru araştıramamışsın kardeşim. Bir de bana araştır diyor.araştırdım ve bu keyler, büyük ölçekli firmalara kendi bilgisayarlarını aktif etsin diye veriliyor ve key sahibi o firma oluyor. Biraz araştırın sonra gelin buraya![]()
Tanınmayan bölge derken? Kim tanımıyor?Saglam lisans gibi sitelerin merkezi, kktc gibi tanınmayan bolgelerdedir.
Trendyol vs gibilerde gri sitelerdir.
Adı var adres fake vs.
Kktc gibi yerler, saglamda oraya kayıtlı idi.Doğru araştıramamışsın kardeşim. Bir de bana araştır diyor.Region arbitrage ve non-profit key bunlar. Ayrıca hala Windows 7 OEM lisansları ücretsiz sınırsız Windows 10 ve 11 lisansına çevrilebiliyor. Bu sebeple hala piyasada birçok key var.
Tanınmayan bölge derken? Kim tanımıyor?
iki key göndermişler aktivasyon ve retaile çevirme diye. çalıştı. şaşırdımNasıl anladın?
Microsoft aradın mı?
Onay kimliği için