Vodafone kullanıyorsunuz dimiüniversiteye gideceğim ve kykda duyduğuma göre internet çekmiyormuş benim de paketim 20 gb en uygun en mantıklısı hangisi bilem eden yardımcı olabilir mi sınırsız instagram falan olanlar varda danışmak istediö
turkcelldeyim ben 20 gb paketim var 380 tl ödüyorum mecbur üni içn arttırıcaz işte en uygun 50-60 gb lazlm olur kullanıyoruz yani
yeni gelen paketlerini inceleyin onlarda güzel avantajlar oluyor. atıyorum turkcellseniz türk telekoma bakın gibi. diğer türlü paket yükseltince biraz fazla oluyor. he birde cayma bedelini de katmak lazım hesabaüniversiteye gideceğim ve kykda duyduğuma göre internet çekmiyormuş benim de paketim 20 gb en uygun en mantıklısı hangisi bilem eden yardımcı olabilir mi sınırsız instagram falan olanlar varda danışmak istediö
turkcell olmasına grek yokNasıl fikir?Superonline Superbox 5G Yanında Kampanyası 0 5G
Superbox 5G Yanında Kampanyası 0 5G hakkında detaylı bilgi almak ve Superonline'lı olmak için hemen tıkla!www.superonline.net
Fiyatlar malum
Alıntıyı görüntüle
Superbox daha mantıklı gibi geliyor
Öncelikle yurda git ve hangi hat iyi çekiyor hangisi kötü çekiyor falan analiz et, ona göre operatör ve paket seçersin. Geçtiğin operatör yurtta çekmiyorsa veya çok yavaşsa 1 yıl çile çekersinüniversiteye gideceğim ve kykda duyduğuma göre internet çekmiyormuş benim de paketim 20 gb en uygun en mantıklısı hangisi bilem eden yardımcı olabilir mi sınırsız instagram falan olanlar varda danışmak istediö
Öncelikle yurda git ve hangi hat iyi çekiyor hangisi kötü çekiyor falan analiz et, ona göre operatör ve paket seçersin. Geçtiğin operatör yurtta çekmiyorsa veya çok yavaşsa 1 yıl çile çekersin![]()
Bu da olabilirsanki selfy falan uygun gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
turkcell olmasına grek yok
Reis tablet123'ün dediğini yap sonrasında tekrar konu açüniversiteye gideceğim ve kykda duyduğuma göre internet çekmiyormuş benim de paketim 20 gb en uygun en mantıklısı hangisi bilem eden yardımcı olabilir mi sınırsız instagram falan olanlar varda danışmak istediö
alanyadayım nasıl öğrenirimÖncelikle yurda git ve hangi hat iyi çekiyor hangisi kötü çekiyor falan analiz et, ona göre operatör ve paket seçersin. Geçtiğin operatör yurtta çekmiyorsa veya çok yavaşsa 1 yıl çile çekersin![]()