Hangi İnternet Paketine Geçmeliyim Yardım

XeaveN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
üniversiteye gideceğim ve kykda duyduğuma göre internet çekmiyormuş benim de paketim 20 gb en uygun en mantıklısı hangisi bilem eden yardımcı olabilir mi sınırsız instagram falan olanlar varda danışmak istediö

üniversiteye gideceğim ve kykda duyduğuma göre internet çekmiyormuş benim de paketim 20 gb en uygun en mantıklısı hangisi bilem eden yardımcı olabilir mi sınırsız instagram falan olanlar varda danışmak istediö
Vodafone kullanıyorsunuz dimi
Bütçe ne reis?

turkcelldeyim ben 20 gb paketim var 380 tl ödüyorum mecbur üni içn arttırıcaz işte en uygun 50-60 gb lazlm olur kullanıyoruz yani
Nasıl fikir?

Fiyatlar malum
1000019580.webp

Superbox daha mantıklı gibi geliyor

yeni gelen paketlerini inceleyin onlarda güzel avantajlar oluyor. atıyorum turkcellseniz türk telekoma bakın gibi. diğer türlü paket yükseltince biraz fazla oluyor. he birde cayma bedelini de katmak lazım hesaba

Öncelikle yurda git ve hangi hat iyi çekiyor hangisi kötü çekiyor falan analiz et, ona göre operatör ve paket seçersin. Geçtiğin operatör yurtta çekmiyorsa veya çok yavaşsa 1 yıl çile çekersin 😀

Öncelikle yurda git ve hangi hat iyi çekiyor hangisi kötü çekiyor falan analiz et, ona göre operatör ve paket seçersin. Geçtiğin operatör yurtta çekmiyorsa veya çok yavaşsa 1 yıl çile çekersin 😀

Katılıyırorum bazı konumlarda 4.5G full çekse bile 1-2 mbps hız alabiliyosun.

Nasıl, neyde kullanırsın bilmiyorum ama kesinlikle seni 60GB tan aşağısı kurtarmayacak. Tecrübeyle sabit 4 yıl boyunca asla ve asla kyk internetti kullan(a)madım. Okul interneti iyiydi sadece.

Reis tablet123'ün dediğini yap sonrasında tekrar konu aç

alanyadayım nasıl öğrenirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,968
Üyeler
203,637
Son üye
Cansins
Geri