🔥İndirim Green Griffin G3 Plus Kasa + 600w Psu + Fare 2.789 TL!

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,967
Normal fiyatı sadece 30 TL daha pahalı girildiği için kupon basmaya müsait. İçinden C seviyesi, tüm korumalara sahip ve PCI-E kabloları 16AWG olan Green GP600A-GED modeli var. Kasanın tipi güzel, hatta yakışıklı bu arada:
Screenshot_2026-06-12-17-10-12-281_com.brave.browser.webp

Green'in koyduğu render görüntüsünde kötü durmuş.
Farede bu model:

Farsça anlayabilirseniz incelemesi:

Normal fiyatı sadece 30 TL daha pahalı girildiği için kupon basmaya müsait. İçinden C seviyesi, tüm korumalara sahip ve PCI-E kabloları 16AWG olan Green GP600A-GED modeli var. Kasanın tipi güzel, hatta yakışıklı bu arada:
Alıntıyı görüntüle
Farede bu model:

beleş sanki

bayağı uygun 9060xt sistem dizecekler alsın direkt

Alıntıyı görüntüle
Farede bu model:

aha benim psu, zamaninda sen onermistin 1600e almistim bu daha iyi bi firsat, kacirmayin

İhtiyaç olsa denk gelmez. Harika fiyat.

Ön tarafta 360 mm sıvı soğutucu desteği ve dikey ekran kartı takabilme imkanı bulunuyor.
yok aga ben dikey taktım gördüm belamı buldum ekran kartının padleri aktı ne saçma sapan işse işim yok onla uğraşıcam birde

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Alıntıyı görüntüle
Farede bu model:

Dostlar almaya ne kadar deger

ihtiyacı olana 3lü set olarak baya baya değermiş tonla incelemesi var ürünün.Az daha uzun olsa çok iyi olacakmış hafif basık gördüm ama zaten içi geniş alanlara hayırlı olsun

Geri