İlk gün yüklemeyin sistem sıkıntılı belli yani, şuna bak meselaBeyler 26.6.1 kullanıyorum ios 27 gösteriyor tıklıyorum hem yazan 26.7 hem de 20 gb bilgisi olan var mı sürüm bilgisi mi yanlış yazıldı acaba cihaz 17 pro max
İlk gün yüklemeyin sistem sıkıntılı belli yani, şuna bak meselaBeyler 26.6.1 kullanıyorum ios 27 gösteriyor tıklıyorum hem yazan 26.7 hem de 20 gb bilgisi olan var mı sürüm bilgisi mi yanlış yazıldı acaba cihaz 17 pro max
İşin ilginç tarafı evde 2 17 pro max 1 air 1 16 pro max var hiçbirine gelmemiş 12 pro max e gelmiş
Bende 6gb gösteriyorBeyler 26.6.1 kullanıyorum ios 27 gösteriyor tıklıyorum hem yazan 26.7 hem de 20 gb bilgisi olan var mı sürüm bilgisi mi yanlış yazıldı acaba cihaz 17 pro max
Yüklendi hocam bir sorun yok gibi gözüküyorYüklendi mi hocam durum nedir?
Saçma sapan bişey yapmışlar başlattım iptal de edemiyoru 4 saat gösteriyor hala 1000 mbps internet ileBende 6gb gösteriyor
27 olarak mı çıktı direkt16 pro maxe yüklüyorum bende şimdi 12,12 gb
Hocam Güncelleme kaç gb ?hocam ekranın aşağısında şunlar da var diyerek ios 27yi gösteriyor direkt. bir bakın isterseniz. 5.8gb civarı diyordu bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ve bende de 11 var. bakalım telefon nasıl kafayı yiyecek
bende 5.8gb civarı güncelleme oldu ama iphone 11 modeli benimki. çok fazla özellik yokHocam Güncelleme kaç gb ?
Evet 27 mevcut yazdı direkt 27 ye yükseltti 4 saat ile başladı bendede ama 1 saat sürdü sürmedi27 olarak mı çıktı direkt
Yapmaz olaydım şu iğrenç saydam ekran saçmalığı ne yaEvet 27 mevcut yazdı direkt 27 ye yükseltti 4 saat ile başladı bendede ama 1 saat sürdü sürmedi
ben çok bi fark göremedim çok kurcalamadım açıkçası amaYapmaz olaydım şu iğrenç saydam ekran saçmalığı ne ya