❌İndirim Bitti! Fevel Z1 3395 Mouse 1.223₺

Sabah Smailwolf RS6 mor, az önce de bunun beyazını aldım. Haa 1 hafta önce de 2.300 e SC900 Max aldım. Hastalık başlangıcı mı acaba?

1.5 yıldır kullanıyorum ben aldığımda marka furrylevel di sanırım donanım aynı. Paw3395 vardı. Tek sorun plastik biraz sarardı beyaz olduğu için sanırım onun dışında şarj günde 5 saat kullanımda 1 hafta gidiyor bana ortalama.

1.5 yıldır kullanıyorum ben aldığımda marka furrylevel di sanırım donanım aynı. Paw3395 vardı. Tek sorun plastik biraz sarardı beyaz olduğu için sanırım onun dışında şarj günde 5 saat kullanımda 1 hafta gidiyor bana ortalama.
Furylevel gene markası

Bir tavsiyesi olan var mıdır
Bu. Asus rog serisi 2 mouse geçti elimden, kronik scroll sorunu oluyor. İlk aldığım modelde scroll tek kaydırışta kendi kendine aşağı yukarı yapıyordu. Garantiye gönderdim, aynı model olmadığı için dengi başka bir modelle değişimi yapıldı, sıfır üründe de 2 ya da 3 hafta içinde aynı sorun başlayınca ücret iadesi almıştım. Fevell z1'de donanımsal sorun yaşama ihtimalin çok düşük, mcu hariç rüştünü ispatlamış bileşenler kullanıyorlar, mcu da giriş/orta seviye, dongle'ı uzatma kablosuyla mouse'a yakın koyarsanız sorun yaşatma ihtimali azalır. Tek şikayetiniz yalnızca plastik kalitesinde olabilir, onda da duvardan duvara atmıyorsanız ya da sinirlenip sıkmıyorsanız sorun olmaz.

G203 mu yoksa butceyi zorlayip bunu mu almaliyim? Deger mi? Ayrica hala gecerli galiba indirim tamda mouse konusu açmıştım

G203 mu yoksa butceyi zorlayip bunu mu almaliyim? Deger mi? Ayrica hala gecerli galiba indirim tamda mouse konusu açmıştım
G203 çok eski bir mouse, bunu al kesinlikle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi indirim kuponuyla alıyorsun hocam, ona göre konuya ekleyelim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,241,051
Üyeler
203,312
Son üye
gezeronurr
Geri