❌İndirim Bitti! NZXT X870 Anakart + NZXT 850w 80+ Gold Güç Kaynağı Bundle Paket 15.499tl İtopya

yazılım Bios hakkında bilgisi olan varsa iyi olur zamanında Asrock aldığımda da laf oldu yazılım öyle böyle ben hiç bi sorun yaşamadım bundada yaşamam umarım
nzxt anakart kullanmadım ama asrock h610 ile a620 kullanmıştım . herhangi bi eksiği yok. gayet sade, anlaşılır bi arayüzü var. nzxt üreticisi de oysa muhtemelen aynısı sadece tema farkı vardır

Siz marka ve modeli karıştırdınız sanırım bu Psunun alt modeli bile A tier de olması lazım - hatta cybeneticlerinde plat - Ankartta gayet güzel bu fiyat için baya baya iyi - Donanımsever arkadaşın uyarıları şu mana da çok haklı çok uçuk fiyatlardan çıktı bu anakartlar o eksiklerinin olmaması lazımdı.Yoksa bu fiyat bandında tartışmasız baya uygun
core daha alt seviye bileşen kullanmasına rağmen daha iyi ondan bahsediyorum, düz versiyonu sıkıntılı

Anakarta sahibim gayet memnunum bütün işimi görüyor bios kısmıda çok basit ve anlaşılabilir sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Muhtelemen alicam bu fiyata gore gercekten cok iyi ama bu islemci yakma muhabbetinden endiseleniyorum.
Komple nzxt sistem dizmeyi dusunuyorum 9800x3d ve 9070 xt ile eger karar verirsem ilk parcalar bunlar olucak.

Şu bahsettiğin 6500 tl ye çift m2 5.0 x4 olan anakart hangisi?

Bildiğim kadarıyla AM5 anakartlardayapıları gereği x28 sınırı var ki bunların 4’ü doğrudan chipsete ayrılmıştır dolayısıyla x24 diyebiliriz. Eğer böyle bir anakart varsa 4 x 2 den 8 yolu doldurur. Ekran kartıda 16 yolu doldurur ve tüm hat dolucağı için pcle 5.0 a bağlanıcak hiç bir bağlantı yolu kalmaz bahsettiğiniz 6500 lük anakartta.

Senin bahsettiğin 6500 tl lik anakartlar muhtemelen b650e ve x670e anakartlar fakat burda şöyle bir sorun var; bu kartların fiyatları 10.000 tlden başlıyor ayrıca AMD x870 anakartlarda Usb4 ü zorunlu kıldığı için gelen genel amaçlı 4 hat zorunlu olarak usb4 e gidiyor. Bundan dolayı üreticiler ya ekran kartını x8 e bölüp ikinci bir 5.0 m2 yuvasına yöneliyorlar yada ekran kartını x16 da tutup diğer m2 leri chipsete bağlıyor. İkinci pcle x16 slotunun 3.0 x2 olmasında ise sonuna kadar haklısın çok saçma olmuş dolayısıyla 2. PCIe hattıyla hayal kuran birisinin bu kartı alması doğru olmaz.

Anakarta sahibim gayet memnunum bütün işimi görüyor bios kısmıda çok basit ve anlaşılabilir sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım.
fan ayarları için NZXT CAM kullanmak şartmı

Sazan.avi

Geri