- Konu Sahibi Konu Sahibi
Malzeme kalitesi falan sizi memnun ediyordu değil mi?haklısınız o zaman A9 plus sizin için biçilmiş kaftan ikisini de kullandım
Malzeme kalitesi falan sizi memnun ediyordu değil mi?haklısınız o zaman A9 plus sizin için biçilmiş kaftan ikisini de kullandım
evet zaten kaplaması da mevcut boş beleş ucuz bir mouse gibi hissettirmiyorMalzeme kalitesi falan sizi memnun ediyordu değil mi?
2-5 arası diyebillirim hocam. Çok fazla çıkmak istemiyorum hatta yine bu atk9 da olduğu gibi ucuz fiyat kaliteli mal olursa süper olur.
Hocam peki corsair veya logitechleri önerir misiniz? Ben bayadır ekipman yenilemiyorum bu marka bizim bildiğimiz isimli markalardan neyi farklı yapıyor?![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Darmoshark Top75 HE Wired Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
İkisinden birini al geç darmosharkın stokları bitti bitecek bence beyazı bitmiş
Önermem hocam sadece isimleri var diye saçma sapan ürünleri fahiş fiyattan satıyorlar.Hocam peki corsair veya logitechleri önerir misiniz? Ben bayadır ekipman yenilemiyorum bu marka bizim bildiğimiz isimli markalardan neyi farklı yapıyor?
Hocam vallaha şaşırdım ya corsair falan evet pahalı ama yani bunların yanında kalitesiz mi kalıyor? Bu arada bu bütçelere zorlayabilirim ama zorlayamazsam diye bana 2-3 bandına da klavye atabilir misiniz? Çok teşekkür ederim yardımcı oluyorsunuz hocam.Önermem hocam sadece isimleri var diye saçma sapan ürünleri fahiş fiyattan satıyorlar.
Bunlar manyetik switchli ve donanım olarak yüksek klavyeler artık mekanik switch devri bitti bunlar piyasada çok yaygın. Attığım 2 model bütçendeki alınabilicek klavyeler eğer bütçeni 330 lira civarı çıkarabilirsen ömürlük klavye önerebilirim.
![]()
ATK RS7 Air Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Sizin için neden ortalama hocam? Low profile nedir bu arada cahilim birazortalama bir mouse, shape olarak gpx klonu ama ben biraz daha low profile tercih ediyorum.
Kalitesiz demeyelim de aldıkları paraların hakkını asla vermiyorlar diyelim daha uygun bütçede çok daha yeni nesil donanımlara sahip ürünler.Hocam vallaha şaşırdım ya corsair falan evet pahalı ama yani bunların yanında kalitesiz mi kalıyor? Bu arada bu bütçelere zorlayabilirim ama zorlayamazsam diye bana 2-3 bandına da klavye atabilir misiniz? Çok teşekkür ederim yardımcı oluyorsunuz hocam.
1000hz kullan8000hz istemiyorum 1000hz yeterli bana. İyi diyorsanız şimdi alacağım hocam.
Hocam setup toparlıyorum yavaş yavaş bütçe eridi o yüzden klavyeye 5 vermek beni zorlayacaktır, sizin genel tavsiyeniz o zaman wraith üzerinden mi klavye-mouse vb. ürünlerin alınması yönünde? Bu attıklarınızdan Darmosharkın duruşu hoşuma gitti inceleyeceğim.Kalitesiz demeyelim de aldıkları paraların hakkını asla vermiyorlar diyelim daha uygun bütçede çok daha yeni nesil donanımlara sahip ürünler.
![]()
Wraith W65 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
FGG Madlions MAD68 HE V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
![]()
ATK A87 Mekanik Klavye
![]()
Darmoshark SK88 Mekanik Klavye
Bunlardan hoşuna gideni alabilirsin ama fikrimi soracak olursan 5334 liralık attığımı alman olur
Akar gider bence1000hz kullan![]()
Wraith üzerinden öneririm distribütör olarak iyi fp ürünleri mevcut. Attığım darmoshark güzeldir ikisini alın geçin fazla kafa karıştırırsan benim gibi aldığından memnun olmazsınHocam setup toparlıyorum yavaş yavaş bütçe eridi o yüzden klavyeye 5 vermek beni zorlayacaktır, sizin genel tavsiyeniz o zaman wraith üzerinden mi klavye-mouse vb. ürünlerin alınması yönünde? Bu attıklarınızdan Darmosharkın duruşu hoşuma gitti inceleyeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Akar gider bence![]()
Anladım hocam çok teşekkür ediyorum size, corsair k65 falan almayı düşünüyordum. Yardımınız çok dokundu teşekkürler.Wraith üzerinden öneririm distribütör olarak iyi fp ürünleri mevcut. Attığım darmoshark güzeldir ikisini alın geçin fazla kafa karıştırırsan benim gibi aldığından memnun olmazsın