❌İndirim Bitti! RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

Ortaboy yazlım kodlama içinde kullanmak ve uyguna gelsin istiyorsanız (Fp4 ve Afm) alternatif olarak , dün (17 Eylül), Hepsiburada da Pny 5070 Oc 3 fanlı 37.999 tl 6 taksit olarak satıldı (ben de aldım bir tane oğlana EE Müh okuduğu için) , taksitli bir şekilde bu fiyata biraz zor gibi bu saatten sonra, kuponla vs uğraştırmamışlar direkt hepsini düşmüşler ekran kartından.

Ekler

• pny_5070.webp
    pny_5070.webp
    20.7 KB · Hit: 69
Biraz bilgi eksikliğim var bu konularda o yüzden sormak durumunda kalacağım: Nvdianın teknolojileri yanlış bilmiyorsam daha AI odaklı teknolojiler değil mi? Benim ana kullanım amacım oyun oynamak ve video düzenlemek olacak. Video düzenleme işlerini CapCut PC gibi çok da kompleks olmayan bir uygulamadan yaptığım için sorun olmaz diye düşünüyorum.
Sadece ai olarak değil , video codec olarakta nvidia baya başarılı . Yayın kayıt filan alırken filan (AV1 filan ) . Amd yeni yeni toparlıyor bu alanda ama artık Nvidia treni kalktı gibi fiyatları uçtu.

Ortaboy yazlım kodlama içinde kullanmak ve uyguna gelsin istiyorsanız (Fp4 ve Afm) alternatif olarak , dün (17 Eylül), Hepsiburada da Pny 5070 Oc 3 fanlı 37.999 tl 6 taksit olarak satıldı (ben de aldım bir tane oğlana EE Müh okuduğu için) , taksitli bir şekilde bu fiyata biraz zor gibi bu saatten sonra, kuponla vs uğraştırmamışlar direkt hepsini düşmüşler ekran kartından.
Belkide hatalı fiyat girdiler ve çok iyi yakalamışsınız, akakce ye göre 47-48 altına 5070 kalmadı, bu gidişle birkaç güne 50 altı hayal olacak ki siz yaklaşık 10bin tl uygun almışsınız, güle güle kullanın

• Beğen
Reaksiyonlar: mgkk
Belkide hatalı fiyat girdiler ve çok iyi yakalamışsınız, akakce ye göre 47-48 altına 5070 kalmadı, bu gidişle birkaç güne 50 altı hayal olacak ki siz yaklaşık 10bin tl uygun almışsınız, güle güle kullanın
Teşekkür ederim, dediğiniz doğru olabilir , çünkü ben aldıktan sonra hala stok var mı diye refresh yaptığımda , link bir görünüyor bir kayboluyordu kısa zaman sonrada satıcısı Hepsiburada olan link yok oldu, şimdi baktım kargoya da vermişler , iyi oldu bu fiyat artış zamanlarında.

EK : Kargo da geldi , etiketi de açılmamış kapalı kutu iyi , bu saatten sonra yanlış yapmışız verin ekran kartımızı da diyemezler :)

21 eylül EK : HB Müşteri hizmetlerini arayıp nerede benim kampanya kodum dedim, onlarda bizde Pny 5070 için bir kampanya yok dedi kapattılar (zaten de böyle bir kampanya da görmemiştim satın alırken Pny 5070 için). Hızımı alamadım bir de Müşteri hizmetlerine yazılı olarak Pny 5070 için oyun kampanya kodu istedim bu benim hakkım (!) falan diyerek , ben 24 Eylülde çıkacak "Control Resonant" oyunun kampanya kodunu istemiştim , hiç beklemiyordum göndermelerini ama bugün kodu göndermişler (söke söke aldık olmayan hakkımızı ) ama ortada bir Pny 5070 kampanyası olmadığı için hangisi için olduğu oğlana verip kodu girdiğinde ortaya çıkacak , muhtemelen Control Resonant dır ama 007 First Light veya Resident Evil Requiem de göndermiş olabilirler , ortalama 2000 tl de oyun olsa , kart 36.000 tl ye gelmiş olacak. Seviyoruz bu HB yi :) .

Ekler

• Pny_5070.webp
    Pny_5070.webp
    1.3 MB · Hit: 65
Son düzenleme:
Arkadas baktim sadece 3 ay once 32 bin TL'ye 6 taksit almisim karti hepsiburadadan. Ne oldu abi bu 3 ayda? 32 olan 35 olur anlarim ama nasil 50 olabilir. Suraya bak 43e guzel fiyat diyoruz. Bir sekil sistem kuran insanlar yirtti valla. Umarim fiyatlar duser en kisa surede.

Arkadas baktim sadece 3 ay once 32 bin TL'ye 6 taksit almisim karti hepsiburadadan. Ne oldu abi bu 3 ayda? 32 olan 35 olur anlarim ama nasil 50 olabilir. Suraya bak 43e guzel fiyat diyoruz. Bir sekil sistem kuran insanlar yirtti valla. Umarim fiyatlar duser en kisa surede.
1 ay önce 31 e Sapphire 9070XT verdim :D Gerçekten piyasa saçma sapan hal aldı.

Ram ve ssd tarafı yapayzeka devlerinin akılalmaz talebiyle hemen pes edip 3e 5e fiyatları katladığında ekran kartları hem stokların derinliği hemde dönemsel fiyat sözlesmeleriyle direndi, şimdi kaçınılmaz olanın başındayız. Bu sadece fragman film yeni başlıyor!
1 yıl önce 21bine aldigim mac mini icin koskoca Apple bugun 60bin talep ediyor.

Ürün Bitmiştir Alanlara H.o

EK: Stoktaki Magzalardan Elden 43 bine alma şansınız hala bulunmaktadır

Geri