30k Civarı Telefon Önerisi

01cinar01

80+
Reaksiyon skoru
7
Aslında a57 s25 fe poco x8 pro modellerinin 3ü arasında kaldım a57 yeterli mi yoksa s25 fe veya poco fiyat farkına değer mi kara veremedim

Aslında a57 s25 fe poco x8 pro modellerinin 3ü arasında kaldım a57 yeterli mi yoksa s25 fe veya poco fiyat farkına değer mi kara veremedim
Bunu almanızı tavsiye ederim (bütçeyi 42K yapabilirsiniz daha iyi seçenekler var)

IMEI kaydı hususunda bilinen telefonculara server kayıt yaptırabilirsiniz

S25 Fe alınır, a57 ile arada fark olur. S25 Fe ile x8 pro arasında bence s25 fe alınır çünkü kamera avantajı var. Poco'nun tek avantajı s25 fe ile aynı fiyata 12/512 gb olması (ironman edition olan aynı fiyatta, düzü ithalatçı garantili)

Az önce konusu açıldı bütçeyi arttıramıyorsanız tercih edebilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu yazmayı unutmuşum techno camon olan.

öncelikli beklenti nedir?
kamera? depolama? pil?
Açıkçası çok telefon kullanan biri değilim arada coc wild rift falan giriyorum kamerayı da aşırı kullanan biri değilim günlük kullanıma uygun olan telefon arıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası çok telefon kullanan biri değilim arada coc wild rift falan giriyorum kamerayı da aşırı kullanan biri değilim günlük kullanıma uygun olan telefon arıyorum
Alacağım telefonu 4 5 sene kullanmayı düşünüyorum a57 o süreç içinde kasmaya başlar mı ondan emin olamadım s25 fe ile arasında kaldım

Geri