Yıllardır İçimde Taşıdığım Yükler

ALEYKÜM SELAM
Hocam sivilce konusuna gelirsek bende 18 e gircem az kaldı benimde yüzüme baksanız hele burnuma sivilceler bolca var ama ne geçmesi için adam akıllı uğraştım nede kafaya takıyom evet bazen diyorum geçse iyi olur diye ama sonra uğraşmıyorum kendi haline bırakıyorum ve bence takılacak bir durum değil.Yanlış anmalayın sizin sıkıntınızı küçümsemek anlamında demiyorum ama başka rahatsızlıklarınız olmadığına şükredin.
Benimde pek samimi arkadaşım yok hatta hiç yok diyebiliriz bende aynı şekil yapay zeka geminiyle bazen sohbet ediyoruz trk değilmişim demekki o konuda 🙂 kötü çevre olacağına yalnız veya az ve öz insanlarla takılmak kesinlikle daha iyi bence.(sizde ALLAH'a emanet olun hocam) :peepokalp:
Teşekkür ediyorum yorumun için tabi ki buna da şükür daha kötüleri de olabilirdi 4 5 seneye yakındır o kadar fazla yordu ki beni sivilce derdim kalmadı asla çıksa da gidip geçiyor zaten tek derdim bu geçmeyen izler ve kızarıklıklar ne zaman geçecek nasıl geçecek nasıl olacak hep mi böyle kalıcağım diye diye kendimi yiyorum ne kadar kafama takmak istemesem de işte çok yordu istemsizce o tarafa yöneltiyor beni :peeposad:

Teşekkür ediyorum yorumun için tabi ki buna da şükür daha kötüleri de olabilirdi 4 5 seneye yakındır o kadar fazla yordu ki beni sivilce derdim kalmadı asla çıksa da gidip geçiyor zaten tek derdim bu geçmeyen izler ve kızarıklıklar ne zaman geçecek nasıl geçecek nasıl olacak hep mi böyle kalıcağım diye diye kendimi yiyorum ne kadar kafama takmak istemesem de işte çok yordu istemsizce o tarafa yöneltiyor beni :peeposad:
Kafanızı başka şeylerle oyalamayı deneyebilirsiniz hocam izler kaldıysada kaldı yani eğer çözümü var ise doktora gidip bi görünün istiyorsanız,veya araştırın internetten ama eğer çözümü yok isede yapacak bir şey yok zaten size sadece ona alışmanız kalır ama dediğim gibi bana kalır ise kafaya takıp hep stres,üzüntü yapıp sağlığınızı kötü anlamda riske atmanıza kesinlikle değmez.stres insanı bitirir hocam kendi düşüncem.

Sen bir kere takıntı hâline getirmişsin hocam, o psikolojiyi. Buradan ne yazsak boş. Yemin edin sevdiğiniz bir şey üzerine; ama gerçekten istediğiniz bir şey varsa eğer, “takarsam bu gerçekleşmesin” diye yemin edin. Tabii öyle bir şey yoksa zor.
Ne piçler var sokakta hunharca dolaşıyor. Emin ol ki 60 yaşına geldiğinde “Ben ne için sıkıntı yapıyormuşum?” deyip kafana vuracaksın. Emin ol insanlar seni gördüğünde baksa bile — ki bakmaz o amaçla — saniyelik hatırlar ki bu sivilce denen şey en normal şey bana göre. Kimse eve gittiğinde seni hatırlamayacak. İstersen deli saçması bir şey yap, o anlık bakar, sonra unutur. Tekrar yolda görse hatırlamaz, o derece yani.
Saçmalama, AI'ya da boş yazma.

Kafanızı başka şeylerle oyalamayı deneyebilirsiniz hocam izler kaldıysada kaldı yani eğer çözümü var ise doktora gidip bi görünün istiyorsanız,veya araştırın internetten ama eğer çözümü yok isede yapacak bir şey yok zaten size sadece ona alışmanız kalır ama dediğim gibi bana kalır ise kafaya takıp hep stres,üzüntü yapıp sağlığınızı kötü anlamda riske atmanıza kesinlikle değmez.stres insanı bitirir hocam kendi düşüncem.
Ya çözümde artık var mı yok mu bende boşluğa düştüm artık üstünden yıllar geçti tabi 1 2 sene ama o kadar kaç seans lazerler kremler sabunlar jeller yani bu zamana kadar eskisi gibi olmaması üzüyor beni istemsizce çok yordu beni yıllarımı aldı götürdü resmen bi alışabilsem bi yapabilsem az da olsa bi düzelme belirtisi olsa eskisinden daha güçlü daha güzel daha iyi toparlanırım tabi ki dışarıyı o kadar çok özledim ki çıksam dışarda yatıcağım o derece :peeposad:

Sen bir kere takıntı hâline getirmişsin hocam, o psikolojiyi. Buradan ne yazsak boş. Yemin edin sevdiğiniz bir şey üzerine; ama gerçekten istediğiniz bir şey varsa eğer, “takarsam bu gerçekleşmesin” diye yemin edin. Tabii öyle bir şey yoksa zor.
Ne piçler var sokakta hunharca dolaşıyor. Emin ol ki 60 yaşına geldiğinde “Ben ne için sıkıntı yapıyormuşum?” deyip kafana vuracaksın. Emin ol insanlar seni gördüğünde baksa bile — ki bakmaz o amaçla — saniyelik hatırlar ki bu sivilce denen şey en normal şey bana göre. Kimse eve gittiğinde seni hatırlamayacak. İstersen deli saçması bir şey yap, o anlık bakar, sonra unutur. Tekrar yolda görse hatırlamaz, o derece yani.
Saçmalama, AI'ya da boş yazma.
Teşekkür ederim yorumun için işte o şeyi bende çok aklımdan geçirdim dışarda iti var kopuğu var elleri yüzleri temiz şöyle böyle takılıyorlar bende en ufak bir karıncayı öldüremem ama bu durumdayım bu kısım zoruma gidiyordu daha yolun başındayım evet çok istiyorum işimde çalışayım paramı kazanayım aileme kendime sevdiğim hayvanlara hep ben bakayım benimde param benimde bi yararım olsun bir katkım olsun tabi ki yıllardır istediğim şeyler ama psikolojik olarak öyle bir yordu ki beni öyle bir duruma soktu ki asla asosyal yada utangaç bir insan değilim sivilce derdim asla kalmadı ah şu lanet izler ve kızarıklıklar gitse işte çok basit gibi görünüyor ama yıllardır beni heba ettiği için o isteği içimden alıyor sürekli kızardım mı yüzüme soğuk su çarpayım yelliyim tabi ki dediğine katılıyorum kimse beni hatırlamayacak saniyelik bir şey ama arkadaş ortamı yada sürekli bir işte sabah akşam çalışsam aynı insanlar aynı ortam o konuda nasıl rahat edeceğim bu döngüyü nasıl kıracağım onu bilemiyorum 20 yaşıma gireceğim az kaldı ama en güzel yaşlarımı da bu durum yüzümden heba etmek istemiyorum bir an önce çıkıp gitmek istiyorum ama bir yandan işte çok baskı yapıyor

Geri