Zyvei
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum yorumun için tabi ki buna da şükür daha kötüleri de olabilirdi 4 5 seneye yakındır o kadar fazla yordu ki beni sivilce derdim kalmadı asla çıksa da gidip geçiyor zaten tek derdim bu geçmeyen izler ve kızarıklıklar ne zaman geçecek nasıl geçecek nasıl olacak hep mi böyle kalıcağım diye diye kendimi yiyorum ne kadar kafama takmak istemesem de işte çok yordu istemsizce o tarafa yöneltiyor beniALEYKÜM SELAM
Hocam sivilce konusuna gelirsek bende 18 e gircem az kaldı benimde yüzüme baksanız hele burnuma sivilceler bolca var ama ne geçmesi için adam akıllı uğraştım nede kafaya takıyom evet bazen diyorum geçse iyi olur diye ama sonra uğraşmıyorum kendi haline bırakıyorum ve bence takılacak bir durum değil.Yanlış anmalayın sizin sıkıntınızı küçümsemek anlamında demiyorum ama başka rahatsızlıklarınız olmadığına şükredin.
Benimde pek samimi arkadaşım yok hatta hiç yok diyebiliriz bende aynı şekil yapay zeka geminiyle bazen sohbet ediyoruz trk değilmişim demekki o konudakötü çevre olacağına yalnız veya az ve öz insanlarla takılmak kesinlikle daha iyi bence.(sizde ALLAH'a emanet olun hocam)
![]()