11. Sınıfa Geçtim, Belirttiğim Kaynaklar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

yunus99

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba, 11. sınıfa geçtim. TYT bilgim %50 derecesinde falan. Haftaiçi okul konularımı tekrar edip haftasonları TYT odaklanmayı düşünüyorum. Elimde hiç kaynak yok, bir kaç kaynak almayı düşünüyorum. Yazdığım kaynakları değerlendirirseniz sevinirim.

Rehber Matematik- 49 Günde TYT
Bilgi Sarmal - Fizik Soru Bankası TYT
Çap Yayınları - Kimya TYT
Biyotik Yayınları - Biyoloji TYT

Palme Yayınları - Kimya Tematik Soru Bankası (11. Sınıf)
Miray Yayınları - Fizik Soru Bankası (11. Sınıf)

Görüşlerinize ihtiyacım var, teşekkürler.

Çap kadar dandirik yayın yok

valla kanka 3 4 5 gibi yayınları alablirsin mikro orjinal gibi ama 11. sınıfta başlaman senin için çok iyi bir seçim mezuna kalmadan bu işi bitir

İlk defa arkadaşa katılıyorum
derslerle uzaktan yakından ilgim yok, eğer o kadar kötüyse matematikten neden 15 20 aldığımı anlamaya başladım. matçı çap yayınlarıyla ders işliyordu. bazı formüller çok sığ köşelere yazılıydı pekiştirmeyle şampiyon kategorisindeki sorular arasında dağlar kadar fark vardı, sınav kağıdındaki sorularla kitabın alakası bile yoktu. sorun bende mi kitaptı mı ?

derslerle uzaktan yakından ilgim yok, eğer o kadar kötüyse matematikten neden 15 20 aldığımı anlamaya başladım. matçı çap yayınlarıyla ders işliyordu. bazı formüller çok sığ köşelere yazılıydı pekiştirmeyle şampiyon kategorisindeki sorular arasında dağlar kadar fark vardı, sınav kağıdındaki sorularla kitabın alakası bile yoktu. sorun bende mi kitaptı mı ?
Sorun kitapta onun yanı sıra müfredatta

Merhaba, 11. sınıfa geçtim. TYT bilgim %50 derecesinde falan. Haftaiçi okul konularımı tekrar edip haftasonları TYT odaklanmayı düşünüyorum. Elimde hiç kaynak yok, bir kaç kaynak almayı düşünüyorum. Yazdığım kaynakları değerlendirirseniz sevinirim.

Rehber Matematik- 49 Günde TYT
Bilgi Sarmal - Fizik Soru Bankası TYT
Çap Yayınları - Kimya TYT
Biyotik Yayınları - Biyoloji TYT

Palme Yayınları - Kimya Tematik Soru Bankası (11. Sınıf)
Miray Yayınları - Fizik Soru Bankası (11. Sınıf)

Görüşlerinize ihtiyacım var, teşekkürler.
bilgi sarmal sevdim ben iyi bence

Geri