Ryzen 5 5600x ve RTX 3060 Ti ile Fc 27 Sorunu

Reaksiyon skoru
0
Herkese Merhaba

SİSTEMİM RYZEN 5 5600X 3060 Tİ 32GB RAM 1 TB M2 SSD vs. sistemim fc 27 oynamak için uygun fps değerlerdim de yüksek fakat oyunda takılmalar donmalar o kadar fazlaki oyunu oynatmıyor denemediğim yol kalmadı gpu kullanımı cpu kullanımı cpu sıcaklığı her şey normal bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı acaba ne yaparsam bu sorunu çözebillim her türlü ayarlı yaptım bir türlü çözemedim desteklerinizi
bekliyorum

Herkese Merhaba

SİSTEMİM RYZEN 5 5600X 3060 Tİ 32GB RAM 1 TB M2 SSD vs. sistemim fc 27 oynamak için uygun fps değerlerdim de yüksek fakat oyunda takılmalar donmalar o kadar fazlaki oyunu oynatmıyor denemediğim yol kalmadı gpu kullanımı cpu kullanımı cpu sıcaklığı her şey normal bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı acaba ne yaparsam bu sorunu çözebillim her türlü ayarlı yaptım bir türlü çözemedim desteklerinizi
bekliyorum
hocam sizinle aynı sisteme sahibim fc27 de belki yeni olduğu içindir 26da falan sorun yaşamadım çünkü

ama her FC oyununda bu sorunu yaşadım FC 25 26 27 ya oyunlar bozuk yada gerçekten sistemimde bilmediğim bir problem veya bi ayar yapmam gerekiyor format bile attım hiç bir değişiklik yok çok saçma her seferinde bu oyunu almayacağım diyorum dertsiz başıma dert alıyorum :D

FC bilgisayar portları bozuk, hatta bozuk değil bilinçli bir şekilde düzeltmiyorlar. Çoğunlukla konsolda sattığından bilgisayar oyuncularına bu muamele çekiliyor.

En fazla istikrarı 30-60 FPS sabitleyerek sağlarsınız. Oyun her türlü FPS düşmesi yaşattığından, konsollardaki FPS oranlarına sabitlemek yaşayacağınız deneyimi daha çekilebilir yapıyor.

Eğer çok futbol oyunu oynayan biriyseniz, tavsiyem konsol almanızdan yana olur.

konsol almayı düşünüyorum zaten ama oyunda garip olan şey fpsim asla düşmüyor atıyorum 144 fps sabit oynuyorum 144 fps den asla aşağıya düşmüyor fakat oyun takılıyor ve 0 akıcılık hissi veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,850
Üyeler
203,986
Son üye
BurakC44
Geri