Asrock Taichi RX 9070 XT Alıcam Yardım

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
48000
Herkese iyi günler hemen geçiyorum. Öncelikle 48 saat içerisinde başına gelen durumu bahtsız bedeviliğimi size anlatayım iki gün önce Sapphire pulse 9070 XT almaya niyetlendim 42.900 TL iken parayı ayarlamaya çalışıyordum satın almak isterken 48.900 TL oldu üzüldüm sabah xfx swift modelini almak istedim tam alırken 53k oldu artık hırs yaptım 😀 şimdi arkadaşlar araştırırken bir site buldum tebilon diye orda asrock taichi modelini aynı fiyata gördüm pulse ile size bu model nasıldır alınır mı?
Kafaya koydum alacağım her beklediğim dakikada zam geliyor yardımınızı bekliyorum
Cw durumu hakkında bilginiz var mı?

Not: Şuan için PC yok bende ekran kartı ile başlayıp bir kaç aya toplayacam nasipse

Son düzenleme:
Hic dusunme al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Taichi en tepe modellerden biri

Herkese iyi günler hemen geçiyorum. Öncelikle 48 saat içerisinde başına gelen durumu bahtsız bedeviliğimi size anlatayım iki gün önce Sapphire pulse 9070 XT almaya niyetlendim 42.900 TL iken parayı ayarlamaya çalışıyordum satın almak isterken 48.900 TL oldu üzüldüm sabah xfx swift modelini almak istedim tam alırken 53k oldu artık hırs yaptım 😀 şimdi arkadaşlar araştırırken bir site buldum tebilon diye orda asrock taichi modelini aynı fiyata gördüm pulse ile size bu model nasıldır alınır mı?
Kafaya koydum alacağım her beklediğim dakikada zam geliyor yardımınızı bekliyorum
Hocam arada amazon depoya indirimli düşüyor orayada bir bak istersen

12vhpwr kablosu kullanıyor, psu'na göre karar ver.

Taici alabileceğin en baba modellerden biri. Nitro, taichi, red devil. Bu üçü babadır. Swift pulse felan kreşe giden çocuktur. Ama boyutları harbi büyük. Ona dikkat et.

Taici alabileceğin en baba modellerden biri. Nitro, taichi, red devil. Bu üçü babadır. Swift pulse felan kreşe giden çocuktur. Ama boyutları harbi büyük. Ona dikkat et.
Kullanıyor musunuz peki tebilondan alıcam olursa o siteyi önerir misiniz

cw hepsinde çıkabiliyor, 5090 alsan da cw çıkabiliyor, çok çıkarsa iade edersin az çıkarsa ve çıkmazsa kullanırsın yapacak bir şey yok
İnşallah çıkmaz çünkü hemen kullanamıcam PC yok bende şuan

Psuya dikkat edin psu nedir? Coil whine nvidia amd farketmez hepsinde var buna gönülden inan

Tebilon bilindik bir sitedir gönül rahatlığıyla alabilrsin, taichi de alabileceğin en iyi 2 modelden biridir, yapıştır hemen

Psuya dikkat edin psu nedir? Coil whine nvidia amd farketmez hepsinde var buna gönülden inan
Şuan ilk parça olarak ekran kartım olmuş olacak ekran kartına göre PC toplayacam nasipse

Tebilon bilindik bir sitedir gönül rahatlığıyla alabilrsin, taichi de alabileceğin en iyi 2 modelden biridir, yapıştır hemen
İnşallah alıcam kullanan arkadaşlar da var mı acaba pulse almaya gerek yok demi aynı fiyata

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,564
Üyeler
204,465
Son üye
ebovbatalü
Geri