❌İndirim Bitti! Lenovo Legion 23.8" Monitör 4.899 TL

Optimum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
159
Başlıksız-1.webp

23.8" IPS panel, 0.5 ms, 240Hz, 2xHDMI+DisplayPort, HDR10, AMD FreeSync Premium, pivot Lenovo Legion gaming monitör indirime girmiş.

Bu monitörle lenovo legion 25-10 300hz arasında çok fark var mı? 25-10 almayı düşünüyorum ama bu daha iyiyse bunu da alabilirim

p3 renk gamutu belirtilmemiş sanırım ucuz olsun diye üretilmiş monitör sınıfında, birde yan özellikleri var pivot vs gibi.

Ayni paraya https://amzn.eu/d/06OzjGUO bunu aldim iptal edip lenovoyu mu alsam anlayan arkadaşlar yazabilir mi?
Lenovo daha iyi dostum asus tuf serisi kronik sorunlu bence. İptal et lenovoyu al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

23.8" IPS panel, 0.5 ms, 240Hz, 2xHDMI+DisplayPort, HDR10, AMD FreeSync Premium, pivot Lenovo Legion gaming monitör indirime girmiş.

1790254374309.webp

Ne gibi kronik sıkıntılı kral
Şuana kadar 3 tane asus monitör kullandım birisi rog birisi tuf , ikiside iki kez bozuldu ve hep aynı sorun oluştu ekranda çizgiler cıktı durduk yere,panel değişimi yapılmasına rağmen tekrar bozuldu ve en son tuf olan acılmadı bile. Çevrmede de çok yaşayan gördüm aynı sorunu.

Şuana kadar 3 tane asus monitör kullandım birisi rog birisi tuf , ikiside iki kez bozuldu ve hep aynı sorun oluştu ekranda çizgiler cıktı durduk yere,panel değişimi yapılmasına rağmen tekrar bozuldu ve en son tuf olan acılmadı bile. Çevrmede de çok yaşayan gördüm aynı sorunu.
Aynen öyle. VG249Q var bende 2.5 sene olacak 2 kere servise gitti. Birincisinde ekranda anormal çizgiler oluşmaya başladığı için ikincisinde de ekrana sanki yumruk atmış gibi ekranın çiziklerle dolması dolayısıyla garanti kapsamında panel değişmişlerdi.

Geri