Cs2de Seçkin Almak Mantıklı mı?

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Şuan bırak seçkin almayı direk cs2 oynamak mantıksız
hoca valo oynuyyorum ona laf edıyorsunuz cs oynuyorum ona laf edıyorsunuz ben neye konu acayım? gecen gece pazarı ıle konu actım valorant oynamayın dıyorlardı sımdıde cs2 ıle konu actım sımdıde cs2ye cop dıyorsunuz. ne oynayalım bır tavsıye verınde oynayalım. herkesın zevkı farklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CS:GO zamanı alınırdı da şu an çok kötü durumda oyun. Her maç ya ırkçı avrupalılar ya hileciler geliyor. Yılda bir kere yükleyip 1 maç sonra siliyorum.
rekabet oynamıyorum hocam ben. olum macında takılıyorum ben csde daha az krız gecırıyorum valoranta gore. olum macında skmde degıl. hgılecı mı gelıyor ırkcı mı gelıyor sovuscu mu gelıyor umrumda degıl ben dırekt aım gelıstırıyorum oyunda sedece.

hoca valo oynuyyorum ona laf edıyorsunuz cs oynuyorum ona laf edıyorsunuz ben neye konu acayım? gecen gece pazarı ıle konu actım valorant oynamayın dıyorlardı sımdıde cs2 ıle konu actım sımdıde cs2ye cop dıyorsunuz. ne oynayalım bır tavsıye verınde oynayalım. herkesın zevkı farklı.
Riotun kitlesi yüzünden oynanmaz zaten ücretsiz bilmiyorum 5vs5 varmı

Valocular dolusmus gene buralara çayı kotuluyorlsr alınır uzun vaadede parasını ciksriyor hile olayı ise valoranta daha fazla hileci karşıma çıktı benim
yaw hocam 750 tl cıkarsa nolur cıkarmasa nolur bynogameye satar vp alırım skın alırım umrumda degıl ben sadece neelr dustugunu sormak ıcın actım konuyu.

yaw hocam 750 tl cıkarsa nolur cıkarmasa nolur bynogameye satar vp alırım skın alırım umrumda degıl ben sadece neelr dustugunu sormak ıcın actım konuyu.
Mantıklı mı diye sormuşsun kardeş ne dememizi bekliyorsun mantıklı mı diye sorunca Berker düştüğünü mu soyliyelim yani birsuru farklı skin var valorantta yatırmakdan daha iyi hem csye yatırmak valoda aldığın bı skini ne satabilrisin ne de atabilirsin

aradıgım cevap buydu. (valorantta yatırmakdan daha iyi hem csye yatırmak valoda aldığın bı skini ne satabilrisin ne de atabilirsin)
bu konuda mantıklı mı dıye cevaplar ıstıyorum oyunun cop olmasıyla ılgılı degıl.

CS2 için yapacağın en şey, oyunu kaldırmak dostum.

Ticari amaçla kesinlikle mantıksız.
2. oalra koaynayacaksan seçki mantıklı ama faceit oyna normal MM girme. Hile dolu normali ve valve asla müdahale etmıyor.

Bir de takımsız krize girersin
hocam emın ol valorantta daha cok sınırlenıyorum gercekten. olum macı gırıyorum dedım ya hıle mıle gelse umrumda degıl ıstedıklerını yapsınlar ana menu atıp tekrar gırerım. tıcarı amac dedıgım hesabımda omur boyu dursun her gırdıgımde kasaları vs alırım bır ara satarım skın almak ıstedıgım zaman.

CS2 için yapacağın en şey, oyunu kaldırmak dostum.
neden ?

Bir kere 20 dolar glockingbird vermişti satma banı açılana kadar hesap birşeyler oldu profil fotoğafıma +18 görseller koyuluyordu çalınmıştı kurtardım ordan da bi 15 gün satamamıştım ama gün sonunda satıp 19 dolar cebe indirmiştim forza 5 almıştım sonra

hocam emın ol valorantta daha cok sınırlenıyorum gercekten. olum macı gırıyorum dedım ya hıle mıle gelse umrumda degıl ıstedıklerını yapsınlar ana menu atıp tekrar gırerım. tıcarı amac dedıgım hesabımda omur boyu dursun her gırdıgımde kasaları vs alırım bır ara satarım skın almak ıstedıgım zaman.

neden ?
kardeşim seçkin almasan da zaten oyun ömür boyu kütüphanende duruyor.
Sen bılırsın bişey diyemıycam.

Kasalar 20-30 Cent. her hafta 1 kasa düşüyor. Bazen arada 1 dolarlık da düşüyor ama 3 4 ayda 1.
Heralde verdiğin parayı 1 yılda geri alırsın. hala 15 dolarsa. Seçim senin.

Cs2de Seçkin Almak Mantıklı Mı? Neler Geliyor Her Hafta?
az önce rüyalar kabuslar düşürdüm 1.5 dolar ALLAH bereket versin diyosan ki her çarşamba girer kasamı alır ufaktan parasını çıkarır sonra oyun alırım. o zaman alınır ama onun haricinde gir faceit takıl napcan prime alıp

kardeşim seçkin almasan da zaten oyun ömür boyu kütüphanende duruyor.
Sen bılırsın bişey diyemıycam.

Kasalar 20-30 Cent. her hafta 1 kasa düşüyor. Bazen arada 1 dolarlık da düşüyor ama 3 4 ayda 1.
Heralde verdiğin parayı 1 yılda geri alırsın. hala 15 dolarsa. Seçim senin.
farketmez hocam bana. ne duserse dussun artık ılla 20 30 centlık aksalar dusucek halı yok. buyuk ıhtımal kendı kendıne 6 ayda felan amortı eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,918
Üyeler
204,011
Son üye
13245
Geri