🔥İndirim Ryzen 7 9800x3d - RX 9070 XT - Kaliteli Parçalar 123.730 TL - Vade Farksız 6 Taksit!

Uygunsuz davranış
Böyle gereksiz yorumlara girmeye gerek var mı? Eğer fiyatı kötü bulduysanız bu paraya daha iyi bir sistem atın. Bu paraya sistem alacak olan onu alır konu da kapanır
D*ng*lakmısın oğlum sen? Sistem piyasasının hali iyi değil, iş için alınmayacaksa, yani ihtiyaç yoksa bu sistem alınmamalı ki en azından bir boykot yapın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hadi bana bu fiyata 5080li sistem göster bakalım nvidiaBOY
G*rizekali maymun, ben sana bu fiyata 5080'li sistem mi çıkıyor dedim? Bu fiyata bir kaç ay önce RTX 5080 sistem alabiliyorken, normalleştirmemek ve kart gücünden ötürü bu sistemin alınmamasını belirttim. Hatta sadece bu sistem değil genel anlamda F/P olmadığı sürece hiçbir sistem gerçekten ihtiyaç yoksa alınmamalı. Bunun Nvidia fanboyluğu ile alakası ne oluyor maymun? çok merak ediyorum, açıklasana bana.😀

D*ng*lakmısın oğlum sen? Sistem piyasasının hali iyi değil, iş için alınmayacaksa, yani ihtiyaç yoksa bu sistem alınmamalı ki en azından bir boykot yapın.

G*rizekali maymun, ben sana bu fiyata 5080'li sistem mi çıkıyor dedim? Bu fiyata bir kaç ay önce RTX 5080 sistem alabiliyorken, normalleştirmemek ve kart gücünden ötürü bu sistemin alınmamasını belirttim. Hatta sadece bu sistem değil genel anlamda F/P olmadığı sürece hiçbir sistem gerçekten ihtiyaç yoksa alınmamalı. Bunun Nvidia fanboyluğu ile alakası ne oluyor maymun? çok merak ediyorum, açıklasana bana.😀
Sana mı soracak millet ne zaman sistem alacağını? Yan hesap açmak kolay tabi aç hakaret et millete böyle. Ben senle uğraşmam da avukat falan denk gelirse seninle uğraşır. O ip logları da mahkemede önüne şak diye vururlar. Da foruma vpnle girmiyondur herhalde :D

Yeni hesap açmaya gitti arkadaş 5 dakikaya döner. Bu 37. hesabıymış kuşlar söyledi ✍️

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rx-9060-xt-a620am-512gb-ssd-16gb-ram.html işlemci hariç bundan iyi şeyler çıkıyor bir bakın derim
2 tane Onimusha alınıyor birde konudaki bundle da aynı faturada nasıl kıvırırsınız onu bilmiyorum

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga

anladığım kadarıyla kelime darağacın ultra dar o yüzden konuşacak kelime bulamıyorsun üzülüyorum sizin gibilere. Yanlış anlamış olabilirm uyarmak varken hemen hakaretvari şeyler ban yemeyecek olsan muhtemlen küfür ile girerdin :D yazık üzülüyorum umarım bir gün kitap okumaya başlar ve sosyalleşirsin hayatını toparlar içine kapanık utanganç tavrından sıyrılıp gider bir kız arkadaş edinirsin kendine yoksa bu halin ile zor. Acil şifalar diliyorum.

Asyalıların gözü açıldı artık ucuz pc parçası kalmayacak fiyatlar daha da artacak.

bilirkişi yani ben sistemin gayet iyi olduğunu söylüyor isteyene ne özelleştirmelerle alınabileceğini söylerim sağlam sistem yani kimse kusura bakmasın

İşi olan bir adam alsın da sabahtan akşama kadar CS2 oynayan adamım böyle bir sistem almaya gereksinimi yok. En azından fiyatların düşmesine yardımcı olur. Bu fiyatları normalleştirmeyelim.
Dünyada ve ülkemizde geriye giden bir normal gördün mü ? Ne kadar hızlı alışırsak o kadar normal oluyor şu dolar kuruna alışmamız 4 yıl sürdü daha 1-1.5 yıl önce bile fiyatlara çüşşş o paraya araba almıştık derken artık normali bu oldu.9070xt newegg gibi çok ucuz yerlerde bile 800 dolar + vergi buradan geri dönüş zor çünkü adamların market değerinde oyuncu % 5-10 değil tavşan dağa küsmüş gibi hepimiz toplansak % 5 değiliz almıyor musunuz çokta fifi çekecek adamlar.Konuyu paylaşan arkadaş sitem etmiş ^^ eleştirenlerden biri de bendim evet % 40 faiz olan ülkede taksitsiz ürün alınmaz son 2-3 konuda attığı sistemlerde ihtiyacı olana gider.Bugün sistem düzenler zaten 2-3 yıl sonrasından korkarak alıyor adamlar açık açık 2030lara kadar size gün yüzü yok dediler.Şimdi sistemini kurup 5-7 yıl akasına bakmayacak adamlar.

Dünyada ve ülkemizde geriye giden bir normal gördün mü ? Ne kadar hızlı alışırsak o kadar normal oluyor şu dolar kuruna alışmamız 4 yıl sürdü daha 1-1.5 yıl önce bile fiyatlara çüşşş o paraya araba almıştık derken artık normali bu oldu.9070xt newegg gibi çok ucuz yerlerde bile 800 dolar + vergi buradan geri dönüş zor çünkü adamların market değerinde oyuncu % 5-10 değil tavşan dağa küsmüş gibi hepimiz toplansak % 5 değiliz almıyor musunuz çokta fifi çekecek adamlar.Konuyu paylaşan arkadaş sitem etmiş ^^ eleştirenlerden biri de bendim evet % 40 faiz olan ülkede taksitsiz ürün alınmaz son 2-3 konuda attığı sistemlerde ihtiyacı olana gider.Bugün sistem düzenler zaten 2-3 yıl sonrasından korkarak alıyor adamlar açık açık 2030lara kadar size gün yüzü yok dediler.Şimdi sistemini kurup 5-7 yıl akasına bakmayacak adamlar.
Burası 1080pye geri dönüş

2.el fiyatına satılıyor işte ne güzel

5070ti bile bulunursa parça kalitesi pek önemli olmadna alınabilir çünkü yeni dlss gibi teknolojiler amdden fersah fersah öte de. AMD hala yerinde oturup AFMF ile ugraşsın...

hatta şöyle söyleyim bütçemi azaltır 5070 alırım yine 9070xt almam hele 123kya almam. Fiyat fp olsa tabi hava da kapılır. 9070xt+9800x3d kombosu ne kadar mantıklı :D 9070xt yi 2-4k da kullanacaksan 9800x3d bi önemi yok ha valorant gibi oyunlar oynuyorsan da 9070xte ne gerek var 9070 al zaten 1080pde oynacaksın..

sogutucuyuda degıstırın daha ıyı bır sıstem olur hocam bu arada bence gayet guzel bır sıstem 9070xt bıldıgım kadarıyla suan 40 50k cıvarında dolasıyor ucuz olmus. keske vade farksız 24 ay elden taksıt olsa :D :D :D
Soğutucuyu ayrı almak daha mantıklı. Ocypus Sigma L36 Pro beyaz bu kasaya inanılmaz yakışır. Sistemin kasası güzellik odaklı sistemlerde kullanılan bir model.

amd ekran kartı mı bir daha tövbe.

5070ti bile bulunursa parça kalitesi pek önemli olmadna alınabilir çünkü yeni dlss gibi teknolojiler amdden fersah fersah öte de. AMD hala yerinde oturup AFMF ile ugraşsın...

hatta şöyle söyleyim bütçemi azaltır 5070 alırım yine 9070xt almam hele 123kya almam. Fiyat fp olsa tabi hava da kapılır. 9070xt+9800x3d kombosu ne kadar mantıklı :D 9070xt yi 2-4k da kullanacaksan 9800x3d bi önemi yok ha valorant gibi oyunlar oynuyorsan da 9070xte ne gerek var 9070 al zaten 1080pde oynacaksın..
5070 var 5k 39" oled monitör aldım 2 gün önce DLSS ile kalite modunda 5120x2160p'de 100-125 fps arası Requiem falan oynuyorum, amd ekran kartı mı bir daha tövbe.

Geri