İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,161
Nasıl bir şey?en son yalan haber paylaşmıştı onun özrünü bile dilemedi unutulacağını sanıp sildi .d
Nasıl bir şey?en son yalan haber paylaşmıştı onun özrünü bile dilemedi unutulacağını sanıp sildi .d
2. ele vergi getirecekler konusundaydı silmişNasıl bir şey?
Rx 6600 konusunu atarmısın hocam merak ettim.Kendisine de söyledim. Bu Kartı önerilen gereksinimlerde A-B Tier bir PSU ile kullandıktan sonra hiçbir sorun olmaz.
Millet hayvan gibi pahalı kartlara adı sanı belli olmayan dandik powerlar takıp yakıyor. Sabah forumda adamın biri RX 6600 ile evi yakıyormuş az daha.
katılıyorum hocam zaten acıkladıgım gıbı koydugu baslıkların 1 tanesı cozuldu yazılmıs ve psu kaynaklı denmıs acık acık ortada yani her şeyŞimdi kartın sorunları ile ilgili bir çok forumda açılmış konu gösteriyor ama kendisinin şahit olduğu 15 arızalı kartın, hatta çipleri değişti dediği kartların bir tanesinin servis raporunu göstermiyor. Biri de arkadaşıymış. Yani bir şeyi överken de gömerken de dikkat etmek lazım. Söyledikleri doğrudur yanlıştır demiyorum ama little bit sus bro
Rx 6600 konusunu atarmısın hocam merak ettim.
Akşam pcye geçince bulursam atarım.
hocam zaten 2. el olarak dedıklerını emın olsun kımse almaz yanı cahıl olan bırısı bıle sıfır fıyatına bakabılır bakmadan alırsa zaten umursamıyordur bılınclı adam bakar anlamasa bıleBen severim nirvanayıikinci el konusunda da yüzde 90 haklı
diğerlerini tartışırsınız.
o videolarda bu sistem pahalı deyip ince hesapta önerdiği sistemlerin de kazık olması komediİncehesap reklamı yapmak için video çekiyor şu anda. İncehesap'ın videolarında küfür kullanan birisine sponsor olması garip. Bununla uğraşacaklarına gaming gecesinde önerilebilecek bir sistem satsınlar.