Piyasanın Nirvanası İddialarına Biraz Daha Yakından Bakalım

Ajhajajja kartların çipi değişti diyor :kekw:

Ya yemin ediyorum piyasa o kadar boş ki bu adamlar sazı alıp çalmaya başladı düşünün artık. Toplasan eline 2-3 donanım anca değmiş adamlar youtube da insanlara donanım dersi falan veriyor...

Bu kasaya nasıl ssd takılır anlatıyorum diyen adam değil mi ya?

Bas bas bağırıyorum, bunun hakkında 2 konu bile açtım.

AMD'DE SORUN YOK, PSU'LARINIZ PIGTAIL/DAISY CHAIN BAĞLIYORSUNUZ diye.

Aynen kanka, 41 senedir (ATI'yi de dahil ettim) ekran kartı üreten firma kapanmayan ekran kartı üretmiyor, bozuk hepsi.

9070 XT'yi ben de beğenmiyorum ama konuyu direkt 9070 XT'ler bozuk diye bağlamak; komik.

Kendisine de söyledim. Bu Kartı önerilen gereksinimlerde A-B Tier bir PSU ile kullandıktan sonra hiçbir sorun olmaz.
Millet hayvan gibi pahalı kartlara adı sanı belli olmayan dandik powerlar takıp yakıyor. Sabah forumda adamın biri RX 6600 ile evi yakıyormuş az daha.
Rx 6600 konusunu atarmısın hocam merak ettim.

Şimdi kartın sorunları ile ilgili bir çok forumda açılmış konu gösteriyor ama kendisinin şahit olduğu 15 arızalı kartın, hatta çipleri değişti dediği kartların bir tanesinin servis raporunu göstermiyor. Biri de arkadaşıymış. Yani bir şeyi överken de gömerken de dikkat etmek lazım. Söyledikleri doğrudur yanlıştır demiyorum ama little bit sus bro
katılıyorum hocam zaten acıkladıgım gıbı koydugu baslıkların 1 tanesı cozuldu yazılmıs ve psu kaynaklı denmıs acık acık ortada yani her şey

ağzı olan konuşuyo.

Ben severim nirvanayı :D ikinci el konusunda da yüzde 90 haklı :D diğerlerini tartışırsınız.

Ben severim nirvanayı :D ikinci el konusunda da yüzde 90 haklı :D diğerlerini tartışırsınız.
hocam zaten 2. el olarak dedıklerını emın olsun kımse almaz yanı cahıl olan bırısı bıle sıfır fıyatına bakabılır bakmadan alırsa zaten umursamıyordur bılınclı adam bakar anlamasa bıle

İncehesap reklamı yapmak için video çekiyor şu anda. İncehesap'ın videolarında küfür kullanan birisine sponsor olması garip. Bununla uğraşacaklarına gaming gecesinde önerilebilecek bir sistem satsınlar.
o videolarda bu sistem pahalı deyip ince hesapta önerdiği sistemlerin de kazık olması komedi :D

Geri